bir tanede benden gelsin 1 parça değişen 3 parça boya ama başlıkta ve açıklamada bağıra bağıra orjinalllllll yazıyor.
bide unutmadan 10 tane doğana baktım hepside benzinde sürüyor araçlarını. petrolcü olmasam inanacam ama açlıktan ağızları kokuyor 5 tl lpg ala ala iflahları kesilmiş ama hala benzinde biniyorum diyorlar
Connecting site...
YamahA Xmax 250 ABS
Connecting site...
Sahibi burdan mı bilmiyorum ama, telefonda ne veriyor bu arkadaş? Veya arabayı alana telefon mu veriyor? Yoksa telefoncu mu?
Connecting site...
Ayıktınız mı beyler?![]()
benim ***** sitede dükkanım var kendi sitemin adresini ekledigim fotolara yazıyorum ilanı fotosuz onaylıyorlar. hem para veriyorum reklam için hemde kendi fotolarım site adresi oldugu için onaylanmıyor.
Connecting site...
ilan başlığı beni benden aldı, LEPEGELİ
Connecting site...
başlık spec![]()
Barış
Bu adam dolandırıcı herhalde telefonda konustuk hatasız dıyor sürücü aırbag acık benmı yanlıs görüyorum gögüs böyle acık olamaz
Connecting site...
yine dayanamadım dilimi eşşek arıları soksun adama yazdım mesajı türkiyedeki en temiz gti 6 parça boya var ise diğerleri hoşaf desenize diye çektim mesajı
Connecting site...
YamahA Xmax 250 ABS
aradımda en temiz gti dye bana altındakileri okudunuz mu dedi hayır en temiz GTi demişsiniz okumaya gerek duymadım zaman kaybı olmasın diye dedim
Motoru %91 vermiş serviste çok iyi motoru var diyo boya falan yok heralde dediğimde cevap şu şekilde;
fazla musait değilim ama 6,7 parçada boya var haricinde birşey yok türkiyede böyle GTi bulmak zor dedi ve benim cevabım...;
siz dalga mı geçiyorsunuz o zaman piyasadakiler araba değil sizin kisini düşünürsek ...
Piyasada böyle adamlar varken daha ne diyim
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
komikler ya sadece bunu döyleyebilirim
YamahA Xmax 250 ABS
özel yapım bora karşınızda neresi özelse
Connecting site...
YamahA Xmax 250 ABS
Arayıp helalinden 70bin veresim var
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)