ne ammele herifler hepsinden nefret ediyorum amk
ne ammele herifler hepsinden nefret ediyorum amk
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Bide arkadaslar 2-3bin devirlerde gidiyorduk sıka sıka gitmiyorduk polis bizi durdurup eksozdan ses cıkıyo diye ceza yazcam demesine sok olduk zaten . arkamızda geliyormus fark etmedik bile.
desibel olarak e36 m3 orjinal egsozundan farksız. hatta e36 m3 egsozunun zırıltısı daha fazladır. bmw supersprinti destekliyor. yurtdışında ilgili evrakları da var lakin bizde mevcut değil.
Mühendisler odasından belge almak için gidildiğinde belirli bir db sınırına göre mi bakılıyor? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.
M. The most powerful letter in the world.
Sunu anlamiyoruz SS veya baska bir firma turkiyeye ithal edilirken sadece pist kullanimi icindir diyerek ithal ediliyor ve kutusunda pist icindir yazmakta malesef yaziyolar ama yazmakta haklilar ben hic o tarz muhabbetlere gormiyorum bastan basliyorm alttan almaya yazarsanda canin sagolsun diyorum![]()
ne alırsanız alın ,benden demesi hoşuna gitmezse yada kıl olursa yine kesiyor cezayı ve git mahkemeye ver diyorlar çok yaşayan var bunu ..orjinal renkli fabrikadan çıkan camlara bunu yaptılar arkadaş mahkemeye verecekti sonuç ne oldu bilmiyorum.
Orj bişi değilki... bildiğin spor susturucu.
Yasak. Polis kendi adına gerekeni yapmış.
Servisten Oem susturucu alıp takarsanız sorun kalmaz. Yada M3'üne ucuz şahin susturucu falan takıp öyle sorunu atlatın. Sonra ss'i takıp devam edin. Ama polis bidaha işlem yaparsa şaşırmayın. İsyan edilecek birşey değil bu. Yasak...
desibel ölçümü yaptırın bilirkişiye, öyle iptal edilir.
hiçbirşey idda edebiliceğinizi yada kazanabiliceğinizi sanmıyorum ... kafamdan büyük 2 tane mühür varken plakada bunda niye tek mühür var la diyerek men etti cezamı kesti ..
orijinal sti'lar .. cooper S ler çift egzostan ... vs aklınıza ne gelirse ceza yazılan bir memleketteyiz..
bu arada tam önümdeki e92 m3 ün de v8 motoruyla ve egsozuyla gürleyerek gitmesi cabasıydı. tuhaf bu memleket. tuhaf..
bence hiç bulaşma 3.28 varkende aynı sıkıntıyı yaşadım bende memurum banada işlem yaptılar.Ben hem alkol muayenesinde takıldım öyle özelde çevirmedim ama aracımda ss vardı aldığım eleman takmıştı ben değil.Ötüyor yani yapıcak bişey yok benim aracın içinde çiğerlerim çıkıyordu sonra normale döndürdüğümde anladımki gereksizmiş emiş sesi bile yeter oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)