ördek popolu olmuş ön caprazdan bakınca çok çirkin görünüyor arka kısmı
Printable View
ördek popolu olmuş ön caprazdan bakınca çok çirkin görünüyor arka kısmı
Acaba kaç tl olacak?
EK'lardan sonra, EP'ler gelince onlar içinde ön farları berbat rezalet denilmişti :D Fn2'ler gelince top gibi, bir şeye benzemiyor denilmişti :D Hele FD6'nın ilk çıktığı günleri çok çok iyi hatırlarım :D Biz Vtec2 aldıktan hemen sonra gelmişti, ve herkes bu ne biçim araba, rezalet, satmaz bu demişti :D :D Şimdi efsane kasa diyorlar onlara :D :D
fiyat makul olursa her türlü alınır, bende sevdim :D
2015 gelse de alsak..
Şuan yeni Typer'ın Nurburgring denemeleride en iyi finish süresinin kaç olduğunu bilen var mı?
2 lt turbonun 110 bin tl altında gelmeyeceğini düşünüyorum. 1.6 lt turbo olan ise 64-75 bin tl aralığında olacaktır.
Kasa Fn2 benzeltilmişte olmamış bence . Ayrıca bi yerde okumuştum sanırım honda bu type r da atmosferik sevdasından vazgeçip turboya dönecekmiş
http://content.worldcarfans.co/2013/...1186593671.jpghttp://content.worldcarfans.co/2013/...1414140540.jpg
mavi biras can yakacak gibi duruyor eğer bu şekilde çıkarsa :D bu arada typer da bir kanatlı artık ;)
Sarı ve gri çok güzel duruyor.
bir otomobil çıkmasına bir sene olmasına rağmen bu kadar detaylı açıklanamaz bence, test görüntülerinde ön çamurluktaki detaylar bu çalışmada atlanmış. Ne olursa olsun ben beğendim eğer saçma sapan fiyatlara gelmesse, veya kronik bir sorunu olmassa satar ve canda yakar.
2015 Honda Civic Type R Prototype Photos
2015 Honda Civic Type R Prototype Photo Gallery - Autoblog
türkiye ye hangi renkler gelir bilmem ama sarı,kırmızı,mavi renkleri efsane olur :)
Ne yalan soliyim 4 gozle bekliyorum.:)
mercek far nerde ya, sakın honda öle bi salaklık yapmasın ...
yaw anlamıyorum yap yakışıklı bişi yık geç ortalığı ...
pist rekoru Megane RS Throphy yeryüzündeyken hayal olur honda için :)
Renault mühendisleri TR deki roll videolarına bakıp yada aftermarket parçalarla daha güçlü hale gelmesi için nerelerini eksik bırakırız diye araç üretmedikleri için gerçek bir spor otomobil üretiyor spor otomobil demek kasayı oluştur içinede güçlü bir motor koy demek değildir. Aracı ürettinde nerde bunun yol tutuşu nerde bununfren kabiliyeti içindeki insanın kaza anında yaşama tutunma olasılığı .. Çok yüzeysel düşünülüyor TR de bu olaylar.. Düz yolda hız yapan bir araç için çalışan mühendisler olsaydı Renault mühendisleri zaten yine Honda bu konuda çok ter dökerdi amaç ve hedef farklı iki markanın.. Bu olayı iyi ayırt etmek gerek ;)
Honk!!! simdi farkettim 4 kappiliymis yalabuu :))