Gereklı bılgıye gercekten sahıp olan lar yazmıs zaten bılgılendırme ıcın tesekkur ederım bende bılmıyordum tam olarak aırbag konusunuayrıca allah korumus sızı sızede kaza yapanlarada gecmıs olsun
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
bi reno vardı, araç taklalar atmış pert olmuş ama airbag açmamış . ayrıca bi tanıdıkda 0 aldığı partner ile ani frenleme sonucu airbag açmıştı, çok saçmalıklar dönüyor bu konuda![]()
Airbag emniyet kemeriyle alakalıysa demekki cok salakca bi mantık izliliyorlar, kullanıcılarının %70i kemersiz gezio bildikleri halde bu seklide bi sistemle devam ediolarsa. yazık
#KGdetanirlar
ben 140 la bariyere vurmuştum ama kafadan değil kayarak önden vurdum, ön sol çamurluktan, ön sağ çamurluğa kadar komple bariyerle tertemiz olmuştu..
amma airbag açmadı, açmamasını da normal karşılıyorum, çünkü içerdeki bize de hiç bir şiddetli darbe olmamıştı, hatta motor bile çalışıyordu..
birde yeni nesil araçlarda artık yaya güvenliği daha da ön planda olduğundan, bu tip kazalarda şiddet küçük olsa bile darbe emici özelliği artsın diye ön tarafın dağılmasına izin verilecek şekilde bağlantı tasarımları yapılıyor.
cok gecmıs olsun bıraz once gordum saat 15 cıvarıydı acelem vardı duramadım allah korumus
PsChipTuning Smoky TDI
arkadaşım caddy ile 3-4 takla attı ağaca vurarak durdu ve yine airbag açılmadı nasıl bir çalışma mantığı var anlamıyorum
Airbag ler ivmeye göre açılır. Darbe anında belirli bir G kuvvetini geçince patlar sadece. G kuvvetinin yönüne göre de yan veya ön hava yastıkları ayrı ayrı ya da aynı anda açılır.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Aynen öyle.
Gecen Kasım ayında 2011 model golf ile kaza yaptık.kontrolu kaybedip kayarak vurduk sag taraf komple hasarliydi.ve sadece sag perde hava yastıkları açıldı.
İsin sosyal mesaj kısmı: ben onde oturuyordum kemerim takiliydi sadece basımın airbag ile ufak bir temasi oldu.arkamda oturan arkadas kemer olmadıgı icin pinpon topu gibi sekmiş arkada.o yüzden kemer mutlaka takılmalı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)