cam filmine bi çözüm bulunsa başka birşey istemiyorum..
Ben buldum çözüm galba boşuan uğraşmışım okdar=)Yasal hakkımmış=)
su an meseLa benım arabam sıyah beyazbi kanat vardı onuda sök tak olduğundan sorun yok egzoz sılence var artık pek trafık korkum yok..
egzos işi ilgimi çekti vallabi detay öğrenirsek makine mühendisi kısmı çok kolay
![]()
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Arkadaşlar Ben Bu Işi 15 Senedir Yapiyorum Trafik Müşaviriyim Böle Bi Genelge Daha Yayinlanmamiş Ticaret Sicil Gazetesine Konuyu Okudum Projecimle Mühendisle Görüştüm Böle Birşeyi Tse Onaylayamaz çünkü Böyle Bir Yazi Daha Henuz Gelmedi Film Cama Gelince Filmleri Ruhsata Işletemiyoruz Işletme Gibi şansim Olsaydi Zaten Ben Kendi Aracima Işletebilirdim.arabami 3 Defa Baglattim Polislere Savaş Açtim Onlar Bagladi Ben çözdüm çünkü Prosüdürü Biliyorum Işleyişide Sikinti Olmuyor Her Baglanmasi Demek 100 Lirama Mall Oluyor.egzoz Da Ayni Işlenmez Neyse Bu Konuda Herhangi Bi Genelge çikarsa Sizlerle Paylaşirim Saygilar
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
Bu Arada Araçlarini Baglatan Arkadaşlar Olursa Egzoz Ve Film Camdan Her Konuda Yardimci Olabilirim Bana Pm Den Ulaşabilirler.özel Plaka App Vs Vs Ok
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
zaten böyle bir şey genelge olarak yayınlanmaz ayrıca ticaret sicil gazetesinde de yayınlanmaz. Ticaret Sicil gazetesinde adında da yazdığı gibi Ticarete konu olan işlemlerle iligili bilgiler kamuya beyan edilir. Benim bahsettiğim olay ise, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Daire Başkanlığına yazmış olduğum dilekçeye istinaden gelen Daire Başkanının yazısıdır. Ben her türlü işletebiliyorum aracıma yapacaklarımı.
bu arada bende dün proje mühendisi ile görüştüm 1600cc. %30 ile 2080 cc. ye kadar işletilebiliniyor bilgilerinize.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
benim bi arkadaşım aracı aldı body kit eksoz film vs yaptı ve daha lk haftadan baglattı ...
Çıkartırken buna 15 gun sure wermsıler ısletebılırsın dıe bu da projedır sudur budur ugrastttı satısı alırken ruhsata ıslettı ama ruhsatın arka tarafında dıger bılgıler kısmında sadece "aksesuarlı araç" yazıo yanı sandıgınz gibi film,eksoz,body kit hepsi detaylı yazmıyor.. Bu arada en son mc de yıne bagladılar aracı polisin söylediği söz cıkmıo aklımdan " ben ne bilim bu aksesuarın ıcıne eksoz gırmio belki" =) her türlü yine bagladı yani.
Arkadaşlar motor üzerinde yaptığınız değişiklikler ve arabanın dış görünüşünde yaptığınız değişiklikler projesiyle ve faturasıyla işlenebiliyor. Yıllardır olan bir şey bu. Yalnız cam filmi ve egsozun böle bir uygulama içerisinde bulunmadığını yada aracın modelinden düşük bir modelin motorunun ruhsata işlenişin konu dışında olduğunu doğruluğunun %90 garanti verebilecek kadar emin ağızlardan duydum. Ama onun dışında yaptığınız her türlü değişikliğinin belli kurallar çerçevesinde makine mühendisleri odasından tarafından incelenip onay verildikten sonra gerekli düzenlemeler ruhsata işlenebiliyor. Yaklaşık olarak da 250 ytl civarında tutuyordu. Bundan 1 sene önce başka bir amaç için fiyat almıştım da..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)