ben bugün power fm de havayı koklayan adamı dinledim pazar günü için çok sıcak dedi 26 derece günlük güneşlik bi hava bekliyoruz dedi![]()
ben bugün power fm de havayı koklayan adamı dinledim pazar günü için çok sıcak dedi 26 derece günlük güneşlik bi hava bekliyoruz dedi![]()
herkez 1500 beygir ya yamur yagsa sanki sagda yada solda yagmıyor sankı ... tobee ....
yagmur yok 23 martta bulut var
havadan nem kapan varsa ozel mesaj atsın listeden cıkartalım bole laflara gerek yoq ....
lafı olmayan yarısmıyan dısardan yancı olan sussun bos laf yapmayın kızıyorum beni mumkunse sakın bırakın ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Emre sen geliyormusun?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla isterse asfalt kalsın biz izlemeye gelecez
www.egeturbo.com
Turbo asker
sagnak yagmur gostermiyo, hafif arada yagmur gelirse prob olmaz aracları 2 tur dondurunce kuruyo, hızlı hızlı start veririz.
En kotu cek cekle pisti ceker vileda yaparız. ORGANİZASYON YARISA HAZIR. herkese basarılar, sabah 8 de orda gorusuruz
ben dedim size hergün değişiyor tahminler diye konu ilk açılıdğında bulutlu diyordu pazar için şimdi ise güneşli-parçalı bulutlu gösteriyor![]()
Pazar 25 derece dedi tvler...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yağcak yağcak. Fırtına sel olucak. Gitmeyin bosa benzinBugra gece cs ye gel ashuadhau
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
şimdi haberlerde hava durumunu dinledim..yarın çok yağmurlu olucakmışş cuamrteis ve pazr hava 18-19 derecelere çıkıcak dedi..pazartesi tekrar yağmur var
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
an itibariyle izmit son yıllardaki en yoğun yağışı alıyor.
dün akşamdan beri devam ediyor.pistin giderleri nasıl bilmem ama
cumartesi güneş çıkarsa kuruyabilir pist.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)