Konuyu takipteyim.Konuyu açan arkadaş ise tekrar teşekkür ederim şahsım adına..konuyu netleştirip hesap no vs ne gerekiyosa ö.m atarsanız bende katkıda bulunmak isterim
Konuyu takipteyim.Konuyu açan arkadaş ise tekrar teşekkür ederim şahsım adına..konuyu netleştirip hesap no vs ne gerekiyosa ö.m atarsanız bende katkıda bulunmak isterim
her turlu elımden ne gelıyorsa seve seve yardım ederım yeterkı ıs takıp edılıp hersey netlık kazansız gerısı kolay beklemedeyım![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
herkes 5-10 verse denildiği gibi o para çıkar ortaya
ben bu şekilde her konuya 5-10 / 5-10 herneyse, 50 lira her ay bütçe ayırıp gönüllü yardım yapabilirim..
aslında duyarlı bir topluluğuz, bir komite kurulsa her ay bir kaç ihtiyaç sahibine ulaşabilsek ben memnuniyetle yardım ederim ama güvenilir kişiler tarafından, ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından emin olmamız kaydıyla
dipnot. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, güvensizlik konusunda yazdıklarımı lütfen üstüne alınmasın!![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım..
ısten kaynaklı gırıp yazamadım..
aıleyı bende tanımıyorum sadece karsılastıgım bı dıyalogtan sora gozlukcuyle ettıghım sohbetle edındıgım bıldı bu yonde..
raporlarını da buraya eklıcem..
karsımdakı ınsanda ne sekılde karsılar bunuda bılmedıgım ıcın o an sadece sıradan musterı gıbı dawranıp susmayı sectım yardım etcekken karıs tarafı kırmaktan cekındım ..
en kısa zamanda sızlerı bılgılendırcem..
cok cok saolun tecturkey!!!
konuyu acmak ıcın karar werdıgımdede en ufak bı tereddutum yoktu sımdı ben nasıl sewındım o ufak kardesımız kım bılır nasıl sewıncek..
tekrardan cok saolun..
yazarken ne dıyecegımı ınanın kestıremıyorum cocugu gordugumdekı duygularımı tarıf bıle edemem..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
konuyu takipteyim 10-20 nedir öğrenci olanlarımız var onlar bile 5-10 neyse veririz diyoken bi coğunuzun 1saatte yediği benzin parası zaten bu kadar yardım edilmezse büyük ayıptır bence
bıze az gelen 20 lıra onların işine yarıcaktık elımızden geldıgınce yardımcı oluruz eklersenız burayı nereye yatrcamızı bızlerde ona gore ne kadar yatrabılıyosak ne kadar yaardımcı olabılıyosak yaparız he aılenın nasıl karsılıcanı bılemıyorum demıssınız o konuda da ıstersenız yardım ettımızı sızın yada bızlerım solemezsınız bı kurumdan yardım bulundu gıbı eczacı arkadasınız aksedebılır vatandaşa
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Birgün de otobüsle gidiveririz ya da birgün de dışarda yemeyiz ya da birgün de evde otururuz akşam çıkmayız . Öğrenci harçlığıyla elimden geldiğince yardım ederim herşey ayarlasın gönderelim.
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
bilgiler geldiği takdirde nasıl bir yol izleyeceğimize dair bende ufak tefek yardım edebilirim.
arkadaşlar bugün gözlükçüye tekrar gidip herşeyi detaylı öğrencem sizlere bilgi werecem..
hepinize tekrardan cok tesekkur ederım
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
çok güzel olur.
netleştirip yeni bi konu açın ordan toplarız rahat rahat 3500 lirayı
Everyday I ** çapuling...
her zaman hazırım guzel kardeşim için
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
takipteyim bilgileri bekliyorum elimden geldiğince destek olacağım...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Elimizden geleni yapariz Allahın izniyle
elimizden geldigince yardima haziriz hesap no su yazilmasi yeterli
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)