User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Günlük Kiralık Ev (İş Kolu Olarak)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya merkexde kış sezonunda günlük 50-100 arası evler var fiyat yerine evine göre değişiyordu yazın ise haliyle daha tuzlu oluyordu.kiralama işini de sahibinden üzerinden yaptık. subat ayında konyaaltı taraflarında tutmuştum 3 günlük 150 liraya 1+1 ev sözleşme imzaladık eve herhangi bi zarar gelirse bize girecekti. eşyalara zarar vermeden temiz kullanıp çıktık çıkışta anahtarı içeride unuttum çilingir parası girdi yalnız evin elektrik su yakıt parasını sen karsılayacağın için iyi bir fiyat belirlemen lazım ki masrafları çıkarsın.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde farklı sistemde var istanbuldada vardır mesela alsancakda yıkık dokuk evi ucuza kapatıyon tadılat eşya emlakcıya kıraya verıliyp tabi bu iş için olduğundan normal ev kırası 500 ıse sen 1500 e verıyorsun emlakcıyala, kontrat yapılyor baska bıseye karsımıyorsun her ay paran gelıyor .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket olarak fuarda standımız vardı. Kalabalık olacağımız için Istanbul da otelde kalmak yerine daha uygun fiyata gelir diye böyle bir ev arayışı içine girmiştik.

Sadece manita veya kaçamak diye bakmamak lazım bence 3-4 kişinin kalabileceği veya 2 kişinin ayrı yatabileceği tarzda odaları olsa bile güzel iş yapar ama Fuar yakınlarında olması gerekiyor.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirket olarak fuarda standımız vardı. Kalabalık olacağımız için Istanbul da otelde kalmak yerine daha uygun fiyata gelir diye böyle bir ev arayışı içine girmiştik.

Sadece manita veya kaçamak diye bakmamak lazım bence 3-4 kişinin kalabileceği veya 2 kişinin ayrı yatabileceği tarzda odaları olsa bile güzel iş yapar ama Fuar yakınlarında olması gerekiyor.
    Günlük kiralık evlerin beylikdüzünde olmasının 2 temel nedeni var diye görüyorum. Toplu nufusun fazla olması nedeniyle giren çıkanın takip edilememesi (kaçak et kesimi, kaçamak, manita adına ne derseniz deyin),

Tüyapa ve cnr a yakın oluşu, toplu konaklamalarda ve yeme içme işlerinde daha ekonomik oluşu, hiç yoksa dışardan pizza söyleyebilirsin. Fakat otel yemekleride pahalı oluyor.

Benim düşündüğüm yerde, ya dışarıdan biri birileri gelecek %15-20, %60 başbaşa vakit geçirmek için, kalan oranlarda diğerleri. Yapacağım işin ne olduğunun ne olacağının farkındayım. 2+1 olarak tutmeyı düşünüyorum. Mobilya ve dekorasyona çok fazla bütçe ayıramayacağım. Elimde olan bir takım malzeme ve mobilyalara 2.el temiz eşyaları ilave edeceğim. Süsleri saymazsak, 1 TV ve disivır. 1 koltuk takımı, 1 çiftli yatak ve gardolap, halılar. Banyoya havlu vediğer üniteler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)