Bisikletim için ucuz yollu kaliteli hızölçer ve mesafe ölçer arıyorum, bulabilir miyim ve montajını kendim yapabilir miyim ?
Ben bugun basladim benim ufaklikla. İse gidip geldim. Oturamiyorum![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
kron'nun tx serisinden bisiklet almayı düşübüyorum ben de.disk fren mi yoksa v fren mi iyidir arkadaşlar
Üniversite yıllarında hem keyfi hem de okula gidiş gelişte kullanmak için sedona borla almıştım biriktirdiğim para ile. amatör bir üründü..hala da duruyor. Ama gerek dağ bisikleti olması gerek son 3 4 yıldır hiç kullanılmamış olmasından ötürü yeni bir bisiklet arayışındayım.
Şimdi gideceğim şehir de düz ayak gibi duruyor. Hastaneye gidiş gelişlerde tekrar bisiklet kullanabilirim. Ne alabilirim? Hafif olması önceliğim, ben bakarken işte colnago, merida, Scott, trek Vs iyi markalardı. Ne tavsiye edersiniz?
konu dışı olacak ama normal bir insan işe gitmek için bisiklet tercih etse 55 kmlik yolu ne kadar sürede alır?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2 saati aşar mı?
iş yerime servis var ama spor olsun diye bazı günler için düşünüyorum
tek yön 2 saat
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Merhaba herkese inşallah yakın zamanda ben de şehir bisikleti ile aranızda olacağım
mosso marka bir bisiklet düşünüyorum,sivas bayiisine gelecekmiş yakın zamanda en azından test ederim. Hem spor hem de araç yakıtından dolayı tercih edicem kendisini. Ne zamandır da hevesleniyordum bu işe
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)