adamların resimlerine baksana 20 çeşit ürün var toplasan ama sitelerinde 10000 parça ürün var hemde yarı fiyatına![]()
adamların resimlerine baksana 20 çeşit ürün var toplasan ama sitelerinde 10000 parça ürün var hemde yarı fiyatına![]()
kapıda ödeme şeklinde alırsan şube alıcısı olarak yollasınlar.aras şubesine git aç malzemeyi kontrol et sağlamsa al imzala.bende aras karkoda kuryeyim genelede kapıda ödeme kargoları müşterilere kontrol etirmeden vermiyorum.sonuçta para veriyorsunuz.
abicim sitede güvenlik namına hiçbirşey yok..ne güvenlik sertifikası ne bir ibare?alt kısımdaki tüm tuşlar pasif.twitter'dan ulaş diyor girince böle bir sayfa yoktur diyor. işi düzgünce yapmak istiyorsan kuralına göre yapacaksın bunu en iyi sen bilirsin abi.yanlış mıyım?
he esnaftır eminönünde veya başka bir yerde dükkanı vardır güzel para kazanır ama esnaftır ve öle kalmalı.haa bu e-ticaret işinde iyi para var diip gidip böle dandirik bi site açıp ta güvensizlik yaratıyorlarsa kusura bakma abi şerefsiz derim adamlara...benim demek istediğim olay Türkiye'de herhangi bir kontrol mekanizması olmamasından dolayı her önüne gelen bu işe girmeye çalışıyor.yalan yanlış bir dünya site var.
ben böyle bir esnaflık bilmiyorum abi açıkçası.böyle esnaf olunmaz ve bu şekilde kazandığın paradan da hayır gelmez...
burak çoğu reklam için açıyor siteleri. siteden işmiş yaptıkları yokki. adamın dükkanı var dükkanda iş yapıyor zaten. siteden biri ararsada kapıda ödemeli mal yolluyorlar. kredi kartı entegrasyonu bile yok sitede nasıl dolandırıcı olsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kredi Kartı Ödeme : Eylul Ticaret
adamların kredi kartı entegrasyonu var abi.hizmet sözleşmesi'ni okudum kabul ediyorum tiki var ya.hizmet sözleşmesi yok![]()
sence dolandırıcılık olmuyor mu?
he dediğin doğru reklam için böyle bir site açmış olabilirler.ama sen biliyorsun ben biliyorum.peki ülkemizde bir dünya internetten anlamayan insan var.kredi kartı bilgilerini girse???
sence böyle esnaflık olur mu?
Hangi güvenilir satıcısı olma ihtimali? Adam adres bile vermemiş. "Şu mevkii, şu cadde, numara yok, ama gelmeyin, müşteri kabul etmiyoruz" Bu nedir Allah aşkına? Bi dünya yorum var, hepsi fake...
Ha adamın yeri vardır, esnaftır, fazla masraf etmeden basit bir site yapar, dükkanına veya GG, sahibinden vs sitelere yönlendirir, anlarım. Sahibinden'e yazmış, get ilanı yok... Burada düpedüz dolandırıcılık var.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
valla olabilir benim lafım yok. dolandırıcı sitede çok. ama esnaf olup sadece site olsun amacıyla açanda var.
adam kapıda ödemeli yollarız diyor. ürünü alıp test etmeden para vermicek bir riski olmasa gerek.
ama ben orjinal veya değili nasıl ayırt edecek onu merak ediyorum. o kadar anlaşılırmı oluyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
abd den gelen telefonlarda çok fazla çakallık doluyor kardeşimin bi arkadaşı 250 $ teminat gösterip 2 tane s3 aldı t mobiledan
sonra da gitti bankarada 250 $ını çekti ve o telefonları hiç ücret ödemeden tr ye getirdi birini hala kullanıyor diğerini sattı
imkansız değil yani
abi bikere kutudaki ve sim yuvasındaki imei karşılaştırcan.cihaz zaten açlırsa o açılıştaki kayganlığı belli eder.o dokunmatiği aynı seviyede yapabilen daha çıkmadı. elime bi kaç taklit cihaz geçti birinde bi yerde çince yazıya denk geldim. daha önce 3g kullandım yazı stiline alışığım i phone un elime aldığımda replika olduğunu anladım.birde alırken pek mümkün değil ama bilgisayara bağladımı itunes onu görmesi lazım görmedimi at çöpe.
aktif bir net kullanıcısı büyük siteler dışında hiç bir yerden alış veriş yapmaz.. bende bir şeyler aradığımda adamların online satışları olsa bile gg de yada sahibindende dükkanları varmı varsa orda alırım diyorum.. yabancı sitelerdede ebay da dükkanınız varmı diyorum varsa ordan alıyorum.. aslında bunu dememin en önemli nedeni bu işde uzmanlarmı ve dükkanlarına yapılan yorumlar benim için çok önemli negatif yorumları görüpde cayıp almadığımda oldu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
ben gittigidiyorda satışı bıraktım. bizimle rekabet etmek isteyen yeni yetmeler zararına mal satınca büyük satıcıların çoğu bıraktı. özellikle benim sattığım yazılım türevi işlerde.
artık hep incik boncukcular var yüksek profillerde.
gg kâr ettirmez orda satış yapıcaksan güven sağlamak için yapıcaksın. işini düzgün yapıcaksın. profil yapıcaksın. sonra kendi sitenede referans olarak koyucaksın. güven sağlıyor müşteri çekiyor.
yani gg yi kâr olarak değil referans olarak kullanmaya bak. gg de sadece gittigidiyor kazanır satıcılar doru düzgün bişi kazanmaz.
sattığın malın %10unu alır. üstüne sana 50 100 liradan aylık dükkan kirası alır. üstüne her açıkarttırmadada ıvır zıvırdan geçirir. ürün listelersin üstte olsun istersen geçirir. sürekli onlar kâr eder yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)