South Park - Asspen durumu muhtemelen.
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
Bencede bi tanıtım tatili gibi birşey ama gitmemekte fayda var en azından ne olcak korkusu olmaz.
Ne durumlara getirdiler bizi herşeyden korkar olduk, vah halimize bizi böyle yapan hükümetin!!!
opmek yada opulmek kendi elinizde degil misilah zoruyla verecek halleri yok gidin gorusun kafanıza yatmazsa cıkıp gidin.
Eskişehirdeykende beni afyon gazlıgöl devremülk için aramışlardı. Sabah gittim ücretsiz sauna havuz çamur banyosu açık büfe öğle yemeği sonra apart ve villaları gösterdiler 14-15 kişi minübüsle gitmiştik 4-5 kişi beğendi satın almak istedi bizde bedavaya eğlenmiş olduk. Sorup soruşturun firmayı kafanıza yatarsa yatarsa gidin zevkli oluyor.
devremülk tanıtımı için çagırıyorlar daha sonra almayınca kapı dışarı ediyorlar..
zamanında kuşadasında bizimde başımıza geldi. Hiç boşuna gidip sinirlerinizi germeyin derim
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
bu gun aradılar dırek dewremulk almıycam ben dedım sızın daha onceden aradıgınız bı kac kısıyle konusutum dedım hmen kapattılar![]()
C R M performance
bu harcamalarınızla alakalı bir şey kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez misali düşünüyorlar referansı sağlam yerlerden alıyorlar onlarda haklılar termal yada turistik bir yerde ise tesisleri devremülke sizi konuk ediyorlar ortama bakıyorsunuz falan konaklama bedava ama yeme içme sizden. bu arada gidipde konaklayıp devremülk alanda çok insan oluyor bu yüzden zaten yıllardır bu yönteme devam ediyorlar bu yöntem işe yaramasa devam ederlermi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Devre mülk satışı olayı.. Gitmeyin kafanızı ütülerler. Öğrenciyken calışmıştım :d
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kanka ben hergun oralardayim gidip cokelim istiyosan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Yıllar evvel gitmiştim akçayda aynı olaya.. Devremülk satışı olduğunu bilmeden, bir arkadaşımın "gel tatil ayarladım" sözü ile..
Sabahtan akşama devremülk tanıtımı yapmışlardı, havuza girmeye akşamüstü 1 saat vakit anca bulabilmiştim.. Keyifsiz, anlamsız, yorucu bir olaydı..
bizide sürekli arıyolar yok kızılcahamam beypazarı vs vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)