User Tag List

Sayfa 10/498 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
9446 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 2015 Typer

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı rengi çok güzel oturup karşısına izlenesi cinsten
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pist rekoru Megane RS Throphy yeryüzündeyken hayal olur honda için
    Renault mühendisleri TR deki roll videolarına bakıp yada aftermarket parçalarla daha güçlü hale gelmesi için nerelerini eksik bırakırız diye araç üretmedikleri için gerçek bir spor otomobil üretiyor spor otomobil demek kasayı oluştur içinede güçlü bir motor koy demek değildir. Aracı ürettinde nerde bunun yol tutuşu nerde bununfren kabiliyeti içindeki insanın kaza anında yaşama tutunma olasılığı .. Çok yüzeysel düşünülüyor TR de bu olaylar.. Düz yolda hız yapan bir araç için çalışan mühendisler olsaydı Renault mühendisleri zaten yine Honda bu konuda çok ter dökerdi amaç ve hedef farklı iki markanın.. Bu olayı iyi ayırt etmek gerek
    sizin yaptıgınız yüzeysel düşünmek oluyo aslında. adamlar pist rekorunu egale etmek için calısmalarını sürdürüyolar adı üstünde onlar mühendis ve hiç bişey hayal degildir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin yaptıgınız yüzeysel düşünmek oluyo aslında. adamlar pist rekorunu egale etmek için calısmalarını sürdürüyolar adı üstünde onlar mühendis ve hiç bişey hayal degildir
    o amaç için biraz geç kaldı honda mühendisleri Renault neden roll ün en hızlı aracını çıkaracaz demiyorda Honda Renaultun rekorunu kırmak için bir araç çıkarıyor gerçek bir spor otomobil nasıl olur farkına varmaya başladılar bu yüzden

Bunu fanatiklik olarak algılamayın ama Renault gerçekten Hondaya göre gerçek bir spor otomobil üretme açısından çok çok ileride.. Honda ne yazıkkı "olsun bizim vtec motorumuz var" kafasıyla devam ederse daha çok geride kalacak..

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pıst rekoru kırılmak ıcın arac gelıstırılıyor megane gecmek ıcın degıl. Ayrıca egale etmek aynı sureyı yenılemektır burda amac rekoru kırmak yanı gelıstırmek.
    Bırde honda roll yapar ancak duz gıdebılır sadece hızlı mantıgındakı arkadasları anlamıyorum ve bıraz kıskanclıkla yapılan yorumlar olarak algılıyorum. Suan halı hazırda avrupa merkezlı wtcc-btcc yarıslarını arastırın hondanın yarıstıgını ve dereceye gırdıgını gorursunuz, reno hıcbırınde yok maalesef. Japonya ve usa dekı grand slam lerı saymıyorum bıle. Hondanın herzaman kulturunde olan bıseydır pıst yarısları ve herzmn yenı cıkacak typer serılerı pıstlerde gelıstırılır.
    TeamPASAOGLU

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pıst rekoru kırılmak ıcın arac gelıstırılıyor megane gecmek ıcın degıl. Ayrıca egale etmek aynı sureyı yenılemektır burda amac rekoru kırmak yanı gelıstırmek.
    Bırde honda roll yapar ancak duz gıdebılır sadece hızlı mantıgındakı arkadasları anlamıyorum ve bıraz kıskanclıkla yapılan yorumlar olarak algılıyorum. Suan halı hazırda avrupa merkezlı wtcc-btcc yarıslarını arastırın hondanın yarıstıgını ve dereceye gırdıgını gorursunuz, reno hıcbırınde yok maalesef. Japonya ve usa dekı grand slam lerı saymıyorum bıle. Hondanın herzaman kulturunde olan bıseydır pıst yarısları ve herzmn yenı cıkacak typer serılerı pıstlerde gelıstırılır.
    pist rekorunu kırmak demek megane ı geçmek demek. ayrıca adamlar direk direk meganenın rekorunu geçmeye geliyoruz dediler. hoş ben geçeceklerini sanmıyorum hadi geçtiler sevinçlerinin çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

araçların yarış versiyonlarını karıştırmak işin içine ne kadar doğru. eğer öyle olacaksa renault motorlu araçlar f1 de uçuyor. ayrıca bu kadar deneyimli bir markanın yol tutuşu kötü araçlar yapması deneyimlerini spor araçlarına yansıtamaması çok kötü. umarım bu seride daha iyi şeyler ortaya koyarlar da diğer markalarla güzel bir rekabet ortamı oluşur.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

