arkadaşlar kanun tasarı aşamasında ***** meclis daha açılmadı trafik kanunda değişiklik yapıldı meclis açıldıktan sonra kabul oyu görürse büyük değişiklik olucak bilginiz olsun.
arkadaşlar kanun tasarı aşamasında ***** meclis daha açılmadı trafik kanunda değişiklik yapıldı meclis açıldıktan sonra kabul oyu görürse büyük değişiklik olucak bilginiz olsun.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
cam filmi kalkmaz boşuna kimse heveslenmesin meclisede gelse ön kapılardaki camlar ve ön cam o yasaya dahil değildir.. özellikle bu kadar terör olayları zirve yapmışken ve en rahat ceza kesilen ve para getiren ceza iken film yasallaşmaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sözde flim kanunu çıktı ve hala ceza yazıyorlar anlamadım :S
Cam filmi yasağı kalkıyor-HABERTÜRK
Mevzuat hazırlanıp yürürlüğe girdiğinde, araçların arka camları ile arka yan camlarına cam filmi taktırmak serbest olacak.
Düşündüğüm gibi ve dediğim gibi ön kapılardaki camları film yaparsanız gene ceza yersiniz değişen bir şey olmaz.. sadece arka camlarda kelaynak gibi çok çirkin durur sanki film yetmemiş yarım kalmış iş gibi durur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
benzer bi olay arkadasımın başınada geldi araç 7 içinde men oluyor ve bidaha araç sorgulanırsa hem baglanıyor hemde tekrar ceza işlemi uygulanıyor haberiniz olsun..
gariban 106 gti....
şu an için ortada hiç bir şey yok eski yasa aynen yürürlükde devam
bence bu kadar terör olayları hortlamışken antepdeki bombalı aracı unutmamak lazım
terör örgütü son zamanlarda arabalı eylemler çok yapmaya başladı gerek bombalama gerek eylem yapdıkdan sonra bölgeyi direk arabalarla terk etme..
bu film yasası arka cam için bile çıksa terör örgütüne yarar şahsi fikrim..
o yüzden öyle bir yasa teklifi olsa bile güvenlik nedenleriyle çıkıcağını sanmam boşuna kimse heveslenmesin..
Bende bu sabah yedim 154tl cam filminden ceza,birazda olaylı oldu başka sebeplerden dolayı.Araç başına gelen ekiplerin içinden 2 si insanevladı çıktı da sağlıklı konuşabildik bana kanun maddesini gösterdi aşağıya kopyalıyorum;
''TK 30/1-b : Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.''
Bu maddede açıkça belirtilmiş içerden dışarısının görüşünü engelleyecek bi durumdan bahsediliyo ama bunu kime anlatmamız gerekiyo ne yapmamız gerekiyo bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)