User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: film cam yardım !!

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar kanun tasarı aşamasında ***** meclis daha açılmadı trafik kanunda değişiklik yapıldı meclis açıldıktan sonra kabul oyu görürse büyük değişiklik olucak bilginiz olsun.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cam filmi kalkmaz boşuna kimse heveslenmesin meclisede gelse ön kapılardaki camlar ve ön cam o yasaya dahil değildir.. özellikle bu kadar terör olayları zirve yapmışken ve en rahat ceza kesilen ve para getiren ceza iken film yasallaşmaz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam filmi kalkmaz boşuna kimse heveslenmesin meclisede gelse ön kapılardaki camlar ve ön cam o yasaya dahil değildir.. özellikle bu kadar terör olayları zirve yapmışken ve en rahat ceza kesilen ve para getiren ceza iken film yasallaşmaz..
    hevesimizi kırma ya bırak biraz hayal kuralım vanalı kumandalı cam filmi çalışmalarına başlamış bulunmaktayım

Murat Özcan
    Misafir
    Sözde flim kanunu çıktı ve hala ceza yazıyorlar anlamadım :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cam filmi yasağı kalkıyor-HABERTÜRK

Mevzuat hazırlanıp yürürlüğe girdiğinde, araçların arka camları ile arka yan camlarına cam filmi taktırmak serbest olacak.

Düşündüğüm gibi ve dediğim gibi ön kapılardaki camları film yaparsanız gene ceza yersiniz değişen bir şey olmaz.. sadece arka camlarda kelaynak gibi çok çirkin durur sanki film yetmemiş yarım kalmış iş gibi durur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demirciler sitesi avcılar soru sual yok direk film var dedi ceza dedm arka camlar orjinal fabrika çıkış ön camları kaldır dedi onlarda ***** filmli direk yapıştırdı ve direk men etti böle bsy olamaz yaa
    Neden böyle birşey olamaz?

Yasak film cam. Cezası da belli. Hem suç işleyeceksin hem de ceza yediğinde olmaz diyeceksin.. Muz cumhuriyeti değil burası.

Alıntı Murat Özcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sözde flim kanunu çıktı ve hala ceza yazıyorlar anlamadım :S
    Gösterir misin o kanun maddesini

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer bi olay arkadasımın başınada geldi araç 7 içinde men oluyor ve bidaha araç sorgulanırsa hem baglanıyor hemde tekrar ceza işlemi uygulanıyor haberiniz olsun..
    gariban 106 gti....

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle sistemin gelmişini geçmişini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu an için ortada hiç bir şey yok eski yasa aynen yürürlükde devam

bence bu kadar terör olayları hortlamışken antepdeki bombalı aracı unutmamak lazım
    terör örgütü son zamanlarda arabalı eylemler çok yapmaya başladı gerek bombalama gerek eylem yapdıkdan sonra bölgeyi direk arabalarla terk etme..
    bu film yasası arka cam için bile çıksa terör örgütüne yarar şahsi fikrim..
    o yüzden öyle bir yasa teklifi olsa bile güvenlik nedenleriyle çıkıcağını sanmam boşuna kimse heveslenmesin..

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu sabah yedim 154tl cam filminden ceza,birazda olaylı oldu başka sebeplerden dolayı.Araç başına gelen ekiplerin içinden 2 si insanevladı çıktı da sağlıklı konuşabildik bana kanun maddesini gösterdi aşağıya kopyalıyorum;

''TK 30/1-b : Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.''

Bu maddede açıkça belirtilmiş içerden dışarısının görüşünü engelleyecek bi durumdan bahsediliyo ama bunu kime anlatmamız gerekiyo ne yapmamız gerekiyo bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim...

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu sabah yedim 154tl cam filminden ceza,birazda olaylı oldu başka sebeplerden dolayı.Araç başına gelen ekiplerin içinden 2 si insanevladı çıktı da sağlıklı konuşabildik bana kanun maddesini gösterdi aşağıya kopyalıyorum;

''TK 30/1-b : Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.''

Bu maddede açıkça belirtilmiş içerden dışarısının görüşünü engelleyecek bi durumdan bahsediliyo ama bunu kime anlatmamız gerekiyo ne yapmamız gerekiyo bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim...
    geçmiş olsun dert ortağım kader arkadaşım

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmler mecbur sokulecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)