Printable View
ada parsel no atda abi imar durumuna bakayım :hehe:
hacı o tapular hep sahte. ben sana bi tapu hazırlayıp verem. paran yabancıya gitmesin :D
Oğlum her şey icin ariyorsin bunami aramiyorsun sen hangisi olduguna karar ver beni ara marsmi aymi, mars olursa daha rahat hallederiz devrem calisiyor orada şarkta
imzan güzelmiş hacı :D
SEVGİLİNİZE EN GÜZEL SÜRPRİZ,İSKOÇYADAN YASAL LORD - LADY ÜNVANI - Koleksiyonluk Belge sahibinden.com'da - 78638178
burdan bı bak ıstersen lordum :D
Abi takastan büyük arazi düştü galiba, şimdi burdan gizli reklam yapıp bize satıcan sanırım. :)
Bana 1 dönüm dünya manzaralı bir yer kapatalım abi ? :)
Babam hep "başında olmadığın mal senin değil" der :D
abi etme eyleme.. ay yörüngeden çıkmasın sonra.. malumm :D
kim neyi kime satıyo anlamadım :)
olm ayın karanlık tarafına ya da ışıksız çukura düşerse aldığın yer bi boka yaramaz. -300 derece. İnşaat falan da olmaz orada. Deli adam ya.
Bi de ay kimin la şu anda. İlk yerleşen ülke alır valla. Ondan sonra izle ay savaşlarını. Akşam otur terasa hazırla tabureyi teleskopu çekirdeği kolayı ooh misss.
Hacı karanlık maranlık bastım parayı aldım 4 donum yer :) manzarası yeter mehtaba karsı :p
marsta değilde muşta 4 dönüm alsan daha iyi olur muştu abi, sonra arsa uçtu olmaz :D
Abi biz bu işi yapıyoruz hesap numaramı atıyorum pm den sende bilgilerini falan gönder pazartesi halledelim senin işi :hehe:
VENÜS'TE SİZE ÖZEL ARSA - Koleksiyonluk Tapu sahibinden.com'da - 78541380
MARS'TAN ADINIZA ÖZEL NASA ONAYLI ARSA - Koleksiyonluk Tapu sahibinden.com'da - 83444794
AYDAN 4 YERİNE 40 DÖNÜMLÜK ''VIP SERTİFİKA'' - ÖZEL ÇERÇEVELİ - Sıradışı Ürünler sahibinden.com'da - 95361127
satılık mars'dan arsa :D hadi ay neyse akşamları çıkıp bakarsın ahanda ora benim mk dersin de mars ne alaka :D 450 yılda bir görücen ondada sana denk gelmicek :D
muştu sana lordluk yakışır hacı, lord muştu sölemesi bile havalı :D
kanka Türkiye de zor bulunan ama makul bişey bul :D
mesela ben hediye çift weberle cocuklar gbi sevindim, yengelinde sevineceği bu tarz birşey bul :)
hem marsta arsa alsan, ulaşım pahallı olur, gitsen gidilmez, gelsen gelinmez! ee imara da kapalıymış, tarla yapsan mahsül alamazsın, yani boşa yatırım yapma :D