düşük kilometreli 2008 jazz, cvt şanzıman , bide elite oldumu. siyah veya kırmızı renk.
Honda Jazz 1.4 Elite 2008 Model 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 98165943
ilanla alakam yoktur. fiyatıda zaten ucuk. ornek olarak verdim
Printable View
düşük kilometreli 2008 jazz, cvt şanzıman , bide elite oldumu. siyah veya kırmızı renk.
Honda Jazz 1.4 Elite 2008 Model 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 98165943
ilanla alakam yoktur. fiyatıda zaten ucuk. ornek olarak verdim
yeni jazz cvt
Kesin düşünmüşsünüzdür de ben yinede fikrimi zunamadan edemiyeceğim bence kendi corsa nızı eşinize verin siz kendinize o fiyatlar arasında bir araç bakın ;)
benim 50 yaşındaki teyzem jazzı kullanıyorsa annenin yaşını bilmiyorum ama hayli hayli kullanır :)
kanka focus çok büyük yoksa alınabilitesi yüksek, annem kullanacak şehir içi iş-pazar-gezme arabası yılda 5bin km anca yapar :)
1.33 motor hangi dilime giriyor acaba vergide onu bi araştırayım, son kasa değil de 2011 1.33 multidrive lar var onlara bakıyorum bir yandan.
tartısmasız jazz :D
Focus alınabilir daha küçük bişeyler dersen polo 6r bak derim :)
jazz içlerinde en donanımlısı bence
ben arkadaşım için jazz için çok ısrar etmiştim ama kızlar malesef donanıma bakmıyor
mecburiyetten polo almıştık :D
benim annem 2009-2010 yıllarında 2 sene jazz kullandı iyidir sıkıntısız kullanır sag sola girip çıkması kolay 2011 başında auris aldık onu kullanıyor şimdide ondanda memnun ben çok dedim polo falan alın diyede dinlemediler benim önerim jazz,micra,polo,mini cooper,auris,nissan juke,fiat 500 bunlardan biri alınabilir tabi karar sizin seçenek çok bol şans bayana araba beğendirmek sıkıntı :)
2009 polo benzinli gri hatasız boyasız 20-30 bin civarı km de sigara içilmemiş yine bir bankacı bayandan :D fiyat alayım senin için otomatik değil ama.
Corsa çok ideal tam bayan arabası hocam
bence sız annnenız ıcın hem yakıt sorunu olmıyan hem park sorunu olmıyan kucuk ve gorus alanı genıs bır arac bakın ve bence bu krıterlere uyan en mukemmel arac smart tır her zaman soyluyorum ınanılmaz bır arac . :)
AMA 2 KİŞİLİK sizin kritere uymuyor heralde :(
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler en son başta da dediğimiz üzere micra da karar kıldık ilana düşer düşmez 2007 model 1.2 passion otomatik bi araca yapıştık :)
kırmızı renk henüz 37bin km de servis bakımlı, hatasız boyasız, silecek değişimi için dahi servise gitmiş bi araç. yakıtı 10 litre dolaylarında.
birçok araç test ettik ama micra kullanım kolaylığı ve yumuşaklığıyla, görüş açısı, dönüş kolaylığı olarak diğer araçlara göre daha iyi.
yardım ve fikirleriniz için tekrar teşekkürler Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah.