User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Avea Kullanan Var mı ?

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1600 dk avea 400 dakka diğer yönler ayda 34 lira olan tarifem var.
    sürekli 37 ödüyorum. sordum bi keresinde sürekli geç yatırdığımı söylediler. baktım doğru. 3 gün içinde yatırmasanız aramalara kapatılacaktır mesajı gelmeden yatırmıyorum faturayı 3tl de gecikmesini koyuyorlar her ay.

diyarbakırdayım. çekmeme gibi bi problemim yok. merkezden ilçeye gidip dönüyorum hergün yolda bile çekiyor hep.

özet: avea candır
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

AtmoSpheriC
    Misafir
    çekim konusunda bence vodafone dan iyi onun çekmediği yerlerde aveya çekyio aveanın çekmediği yerde vodafone yine çekmiyo

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    37 tl lık tarıfe kullanıorum 57 oduyorum bende. merkezi yerlerde çekmeme sorunu yok ancak köy kasaba gibi yerlerde olabilir. Her yaz artvıne gıderız sadece evın bellı yerlerınde çekıyor. Onun dışında başka sorunu yok.

banada guzzel bı tarıfe onerebılecek varmı
    DR. OWL

dedeoglu
    Misafir
    Ben sirket hatti kullaniyorum 15 hattim var turkcellde 600 liraya anlastik hic 1200 liranin altinda gelmedi her defasindada bizim hatamiz dediler ama geri dusmediler hic aveaya gectik 450 lira dediler sozlerinin eri adamlar hic oynamiyo fatura avea iyidir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontörlü hat alın bence.. Faturalı tercihinizin nedenini bilmiyorum ama '20 lira dediler 50 den aşağı gelmiyor' sıkıntısı olmaz anında sitesinden kontörde yüklüyorsunuz BAL paketleri var mesela bende 11 yıldır kullanıyorum 'avea sigara gibi zararlı ama bırakamıyorum' derken bu paketleri fark ettim.. 1000 BAL paketi uyguluyorlar diğer operatörlerden AVEA ya geçenlere her yöne 1000 dk. konuşma, 1000 SMS, 1GB internet var 39 lira idi.. Her yerde çekmediğide doğru ama diğer operatörlerde çekmiyor genelde..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her telefon görüşmemden 1 dk kadar falan sonra , telefonda kendi kendine mesaj gönderiliyor yazısı çıkıyor.Bu nedir acaba ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kullandıgım zamanlarda cok iyi cekmiyordu ama illaki iyileştirilmiştir 2 senede...

S.E.Ç tarifesinde paketlere kayıt olmak için aman dikkat edin..Arkadasım gecen ay mesaj paketine kayıt oldu hatta olduğunu sandı Küçük harfle yazıp gönderdiği için kabul edilmemiş falan fişman 860 lira fatura geldi aman diyim

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben hepsini kullanan biri olarak şimdik avea kullanıyorum , fikrimce hepsi aynı memnun olanda var olmayanda ama öğrendiğim tek şey tahhütde bulunmamak ...tavisyem kesinlikle tahhütde bulunmayın istediğinizde opertaörünüzü değişirsiniz hemen .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yer altına girdiğin an avea iptal bazen kafasına göre gidiyor hat ama interneti gayet hızlı vodadone ve turkcell hatlardan internete girenler işkence çekiyor ben gayet hızlı bağlanıyorum

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca turkcell kullandım faturalı,hiç bir zaman satın aldığım paket tutarını ödeyemedim hep fazla geldi,daha sonra numarayı avea ya taşıdım geçen sene 4 de 4 paket die bişi var taraftar paketi,1000 dk her yöne 1000 sms 1gb internet var paket içeriğinde 45 tl olarak faturama yansıyordu hiç bir zaman 45 tl yi geçmedi 3-4 ay sonra aradılar aveadan dediler ki eğer 1 sene boyunca hattınızı başka operatöre taşımama taahüdü verirseniz %50 indirim yapıcaz,hay hay dedim tabi şu anda 1000 dk her yöne 1000 sms 1gb internet paketime 22.5 tl ödüyorum,444 lü numaralara bile ödeme yapmıyorum her yöne dakikalarımdan düşüyor
    Ankara'da yaşıyorum,şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım çekim konusunda,3g konusunda da keza aynı şekilde.aşırı memnunum,yıllarca turkcell e verdiğim paralara yanıyorum şu anda,kullandığım tarife aşağıda link verdim tavsiye ederim :
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesa...er/dortte-dort

Enis Tuncay
    Misafir
    büyük harflerle yazıyorum KESİNLİKLE AVEA KULLANMA çevremde ne kadar aves kullanan varsa hepsı aynı nedenden dolayı hattını kapattırdı.Bıldıgınız dolandırıcılar haberınız olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enis Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük harflerle yazıyorum KESİNLİKLE AVEA KULLANMA çevremde ne kadar aves kullanan varsa hepsı aynı nedenden dolayı hattını kapattırdı.Bıldıgınız dolandırıcılar haberınız olsun.
    Nasıl dolandırıldılar?

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şekilde direk karalamamlardan sakınmak lazım,tepki çekecek bir mesaj yazmışsınız.Detayını anlatırmısınız?
    bende avea kullanıyorum inanılmaz memnunum,pek çokta insan var memnun olan.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benide daha yeni tuk...ll mağdur etti hemde bir kalemde 500 tl aldı yukarda yazdığım gibi hepsi aynı , kesinlikle tahhütde bulunmayın istediğinizde değişirsiniz operatörü zaten bırakınca pervane oluyorlar
    şu anda avea kullanıyorum hepsinin içinde en iysi bu bütün operatörleri kullanmış biri olarak söylüyorum sonunda kararım aveadan yana oldu ve tekrar ona dönüş yaptım..

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla cekmesede ayda 50 tl ye hersey sinirsiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)