Üretim aşamasındaymış o yüzden belki 3DMax renderingdir resimler
Sitede invest diye bir link var bu projeye katkı sağlarım diyenler içinmiş) dolandırıcılık mı yoksa la..
Üretim aşamasındaymış o yüzden belki 3DMax renderingdir resimler
Sitede invest diye bir link var bu projeye katkı sağlarım diyenler içinmiş) dolandırıcılık mı yoksa la..
bu ne yasanki 10 dolara oyuncak araba alıyosun da , satın al diye sekme koymuşlar
![]()
satın ala tıklıyosunuz , isim soy isim mail adresi altada kredi kartı bilgileri .. kargo adresini de yazdınız mı kargo süresi 2 gün![]()
yanlışın var aslında doğruda kısmen sadece parçalarını (konigsegg için ) üretiyorlar königsegg kendi topluyor ama her şeyi el yapımı olan bi arabada bu dediğin çok zor konigsegg toplasan 4 dönüm bi araziye kurulu fabrikasında üretim yapıyor ama ferro öle değil bugatti öle değil adamlar hayvan gibi fabrikalar son nokta cihazlar kullanıyorlar bugattinin motorunun toplanması sadece 15 gün sürüyor bide konigsegg yapmaya kalkarsa ole bişey 5 ayda anca bi motor yaparlar heralde![]()
dragger nerde yazıyo la
http://inciswf.com/8350incie8561089.swf
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bugattinin pabucu dama!![]()
Şaka bir yana Tr deki fiyatı yurt dışı kadar olmaz + benzin fiyatları bu araba için epey T.....lı birinin alması gerek
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)