rim brake mi yoksa disk mi? Disk ise satışınız daha kolay olabilir.
Fb - Volkan Kılıçkaya - Varsa fotoğraflarını atar mısın bana, belki isteyen falan çıkar, senin de işinin görür hem.
Printable View
Yaa sıfır fiyatı baz alsın onda sorun yok. iyi durumda ise %35 değer kaybı/eskime düşsün. Kötü durumda ise %60/50 olsun hadi. Adam sıfırı 1400 TL olan Ümit bisiklete 1900 TL yazmış :D bunun gibi bir sürü örnek var. Gidip mağazan alsam hemde taksitle 1400'e alıcam.
Bu 2. el işine cidden düzenleme lazım. Kimse kafasına göre eşya satamamalı. Hep 2. el ilan sitelerinin denetimsizlikleri nedeniyle oluşan bir durum bu. Bas denetimi sitelere bak nasıl piyasa düzeliyor.
ön lastik siparişi verdim 700x23c yerine 25c aldım çok sorun olur mu iptal edeyim mi?
iptal et 23c al.
yada iksinide 25c al.
olay sadece mm'leri değil kullanım amacları acısından / ağırlıkları / istediği basınc farklıları var..
23c tam asfalt yollar içindir , akaar gider , yüksek basıncta calışır patlaması zordur..
bu C rakamı büyüdükçe akış azalır , asfalt yoldan bozuk patiklara geçer , patlaması daha kolay az basınçla çalışan lastik elde edilir.
Mosso Legarda MDM H isteyen olursa pm atabilir.
2si de lastiklerin eşit olsun, akışında baya sorun yaşarsın.
Ankara'nın yolları için bence 23 çok az, min 25 öneririm :)
Oradan kullanan arkadaşlardan görüyorum çoğu soğuk asfalt sanırım.
Jantın modeline ve genişliğine göre 28 bile olabilir ama 25 bu işin mottosudur en ideali o dur.
Hafif patika, daha fazla soğuk asfaltta gidiyorsanız jantında uygunsa kesinlikle 28mm öneririm.
Bir de lastik ne kullanıyorsun?
Olur kardeşim, yolla buradan, sorun değil.
Kesinlikle katılıyorum ama Ümit bisiklet almazdım :)
En azından Carraro falan almanızı öneririm.
İtalyan marka ama burada montajı yapılıp satılıyor.
Ayrıca ne kadar ucuz bisiklet o kadar çok teknik arıza demektir.
Ben de ilk başta bu kadar paralar verilir mi diyordum şu an baktığım fiyatlar araba parası :)
Ya da katlanır Carraronun flex modelleri var, çok daha fazla işinin görür Ümit bisikletten.
28in en optimum lastik olduğu konuşuluyor artık 23'n bir avantajı olmadığı psikolojik ince ise hız için iyidir mantığı bulunduğu söyleniyor.. 25 iyidir ama bir lastik 25 diğeri 23 olmaz 25 e geçerseniz konforunuz artar ben 28'i öneririm konforun 23 göre çok çok artar. ben 32 kullanıyorum kafam çok rahat :D
abi ben bütün bisikletleri sattım 2 yıldır kullanmıyorum :)
bundan sonrakini dirt jump alıcam zaten ;
Carraro BANDIT | 2020 | Seda Bisiklet
modlarkende birde rock shox maşa takarız dicektim, rs maşalar araba parası olmuş :D
Uzun süre Carraro Flexi 121 kullandım. Aynı dönemlerde birde Ümit'in büyük kadrolu bisikleti vardı. İnanın hiç bir fark yoktu. 2'sinde de aynı Shimano vites vardı. Şuanda da her modele bakıyorum aslında uygun fiyatlı ne bulursam alıcam hepsi aynı çünkü neredeyse. Bisiklette önemli olan zaten viteslerin frenlerin sorunsuz olması. Onda da hepsi artık Shimano kullanıyor.
Herkese merhaba.
Bir hevesle aldığım fakat yoğunluktan dolayı uzun süredir kullanamadığım bir bisikletim var.
Geotech prime 29" serisi. 27 vitesli olması lazım. MTB diye geçiyor. Pedallarda, lastiklerde, pedlerde en ufak deforme yok toplasanız 50 km kullanılmadı.
Bunu satmak istiyorum fakat fiyat olarak ne yazmalıyım en ufak fikrim yok. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Giant Trinity SL
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...40025206/detay
Abiler selam konuyla ilgili arkadaşlar olduğu için yazıyorum; yakın arkadaşımın bisikleti, forumdan ilgilenen olursa makul yerlerde anlaşılabilmesi için yardımcı olurum.
Benimde taşıyıcıya ihtiyacım var ama karar veremedim. Var mı önerileriniz ?
Beyler selam;
özellikle telefon tutucu olmak üzere, farklı aksesuarlar bulabileceğim bir mekan / site öneriniz var mı?
Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum fakat 1 haftadır hiçbiryerde aradığım modelleri bulamıyorum yaz sonu olduğu içinmi yoksa pandemiden dolayı anlamadım bisiklet stokları tükenmiş gibi. Online veya direk mağazadan sipariş vermek suretiyle bisiklet alabileceğim yer varmı önerilerinizi bekliyorum. Max 3000 liraya kadar şehir-tur bisikleti arıyorum. Kron tx 300 veya 450. Mosso legarda 2027 arıyorum.
Bende işe bisikletle gidip geliyorum ama sürekli arka tekerim patlıyor dış lastik değiştim iç lastik kaç kere değişti ama yok illaki haftada 1kere patlıyor en az varmı çözüm önerisi olan?
o aklıma geldi ama jant'ın içine gömülğ halde tellerin olduğu kısım ekte gösterdiğim gibi genede bi kontrol edeyim
https://www.aslibisiklet.com/Uploads...-Seti-bd3a.jpg
o delik kısımlara iç lastik direk temas ediyor, zamanla sürtünmeyle berabe fire veriyor iç lastik. Elektrik bandını bir deneyin derim.
Bir de, lastiği söktüğünüzde dış lastiğin içinde parmağınızı bir gezdirin, belki ufak bir parça saplı kalmış olabilir. Çok bastırmayın ama parmakları, bişey varsa sizi de delmesin :)
komple bütün delikleri kapattığınız sürece sorun olmaz :)
Bir de bir şey daha, iç lastikler nerden patlak veriyordu genelde hiç dikkat ettiniz mi? İç kısım, dış kısım, ya da sibobun etrafından? İç lastik yerinde çok oynamışsa siboptan da kesebilir şimdi aklıma geldi o da
en mantıklısı 3-4 tur elektrik bandı, başka bir şeyle boşa enerji harcamayın...
Konuyu görmüşken güncel çekeyim
1 ayı geçmiş bisikleti alalı
Artık alıştım işe gidiş sürem 25-27 dk arası
Gayet keyifli bir hal almaya başladı pratikleştikçe daha basitleşti güzergahı iyice ezberledim
Tek sıkıntım araçların egzozundan zehirlenmem inşallah:) (dizel yasaklanmalı hybrid forever)
Artık işin olmadığı ya da sürmediğim günlerde bile bir bahane bulup süresim geliyor
Hatta arabayı sanayiye bıraktığımda bisikleti de götürüyorum dönüşte ve arabayı almaya giderken bisikletle gidiyorum