Yarisi söylemiştim zaten şimdi aklıma kia rio'da geldi yeni kasa...
Ben olsam ikisinden birini alırdım.
Ki alicam 1 aya kadar :)
Printable View
Yarisi söylemiştim zaten şimdi aklıma kia rio'da geldi yeni kasa...
Ben olsam ikisinden birini alırdım.
Ki alicam 1 aya kadar :)
stoplara gerek yokmuş micra'da. 3. stop lambası yetermiş canım nissan'a. bu sebeple alakası yok da corsa'yı tavsiye ederim. ;)
hyundai crash testlerde 5 yıldız aldığına inanma nasıl oluyor..
crash testleri avrupanın tarafsız kurumu euro ncap yapıyor hyundai ile uzakdan yakından bir bağlantısı olmayan kurum
avrupada satışa çıkan bütün araçlar euro ncap testlerine giriyor geçemeyenlerin zaten satışı yok..
öyle bir demişsinizki sanki hyundai diyor araçlarımız 5 yıldızlı diye o kararı veren hyundai değil euro ncap ve american ncap kurumları biri avrupa biri amerika ncap..
ncap araçları testlere sokar derki senin aracın 5 yıldız yada 4 yıldız o firmada tamam der benim aracım şu kadar yıldız buna kararı veren o marka değil ncapdir..
diğer kia'lar büyük ama yeni rio aklımıza hiç gelmedi nedense, çok da beğendiğim bi araç yeni kasası, güzel hatırlatma oldu teşekkürler.
toyota yaris 1.33 ler 6 vites mi ? yeni kasası hoşuma gitmedi çok kaba, ama 2011 kasa 1.33 ler uygun gibi.
abi kırmızı cam tavan jazz bulduk ama burnu görünmüyor park sıkıntısı olur gibi
dsg den ortalıkta dönen laflardan ötürü biraz çekindik doğrusu, binenlere bi sormak lazım.
çünkü alacağımız araç senede 5bin km anca yapacak, 3 sene sonra garantiden çıktığında 20bin km de anca olacak, muhtemelen sorunlar garantiden çıktıktan sonra bize patlayacak. diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim tabi şans işi.
kız arkadaşıma 1.4 dsg polo aldık 10 ay oldu gerçi daha 3000km de ama
mekanik sesi dışında bir sıkıntısını gozlemlemedim ben
sadece donanım olarak bakıldığında bomboş bir araba alıyorsunuz yüksek meblalara
1.33 yaris
1.2 micra punch
yeni kia rio
arasındayız. corsa iptal. birde yarın gidip i20 için fiyat alacağım, hyundai alırsak sıfır alacağız.
temiz eski kasa 2005-2010 micra 1.2/1.4 motor visia/tekna donanım farketmez otomatik 50bin km altı bulursak o da olur ama yok.
burun yok ki o arabada :) bence bir binin sürün öyle karar verin poloda çok güzeldir bu arada.
evet 1.4 benzinli almanız lazım
bizdeki fun edition paketi aksesuar olarak biraz daha iyi
16 jant,rds510 ekran,climatronik,fonksyonel deri direksyion sis farları gibi aksesuarlar var paket halinde
burda en onemlisi climatronik eğer almayı düşünürseniz sadece onu ekleyin diğerleri sonradan takılabiliyor
ibiza 1.2tsi+dsg diyorum ben :)
otomatik düşünüyorsunuz. dünyada kendi bünyesinde otomatik şanzuman üreten 4 büyük firmadan biri oldu hyundai bence güzel
yeni kasa c3 + zenithcamı da incelemenizi tavsiye ederim...
kardeşim bence corsayı al fiyatı biraz aşağı indirebilirsen bizdede var benim ki 1,2 2008 benzinli tüplü 54.000 km de çok memnunuz tüpte 0,17-0,22 yakıyo (sesli güldüm) uzun yol şehir içi olarak yakıt bu
1,3 95hp punto evoda tavsiye ederim donanım olarak polodan molodan oldukca fazla ozelliği var. aklıma gelenler abs ebd asr esp hız sabitleyici elektronik kilit dif., onlerde, perde ve diz hava yastıkları, start stop, cift bolgeli oto klima, yagmur sensoru, otomatik kararan ayna, blue&me aklıma gelen ozelliklerinden. bide 95lik motor puntoda baya baya basarılı gidiyor. fabrika 0-100 11.7sn
Bayana alınacaksa bence kesin arabayı iyice sürdürün sonradan çok sıkıntı yapabiliyorlar. Özellikle birisi o araba kötü desin hemen soğuya biliyorlar.Sonra sen aldırdın olmasın :)
Sütten ağzı yanan misali benimkisi :)
Bizimkilerin favori aracı micra kullanımı rahat ve parkı kolay.
Mehmet ali 2009 tit. x paket var otomatik 30binde hatasız gri bankacı bayanda
1.2 tsi ibiza , polo , yaris vs de olabilir
Yeni aveolarıda tavsiye edebilirim dizelide var ve kullanımı yeni corsadan çok daha rahat. otomatiklerinede fiyat farkı yoktu geçenlerde hala öylemi bilmiyorum zaten motor falan herşeyi bilinen multijet.
ek olarak; ncapten 5 yıldız
8 airbag
ecs
hill holder
start stop
ve dahasıda var şuan bende var ve çokta memnunum
Vw polo güvenlik ekipmanı yönünden çok çok zayıf bunu göz ardı etmeyin oyuncaklara aldanmayın ( ekranlı teyp vb..)
Sadece ABS ve 2 hava yastığı sunabiliyor o kadar
Rakipleri ESP,EBD,6-8 hava yastığı... vb sunabiliyor
Yeni yarisler multidrive s 7 ileriymiş, 6 ileri biliyordum pardon. Seçilesi sebeptir şahsen.