Kısa ve net. Allah belanızı versin.
Connecting site...
Printable View
Kısa ve net. Allah belanızı versin.
Connecting site...
sAHİBİNDEN güzel bir uygulama yaptı senelik 1 bedava ilan hakkı var sonraki ilanlar 60 lira :D
bende araba ve arabam com dan veriyorum artık
ayıp be ayıp bu nedir ya istediği fiyata bakın:ofk:
Connecting site...
Connecting site...
Başlık değişik olmuş
http://www.techturkey.com/forum/arac...ulama-149.html
sayfa 149-152 arası bakmanız yeterli
Güzel kardeşim scr sini bilmediğin görmediğin ekspertiz yaptırmadığın bir araç için abuk subuk kelimeler kullanma sayfadan araba alıp satan işi çok bilen gençler hiç bitmez.
Aracın hasar kaydı yok servis kayıtlarından şase ucu değişti kaput ön cam ve sag çamurluk değişti deniliyor.
Ama şase değişik değil önden senin salladığın gibi kaç defa kazasıda yok aracın kapı içlerinde motor içinde bagaj içinde boya yok tavanda boya yok sanal alemden araba alıp satacaksanız dogru yerdesiniz klavyenin başında alın satın,lakin iş birinin aracını boklamak ise yanlış yerde yanlış zamandasın bu tarz işleri tasfip etmiyorum, bilmediğiniz şahit olmadığın işler çin abuk subuk konuşmayın.
Detay için ilanda verilen numarayı ararsan ben zaten bu servis scr sini anlatırım bir çuval civata için yalan söyleyecek bir esnaf değilim.
Ama sizin için bu tarz işler daha iyi oluyor, yaz buraya klavyeden dalga geç makara dönsün. Ayıp bu tarz işler, alırsın aracı ekspertiz firmasına götürürsün baktırırsın yazılanlar ile gerçegin farklı olduğunu anlarsın.
10 lira etmeyecek ortadan kaynakla tutturulan arabalar çiçek böcek diye 25 liralara satıldı :) yeter ki biraz çevren pohpohlayanın olsun
Motoru cenc olan bir aracın muayeneden geçmeyeceğini biraz düşünürsen idrak edebilirsin
o nedir ya, bi de utanmadan fiyatı düşürdüm yazmış adam
Connecting site...
Hangi araca bindiğini bilmeyen abimiz..
Bu sahibinden ilan onay saatlerini bilen varmı aşağı yukarı :)
zamlardan sonra inanın markaların sitelerine girip fiyatlara bile bakmıyodumda bu karsıma cıktı yok ebesininki dedim , ' kimse kusura bakmasın ' yada ' söz meclisten dışarı ' demeden direk sölüyorum bu paralara bu arabaları alan insanlarda ciddi beyinsel problemler olduğunu düşünüyorum.
çift FANUS :)) ne besliyor acaba içinde :hahaha:
http://i.hizliresim.com/Nqb95Y.png
çok güzel bir VW Bora 156 1.6 TS :D
Connecting site...
Bir saçmalıkta benden olsun.
Şimdi gördüm ki sahibinden.com ilan vermeye limit getirmiş. Yılda 1 ilan hakkımız varmış. O dolunda 59TL ye bir ilan verebiliyormuşuz.
Hem iyi, hem de kötü oldu bu durum. Satıcı olan adam iyi kötü, piyasayı şişirenler için iyi oldu..
adamları şikayet ettim hemen dönüş yaptılar aradılar yok sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için falan kadın başladı döktürmeye bende onlara öncelikle sitenize insanları müptela yapıyorsunuz sonra insanlar sitenize alışınca paralı yapıyorsunuz nasıl bir saçmalıktır bu dedim kadının tek söylediği laf sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için efendim.
Connecting site...
fiyatımız 75 oldu arkadaşlar gözümüz aydın .
ters orantı :
2.el
Connecting site...
0
Connecting site...
öyle deme adam 20 bin aksesuar koyarak anasını ellemiş arabanın
Tabi aksesuar ederi kadar arabasının değerini arttırıyor araç sahibi arakadaş ilanı açarken ne içtiyse aynısından istiyorum :D
Ölmüş üzerine toprak atan yok
Connecting site...
bmw'nin recaro koltuk lügatına bi yenisi daha eklendi
DEKORE deri koltuk
Connecting site...