Açıklamasını yapmadan köpek fotoğrafı koysa aynen saçmalık olur da adam durumu anlatmak için koymuş iki tane tadımlık foto![]()
Aynen
Vallahi bana entresan geldi, bende nişan yapıyorum diye sattım arabamı atıyorum, nişan fotoğraflarımı koysam abes kaçmaz mı? Araba ilanında köpek fotoğrafı koymak bana abes geldi.
71 mil deki s2000 i yasal yollarla ülkeye sokup plakasını çıkarsın ben alıcam.
IN BOOST WE TRUST
Herkes kafasına göre fiyat yazmış diyoruz ama TechTURKEY satılık bölümünede bakmanızı tavsiye ederim.
Tamam vurmayın![]()
full orjinal bütün etiketleri üzerinde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59890361/detay
Alfa Romeo 159 1.9 JTD Distinctive Plus 2008 Model 47.700 TL Galeriden sat
Aracımda 2 parça boya vardır ve bel altına temizlik boyası yapılmışdır..
Nasıl oluyo şimdi bu![]()
Bence esas ilginç ilan bu![]()
BMW / 5 Serisi / 520i / 520i / orjinal acil sak
Açıklama çok güzel.
Nadide şeyler değerlidir.
Kusyra bakmayın ilan silinmiş ama bende göründüğü için açıklamayı buraya kopyalayayım :
Öncelikle Merhaba
Bu ilanım tamamen kendini zeki sanan, insanların ahını alıp ayıplı mal satan kısaca değeri beş para etmeyen arabacıklarına servet isteyen tipleri eleştirmek için hazırlanmıştır, site yönetimi umarım ilanımızı yayınlar.
Yaklaşık 5-6 aydır araç bakıyorum, şuana kadar hep sıfır araba alıp yıllarca taksit ödeyen ben, bu sefer beni üzmeyecek, haşatı çıkmamış ikinci el bir araba almak istedim ve dediğim gibi 5-6 aydır inceliyorum…
Bu araştırmalarımda gördüm ki aslında değeri beş para etmeyen, insanda içine binip yolculuk yapma isteği bile uyandırmayan, kazalı olup kazasız denilen, komple boyalı olup iki parça boyalı yazılan, değişeni sadece ön tampon denilip yedi ceddi değişmiş olan arabalara bazı ZEKİ İNSANLAR SERVET İSTİYOR …
Örneklendirelim diyeceğim ama marka model yazıp uygunsuz ilan moduna düşmek istemiyorum ama gene de tarif edeceğim araçları tahmin edeceksinizdir.
Misal ***** yollarımızda İtalyan ortaklığı ile bilinen markanın ‘’ bilmem ne modeli aalllbeiiaaa ‘’ bunların alayı taksi çıkmasıdır, adam yazar motor sıfırlandı üfürme yağ yakma yok vs vs peki ya fiyat ne 17 binden kapı açar 22 bine kadar oldu paşammm başka
Gene bir diğeri ‘’marrreaaa’’ arabanın tipini bile unuttum seviye oralarda düşünün adam yapmış 200 bin küsür km ee fiyat ne 18 binden kapı açar 24 bine kadar para ister hiçbir özelliği olmayan teneke yığını ulan dünyanın çevresi 40 bin km sen bu tenekeyle 200 bin küsür km yapıp nasıl yüzün kızarmadan o kadar para istersin,,, SORSAN EURO DOLAR ARTTI DİYECEK, E SEN 2002 MODEL 200 BİN KÜSÜR KM DEKİ TENEKENİ ALMANYADAN SON BİR HAFTADAMI GETİRTTİNDE ZARAR EDİCEN
Gelelim uzak doğulu ve Hintli arabalara iyidir kötüdür bilmem ama akıl var nizam var bu arabaların ülkemizdeki konumu nedir yedek parça servis durumları nasıldır parçası bulunuyor mu servise gidildiğinde başlarındamı sallıyorlar bilemem bunları düşünerek fiyatın uygun olmasını bekliyorsun ki o riske değsin ama o da ne gene bazı zekiler 18 binden kapı açmış 25 bine dayanmış..
Bu örneklendirmeler bitmez işin özeti Avrupa da bırakın trafiğe çıkması sokakta yer kaplaması bile yasak olan ÖLMÜŞ EŞŞEKLERİNE,, TENEKE YIĞINLARINA ülkemizde
servet istiyorlar , ilanlara baktığınızda NE HİKMETSE HEPSİ AZ RUTUŞLU DEĞİŞENİ BİR PARÇA OLUP SON BAKIMLARIDA YAPILMIŞ OLUYOR tabi yersennnnnn,
Burda haşatı çıkmış teneke arabanı sattın bir insana kandırdın aldın elindeki parasını bu dünyada belki işin iş peki ötelerde Rabbim sormayacak mı bunu sana
Arkadaşlar 5-6 aylık sürede 2 bine yakın 2002-2010 model arası araç ilanı inceledim benzin dizel fark etmez alacak bir araba bulamadım kimse kusura bakmasın BEN TENEKE YIĞINLARINA PARA VERMEM peşin 15 bin para verir 1.2 motor benzinli sıfır araba alır 2-3 yıl kredi öderim ama gene de alnıma enayi yazdırtmam alın tenekelerinizi siz kullanın
NOT: Burada markalar değil ölmüş eşeklerine son model araba muamelesi yapıp yüksek para isteyen kişileri eleştirmek için bu ilanı hazırladım, umarım kimseyi kırmamışımdır, vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Nadide şeyler değerlidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)