User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
101 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: E36 M3 + SS = Trafik Cezası Hakkında

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ammele herifler hepsinden nefret ediyorum amk
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten moral bozucu.. Ancak ülkemiz memuru cok cahil/ veya cok özenti. Sizde var diye çekememiş de olabilirler. Corsa Opc varken arka tampondaki oem difüzöre taktılar. Böyle corsa yok git uyumluluk belgesini bul getir diyerek bağlamıştı...

işte bu tip sıkıntı yüzünden ebaydan katalog satın aldım ve işime yarıyor ...

sefa33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide arkadaslar 2-3bin devirlerde gidiyorduk sıka sıka gitmiyorduk polis bizi durdurup eksozdan ses cıkıyo diye ceza yazcam demesine sok olduk zaten . arkamızda geliyormus fark etmedik bile.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ss olması bmw ıcın uretılmıs olmasıbıseyı degıstırmez ki siz bunu anlamıyosunuz.. bmw logosu var eyw bmw servis parcasımı hayır
    desibel olarak e36 m3 orjinal egsozundan farksız. hatta e36 m3 egsozunun zırıltısı daha fazladır. bmw supersprinti destekliyor. yurtdışında ilgili evrakları da var lakin bizde mevcut değil.

Mühendisler odasından belge almak için gidildiğinde belirli bir db sınırına göre mi bakılıyor? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.
    M. The most powerful letter in the world.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    desibel olarak e36 m3 orjinal egsozundan farksız. hatta e36 m3 egsozunun zırıltısı daha fazladır. bmw supersprinti destekliyor. yurtdışında ilgili evrakları da var lakin bizde mevcut değil.

Mühendisler odasından belge almak için gidildiğinde belirli bir db sınırına göre mi bakılıyor? Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.
    hayır bmw ye gidip aracının teknik bilgi evrağını kaşeli alırsan desibelinde yazdığı belge var zaten. o belgede 30 db derse 30u geçemez.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunu anlamiyoruz SS veya baska bir firma turkiyeye ithal edilirken sadece pist kullanimi icindir diyerek ithal ediliyor ve kutusunda pist icindir yazmakta malesef yaziyolar ama yazmakta haklilar ben hic o tarz muhabbetlere gormiyorum bastan basliyorm alttan almaya yazarsanda canin sagolsun diyorum

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alırsanız alın ,benden demesi hoşuna gitmezse yada kıl olursa yine kesiyor cezayı ve git mahkemeye ver diyorlar çok yaşayan var bunu ..orjinal renkli fabrikadan çıkan camlara bunu yaptılar arkadaş mahkemeye verecekti sonuç ne oldu bilmiyorum.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alırsanız alın ,benden demesi hoşuna gitmezse yada kıl olursa yine kesiyor cezayı ve git mahkemeye ver diyorlar çok yaşayan var bunu ..orjinal renkli fabrikadan çıkan camlara bunu yaptılar arkadaş mahkemeye verecekti sonuç ne oldu bilmiyorum.
    banada megane 2 de 2 tane egzos kafası ne arıyo diye ceza kesiyordu sonra ruhsattaki beygirleri görünce inanmıştı aracın özel olduğuna
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orj bişi değilki... bildiğin spor susturucu.
    Yasak. Polis kendi adına gerekeni yapmış.

Servisten Oem susturucu alıp takarsanız sorun kalmaz. Yada M3'üne ucuz şahin susturucu falan takıp öyle sorunu atlatın. Sonra ss'i takıp devam edin. Ama polis bidaha işlem yaparsa şaşırmayın. İsyan edilecek birşey değil bu. Yasak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Servisten Oem susturucu alıp takarsanız sorun kalmaz. Yada M3'üne ucuz şahin susturucu falan takıp öyle sorunu atlatın. Sonra ss'i takıp devam edin. Ama polis bidaha işlem yaparsa şaşırmayın. İsyan edilecek birşey değil bu. Yasak...
    bir arkadaşımın elinde ss ile ilgili bir belge var. aracı e36 m3 cabrio. bunu göstererek ceza yemiyor. yarın o evrağı da alarak gidecem. sorunu atlatmasında birşey yok zaten. tanıdıgım da var. yarın gel meni kaldırayım dedi. mevzu bunun tekrarlanmaması.

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+1 ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    desibel ölçümü yaptırın bilirkişiye, öyle iptal edilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşımın elinde ss ile ilgili bir belge var. aracı e36 m3 cabrio. bunu göstererek ceza yemiyor. yarın o evrağı da alarak gidecem. sorunu atlatmasında birşey yok zaten. tanıdıgım da var. yarın gel meni kaldırayım dedi. mevzu bunun tekrarlanmaması.
    Heh... o eksozla geziceksen, o kağıdın bazen işe yaramayacağını da hesaba katacaksın Burası Türkiye... Eksozdan geçirmez başka şeyden geçirir polis. Her ceza yiyen polisten fırça yiyen gelse konu açsa. Ayvayı yedik. Hukuk forumları var bu işlerle ilgilenen.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbirşey idda edebiliceğinizi yada kazanabiliceğinizi sanmıyorum ... kafamdan büyük 2 tane mühür varken plakada bunda niye tek mühür var la diyerek men etti cezamı kesti ..

orijinal sti'lar .. cooper S ler çift egzostan ... vs aklınıza ne gelirse ceza yazılan bir memleketteyiz..

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh... o eksozla geziceksen, o kağıdın bazen işe yaramayacağını da hesaba katacaksın Burası Türkiye... Eksozdan geçirmez başka şeyden geçirir polis. Her ceza yiyen polisten fırça yiyen gelse konu açsa. Ayvayı yedik. Hukuk forumları var bu işlerle ilgilenen.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbirşey idda edebiliceğinizi yada kazanabiliceğinizi sanmıyorum ... kafamdan büyük 2 tane mühür varken plakada bunda niye tek mühür var la diyerek men etti cezamı kesti ..

orijinal sti'lar .. cooper S ler çift egzostan ... vs aklınıza ne gelirse ceza yazılan bir memleketteyiz..
    haklısın arif.. desibel ölçümü ile işe başlayacam yarın. hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada tam önümdeki e92 m3 ün de v8 motoruyla ve egsozuyla gürleyerek gitmesi cabasıydı. tuhaf bu memleket. tuhaf..

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın arif.. desibel ölçümü ile işe başlayacam yarın. hayırlısı.
    bence hiç bulaşma 3.28 varkende aynı sıkıntıyı yaşadım bende memurum banada işlem yaptılar.Ben hem alkol muayenesinde takıldım öyle özelde çevirmedim ama aracımda ss vardı aldığım eleman takmıştı ben değil.Ötüyor yani yapıcak bişey yok benim aracın içinde çiğerlerim çıkıyordu sonra normale döndürdüğümde anladımki gereksizmiş emiş sesi bile yeter oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada tam önümdeki e92 m3 ün de v8 motoruyla ve egsozuyla gürleyerek gitmesi cabasıydı. tuhaf bu memleket. tuhaf..
    Boşver eksozu meksozu... nasıl M3? güzel kaçıomu? Memnun musun? Tüketim nasıl?
    Vanosları falan cortluyor bunlar ondan yürümüyor... yoksa sağlıklı 3.0 ve 3.2 ile s2000 le Type-R la falan kolay geçilmez bu makinalar falan diorlar. Doğrumudur?

Güzel şeyler anlat ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)