User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: 74 75 camaro sorunsalı??

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camaro benım elımde guzellesır yaparım ben onu ufak ufak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapıyı diyorsun abi sen içi bordo

telefonda tanışmıştık sahibiyle, çok efendi düzgün birine benziyor, sorduğum bazı şeyler vardı cvpladı sağolsun, benim arabamıda biliyor ve aracımı bitirince kesinlikle yanına gideceğim..
    uzun zamandır gormuyorum aybarsı hakıkaten guzel bır arkadastır

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakla bekliyorum umarım hayırlısı olur ben bile buradan heyecanlandıysam sizi düşünemiyorum artık
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapı malibu bahsettiğiniz 502 olansa çok samimi arkadaşımın ben niyetliyim ona zaten 50 tanede el değiştirmedi 4 senedir aynı kişide ondan önce aybars diye birindeydi amerikan işleriyle uğraşıyordu galiba. şuan araç kullanılmıyor sadece rutin çalıştırılıyor.

Alıntı yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala ılanı duruyormu bılmıyorumda eskı aybars dıye bı arkadasın malıbusu vardı 450hp arkasında aırbrush cızılmıs otomatık o 25 gıbı bır rakam dıyordu cok guzel durusu vardı
    jantı lastıgı derdı olsun alırız bısey degıl o
    mesajı şimdi gördüm doğru arabaymış ilanda bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33568882/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapı malibu bahsettiğiniz 502 olansa çok samimi arkadaşımın ben niyetliyim ona zaten 50 tanede el değiştirmedi 4 senedir aynı kişide ondan önce aybars diye birindeydi amerikan işleriyle uğraşıyordu galiba. şuan araç kullanılmıyor sadece rutin çalıştırılıyor.

mesajı şimdi gördüm doğru arabaymış ilanda bu

Sahibinden Satılık 1974 Model 45522 Km Chevrolet Malibu 24.500 TL - 33568882
    evet bu araba aybars bu arabaya cok emek vermıstı bu gorunuse omu getırdı bılmıyorum ama motoru o yaptırmıstı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acik yolda bakimli saat gibi isleyen hafif kurcalanmis 14 yakar ama skisik trafikte 20 yi bulir
    e benim çocuk da bu kadar yakıyor ? noluyo yahu civic görünümlü camaro mu benim çocuk yoksa! aha yakaladım!

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlandaki 74 camaro arkadaşımın aracı , kaporta konusunda kusursuz diyemesemde mekanik anlamda sorunsuz bir araç. Bu yaz klasik otomobil şenliklerine beraber gittik geldik Bursaya , o sıcaklarda ne hararet sorunu oldu nede başka birşey. Eğer 74 camaro düşünüyorsanız alınabilecek bir araç. Bu arada araç arkadaşın tek aracı olduğunda aktif bir şekilde kullanılıyor.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

AYBARS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusuf selam.Forumdaki diğer arkadaşlarında dediği gibi kaporta bakılması gereken ilk yer.Mekanik kısmıda maliyet açısından yüksek fakat yapılması çokda dertli değil.Lazım olanlar bütün mekanik kısmı olsa bile eksiksiz bir sipariş ile çok kısa sürede binilecek hale gelir.
    İlandaki Malibunun şu anki sahibi 4 ncü sahibi.Bende 3 ncü sahibi idim.İlk ve ikinci sahibide akrabalarımın idi.Zaman içinde almaya niyetlenip fakat satış alamayan 2 arkadaşım olmuştu.Onlardanda zaaman içinde tekrar geri almıştım.Yanlış bilgilendirme olmasın diye açıklamaya ihtiyaç duydum.

Yusuf bir önerim olacak.Genelede araç alırken sabit bir bütçe yada araç belirleme derim.Birkaç bin tl fazla olan başka bir araç çok çok daha düzgün olabiliyor.İşin diğer farklı yönüde aracın kimler tarafından yapıldığı.Araca para,harcanması sıfır malzemeler takılması ve modifiye edilmesi her zaman doğru şekilde olmuyor.Bunuda göz ardı etmemek lazım.

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf abi ne diyim arkadaşlar sölenecekleri sölemişler sende kararını vermişsin hayırlı olur inşallah istediğin gibi bi araba alırsın
    bu aralar bende düşünüyorum camaro almayı 74-75-76 olabilir model düştükçe fiyatları artıyor biliyosun
    ben senin kadar çıkamam ben daha toplamalık bişeyler düşünüyorum
    zaten şu an 57 bel air tentelim var toplanıyor tahminim 4-5 ay içinde biter
    o kadar senedir şu amerikanın içindeyiz bi camaro alamadım diyodum bende ama bu sıralar kafaya koydum alacam inşallah
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı almaya nıyetlendık adam ertesı gunu 34 den 43 cıkardı malıdır bısey demıyorumda konuyumu gordu anlamadımkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikan otomobilleri hobi amaçlı kullanılacaksa tadından yenmez.. mekaniğe karşı merakınız varsa eliniz anahtar tutuyorsa, arabanın altına yatıp birşeyler söküp takarken gülümsediğiniz nadir araçlardır bunlar.. Kullanılan her parçası ustaların tabiriyle ''Canlı'' parçalardır.. söküp takarken elinizde kalmaz, kolay kolay bozulmaz.. Ancak asla yerinde durmayan bir hastalıktır bu.. Alana kadar çalışmasa bile dursun, izlesem yeter diyenler, bir amerikan sahibi olduktan sonra civatalarına kadar orjinale çevirme hevesine kapılırlar.. Bu da haliyle sağlam bir ekonomi gerektirir.. Yakıt konusuna gelince, 350cuin bir V8 motor kullanıyorum, üzerinde 4 barrel karbüratör varken hakikaten yakıt değerleri 20 lt civarındaydı ancak 2 boğaz karbüratöre geçtikten sonra sarfiyatım hatırı sayılır ölçüde düştü.. Tabi ben bununla da yetinmedim 2 boğaz rochester karbüratörlere 26m taunus memeleri cuk oturduğundan, hemen karbüratörüme uygulayıp sarfiyatımı daha da düşürdüm.. Usta konusunda da çağlayan da amerikanlarda yetişmiş bir aile dostumu tavsiye edebilirim (motor,mekanik hususunda) hem ehildir, hemde üzmeden çözüm üretir..
    Let Chevrolet put you in beautiful shape for '65

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)