si lerin yakıtlarından haberiniz vardır umarım devasa bı yakıt tuketımı var 320 lerle karstırmayın sakın :)
Printable View
ne alfa ne opel; alırım cc ikinci el:
Volkswagen VW CC 1.8 TFSI 2011 Model 74.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 99983517
Geçen hafta inceledim bu cc yi temiz araba gerçekten sıfır gibi tercih edilebilir.
Marka ön yargınız yoksa güzel bir seçenek
Skoda Superb 2.0 TDi Elegance 2011 Model 84.999 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 97059806
c.c iyi tercih bencede bende beğeniyorum ama 1.8tfsi değil çok yakıyor şehir içi 10.5 rahat görüyor o alınıcağına 2.0tfsi daha mantıklı oda şehir içi 11 falan yakıyor ama performansda dağlar kadar fark var.. c.c alınıcaksa bence en iyisi 1.4 tsi yada 2.0 tdi bence..
superb nin yenileride on numara araba elegance full dolu paketi şahane arka koltuk ısıtmasına kadar var.
eskilerde standarttı .. süper araba alınıpda uzun yıllar satılmıycak bir araba parasının hakkını veriyor elegance tabi.. eskilerde 2.5 tdi olanları var piyasada çok az var bir arkadaşa alıcakdık parada anlaşamamışdık.. alsak chipliyip binicekdi arkadaş .. 2.5 tdi da ön koltuğun iç kısmının inmesi olayınıda ilk defa superb de görmüşdüm sanırım ayak uzatmak için yapmışlar..
superb yi kullandım 2010 mode 1.4 tsı larından heryerinden çıtırtılar geliyodu aracın.Cok garipsedim catır cutur iç plastık aksamından sesler geliyo bozuk yolda
alfa candır ne olursa olsun :) şu koltukların güzelliğine baksana yav :D
3.Opel arabamı kullanıyorum ve satıp yine omega alıcam bu paralara çıkamadığım için,
Ben opeli babamın tabiriyle kemikli otomobil olarak adlandırıyorum,kullanımı dolu dolu geliyor.
Bence senelerin ve babamdan gelen opel sevdalısı olarak,Insignia Cosmo yerinde tercih olur.
vectra omega opelde bambaşka araçlar yeni nesil insignialar vectranın omeganın eline su dökemez omeganın dizelleri zaten bmw motoru kullanıyor e39 daki 2.5 tdi motor var..
ne yalan söyliyim insignia kullanmadım hiç,
ama şuanda 2.0I var bende SW bide,koltukları,süspansiyon sistemi,yol tutuşu,
ön camı,konsolu,rahatlığı anlatamam ya.. :)
elimdekini satıp daha doğrusu takaslayıp , 2.5 V6 alıcam SıralıLPG styla ama olsun.
bir daha uzun bir süre otomobil bakmam sanırım :) bir vtecten,type-rdan daha çok zevk veriyor bana,zevk meselesi bir yerde :)
zaten omega cadillac catera ile aynı araba amerikada cadillac catera diye geçiyor..
saab 9-5 ilede aynı platformu paylaşıyor..
aynen öyle , amiral gemisi diye boşuna demiyorlar , senator'dan sonra tabi ki :)
Dostum selam tabiki alfa derim. Gel senide Alfisti yapalım. Parçaya geline hangi arabanın parçası o sınıfta ucuz ki? Opelden kesin uzucuzdur. Bugun 159 1.9jtd ye motor yapıldığında 4bin yada 5 bin TL civarında cıkıyor. Hangi markada o parayı bulur. Alt takıma gelince aşırı sağlam. Bakımını düzgün yaptığın sürece hiçbirşey olmaz tüm markaları alabilirsin alfa dahil. Yeterki geçmişi ameliyat masasına yatmışlığı olmasın. Saygılar...
tabiki alfa :)
O paralara ne alfa alirim ne de insignia. Yazik gunah be...
Git superb 2.0 tdi al , passat cc 2.0tdi al , sifir passat cc 1.4 tsi 180 hp al , 2007-2008 520d al.
En azindan gencligini Alfa ile harcama. :)
Parça ve servis masrafı konusunda bencede sıkıntı yapmayın...Zaten garanti süresince fiat servisleri bakıyor alfaya , garantisi bitincede dışarıda özel fiat servisleri var...Ayrıcada opelin servisinin rezilliği , parçalarının pahalılığı vs aşikar bir konu...Bence bu alfa ile ilgili , kulaktan dolma yok servisi pahalı , parçası pahalı , sorunlu otomobil gibi önyargıları yıkmak lazım...