RenaultSport
    Misafir
    Bunun kıskançlıkla alakası ne anlamıyorum ? Pist rekortmeni MEGANE RS bilmem farkındamısın ? Adamlar resmen Megane Rs in rekorunu kıralım diye açık açık söylüyorlar sen söylenen söze bile hayır onların amacı o değil diyorsun oldu olcak honda ceo su sen ol bari Kim neyi kıskanıyor anlamadım ? Ha birde Renault F1 teknolojisi diye bir şey var duydunmu bilmiyorum bir araştır bence bu kadar fanatiklik yapmayın ya hondanın honda olduğu zamanlar 97-98 di sonrası fasafiso.. Aslında 97-98 de bile williams diye bir dev vardı TR de bilinmeyen ama dünya çapında bilinen.. Neyse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun kıskançlıkla alakası ne anlamıyorum ? Pist rekortmeni MEGANE RS bilmem farkındamısın ? Adamlar resmen Megane Rs in rekorunu kıralım diye açık açık söylüyorlar sen söylenen söze bile hayır onların amacı o değil diyorsun oldu olcak honda ceo su sen ol bari Kim neyi kıskanıyor anlamadım ? Ha birde Renault F1 teknolojisi diye bir şey var duydunmu bilmiyorum bir araştır bence bu kadar fanatiklik yapmayın ya hondanın honda olduğu zamanlar 97-98 di sonrası fasafiso.. Aslında 97-98 de bile williams diye bir dev vardı TR de bilinmeyen ama dünya çapında bilinen.. Neyse..
    bende okudum yazılanları megane rs in içinde geçtiği bir cümle hatırlamıyorum, sen bukadar eminsen ilgili paragrafı yapıştırda bende dikkatimden kaçmış diyip özür dileyim. amaç rekor kırmak diye yazdım ben zaten sadece, halihazırda rekor olan süreyi geliştirmek amaç. Honda bunu sölemiştir yok meg.rs geçicez diye doğrudan hedef göstermezler yani, iş oraya çıkar ama bunu söylemezler dedim.
    reno f1 teknolojisini inkar eden yok ama aynı şampiyonada renault motor tedarikçisi, lotusa ayrıca şuan aklıma gelmiyor başka bir takımada motoru renault veriyor ama araçlar motordan ibaret değil f1 da. birsürü aero, aktarma, yol tutuş vs.gibi şeyleride renault yapmıyor takım işi yani bi çeşit f1.
    TeamPASAOGLU

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende okudum yazılanları megane rs in içinde geçtiği bir cümle hatırlamıyorum, sen bukadar eminsen ilgili paragrafı yapıştırda bende dikkatimden kaçmış diyip özür dileyim. amaç rekor kırmak diye yazdım ben zaten sadece, halihazırda rekor olan süreyi geliştirmek amaç. Honda bunu sölemiştir yok meg.rs geçicez diye doğrudan hedef göstermezler yani, iş oraya çıkar ama bunu söylemezler dedim.
    reno f1 teknolojisini inkar eden yok ama aynı şampiyonada renault motor tedarikçisi, lotusa ayrıca şuan aklıma gelmiyor başka bir takımada motoru renault veriyor ama araçlar motordan ibaret değil f1 da. birsürü aero, aktarma, yol tutuş vs.gibi şeyleride renault yapmıyor takım işi yani bi çeşit f1.

Honda's just told us its 2015 Civic Type R will be the fastest front wheel drive car around the Nurburgring, and have at least 276bhp from a direct injection turbocharged 2.0-litre engine.

Top gear'ın haberinden alıntıdır. En hızlı fwd olabilmesi için de megane trophy rs'i geçmesi gerekiyor.
    Instagram: mutusgarage

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 cc mini 2.0 ctr yi dövmesin
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Honda's just told us its 2015 Civic Type R will be the fastest front wheel drive car around the Nurburgring, and have at least 276bhp from a direct injection turbocharged 2.0-litre engine.

Top gear'ın haberinden alıntıdır. En hızlı fwd olabilmesi için de megane trophy rs'i geçmesi gerekiyor.
    linki açamadım fakat top gear böyle bi yorum yapabilir zaten, ben honda dan direk böyle bi açıklama gelmedi diyorum.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 cc mini 2.0 ctr yi dövmesin
    hacı herşey olabilir, doğru modifiye ile geçilmeyecek araç yoktur ama (japon atasözü)
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    linki açamadım fakat top gear böyle bi yorum yapabilir zaten, ben honda dan direk böyle bi açıklama gelmedi diyorum.

Honda just told us diyor.

Ne yapsın adamlar world.honda.com'dan açıklama mı yapsın megane rs'e kaldırdık geliyoruz diye. Belli ortada bu pistte önden çeker en hızlı olma iddiaları var. Daha neyin aksini iddia ediyorsunuz anlamadım ki.

http://www.topgear.com/uk/car-news/2...ils-2013-09-10

Bu da haberin bütünü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda just told us diyor.

