Hacı verandalı gecekondu yapacam oraya amk :)
Printable View
Hacı verandalı gecekondu yapacam oraya amk :)
AY iyi bir yatırım aracı değil ustam... marsta sana en kral köşeyi verelim hem yakında suda çıkacakmış yeminle 10 kat artar arsa fiyatın :D: D :D
Mars'tan arazi almistim ben zamaninda ilerde degerlenir yatirim olsun diye tapusu duruyo hala altinda nasa'nin bile kasesi var:) thy seferlere baslasin gidip bi ciftlik yapacam :D
Abi bizim şirket bilinmiş bi şirket bak hatta Nasayla kavga ettik Plütona'da iskan çıkartralım diye ibn.ler buraları bizden sorulur dedi Plütonu yıldız yaptılar :D
daha öncesindede boğaz köprüsünü satıyolarmış abi düşme bu olaya gel silivri tarafından bakalım arsa :D havaalanıda gelecekmişşş
Ulen hayat belırtılerı bulunur ortalık degerlenır arsa bulamazsanız gorurum tasak gecenlerı :)
torunların torunları için iyi yatırım hacı,
hatırlarlar işte dua ederler, zamanında muştu dedem burdan arsa almış yapı izni geldi voleyi vurduk falan derler :D
yada en kötü tarımla uğraşıp dünyaya ihracat yaparlar hacı ay fındığı falan filan :D
sahte sertifika yla köşeyi dönen olmazsa bnde neyim :D ayda muhtarlık varmı ? :D
esnaf eraydan bi atılım bekliyoruz :D
hacı bana 50 lira ver ben sana sahte tapu falan ayarlarım nasa damgalı raad ol :d
Abi kadinlar genelde somut seylerden hoslandigi icin goturdugun kagidi kafaya atma durumuda var:)
Buy land on the Moon, Mars and Venus - MoonEstates.com. Mustu burdan aliyorsun iste arsa mi sör unvani mi futbol takimindan hisse mi ne istersen onu-)
Abi nasa yıldız satıyodu o daha cafcaflı koca yıldız senın olur arsayla ne ugrascan :)
Ali Ağaoğlu kesin satıyodur :D
10 seneye kalmaz çok değerlenir oralar :D
:Haci arsa payindan Yeterice agzin yanmadimi:D