Ne yapsın adamlar honda.ja'dan açıklama mı yapsın megane rs'e kaldırdık geliyoruz diye. Belli ortada bu pistte önden çeker en hızlı olma iddiaları var. Daha neyin aksini iddia ediyorsunuz anlamadım ki.
    aynen öyle honda.ja dan açıklama gelmesi lazım benim sölediğimin aksini iddia etmen için. bukadar net varmı yokmu açıklama. yok. bitti. onun için sen aksini iddia etmeyi bırak bence.
    nekadar konuşsak boş, yıpranmayada değmez honda-reno diye. bekleyip görmek lazım.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle honda.ja dan açıklama gelmesi lazım benim sölediğimin aksini iddia etmen için. bukadar net varmı yokmu açıklama. yok. bitti. onun için sen aksini iddia etmeyi bırak bence.
    nekadar konuşsak boş, yıpranmayada değmez honda-reno diye. bekleyip görmek lazım.

1. hondacı da renocu da değilim.

2. Size top gearda yazanın tam çevirisini yapayım size.

"Honda bize, 2015 type r'larının nurburgringdeki en hızlı önden çeker araç olacağını söyledi, ve araç en az 276 motor gücüne, doğrudan enjeksiyonlu turbo beslemeli 2.0 motora sahip olacak" Yazıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. hondacı da renocu da değilim.

2. Size top gearda yazanın tam çevirisini yapayım size.

"Honda bize, 2015 type r'larının nurburgringdeki en hızlı önden çeker araç olacağını söyledi, ve araç en az 276 motor gücüne sahip, doğrudan enjeksiyonlu turbo beslemeli 2.0 motor olacak" Yazıyor.
    canım benim anlayamıyomusun ben diyorumki iş oraya çıkar zaten ama Honda bööle bi açıklama yapmaz diyorum. sen haala top gear dan maval okuyosun bana magazinel bir program top gear tabiki yapıcaklar çok normal.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım benim anlayamıyomusun ben diyorumki iş oraya çıkar zaten ama Honda bööle bi açıklama yapmaz diyorum. sen haala top gear dan maval okuyosun bana magazinel bir program top gear tabiki yapıcaklar çok normal.

Tamam abi. ORada futbolcu olan honda söylemiş onlara bunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw daha araba yok ortada siz neyi tartışıosunuz. 2013 deyiz daha. En az 1.5 sene var type R ın çıkmasına. Renault Megane Trophy nin rekorunu kırmak bişey değil. Yaparsın 300 hp konili koca brembolu taş gibi şaseli araba geçersin. Ama sonra bir bakarsın fiyat uçmuş gitmiş kimse almaz. Önemli olan kısım fiyat marjini içerisinde kalıp en hızlı arabayı yapmak. Trophy nin fabrika maliyeti 9000€ Renault firmasına. Kullandığı motor K20 ile karşılaştırılamayacak kadar eski teknoloji. Sadece üst kapakta vvti özelliği var. O derece aşağı taşınamaz mı taşınır. Type R 2 saniye ile geçsin Renault hemen eski R26R modeli gibi bir model çıkarır biraz bızıklar yazılımı arabayı hafifletir rollcage koyar fabrika çıkışı semislick koyar o dereceyi 4 saniye aşağı çeker. Renault un elinde bir done var çünkü arabayı iyileştirmek onlar için daha az maliyet.
    IN BOOST WE TRUST

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    face'de şöyle bı vıdeo var, consept olarak gorunuo ama eğer böyle uretılırse on arka aydınlatmalar çok güzel olur, aracın yan tarafndan bıle gorunuo..

https://www.facebook.com/photo.php?v=707792599242036
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist rekoru Megane RS Throphy yeryüzündeyken hayal olur honda için
    Renault mühendisleri TR deki roll videolarına bakıp yada aftermarket parçalarla daha güçlü hale gelmesi için nerelerini eksik bırakırız diye araç üretmedikleri için gerçek bir spor otomobil üretiyor spor otomobil demek kasayı oluştur içinede güçlü bir motor koy demek değildir. Aracı ürettinde nerde bunun yol tutuşu nerde bununfren kabiliyeti içindeki insanın kaza anında yaşama tutunma olasılığı .. Çok yüzeysel düşünülüyor TR de bu olaylar.. Düz yolda hız yapan bir araç için çalışan mühendisler olsaydı Renault mühendisleri zaten yine Honda bu konuda çok ter dökerdi amaç ve hedef farklı iki markanın.. Bu olayı iyi ayırt etmek gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)