camaro benım elımde guzellesır yaparım ben onu ufak ufak
Merakla bekliyorum umarım hayırlısı olurben bile buradan heyecanlandıysam sizi düşünemiyorum artık
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
4 kapı malibu bahsettiğiniz 502 olansa çok samimi arkadaşımın ben niyetliyim ona zaten 50 tanede el değiştirmedi4 senedir aynı kişide ondan önce aybars diye birindeydi amerikan işleriyle uğraşıyordu galiba. şuan araç kullanılmıyor sadece rutin çalıştırılıyor.
mesajı şimdi gördüm doğru arabaymış ilanda bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33568882/detay
İlandaki 74 camaro arkadaşımın aracı , kaporta konusunda kusursuz diyemesemde mekanik anlamda sorunsuz bir araç. Bu yaz klasik otomobil şenliklerine beraber gittik geldik Bursaya , o sıcaklarda ne hararet sorunu oldu nede başka birşey. Eğer 74 camaro düşünüyorsanız alınabilecek bir araç. Bu arada araç arkadaşın tek aracı olduğunda aktif bir şekilde kullanılıyor.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Yusuf selam.Forumdaki diğer arkadaşlarında dediği gibi kaporta bakılması gereken ilk yer.Mekanik kısmıda maliyet açısından yüksek fakat yapılması çokda dertli değil.Lazım olanlar bütün mekanik kısmı olsa bile eksiksiz bir sipariş ile çok kısa sürede binilecek hale gelir.
İlandaki Malibunun şu anki sahibi 4 ncü sahibi.Bende 3 ncü sahibi idim.İlk ve ikinci sahibide akrabalarımın idi.Zaman içinde almaya niyetlenip fakat satış alamayan 2 arkadaşım olmuştu.Onlardanda zaaman içinde tekrar geri almıştım.Yanlış bilgilendirme olmasın diye açıklamaya ihtiyaç duydum.
Yusuf bir önerim olacak.Genelede araç alırken sabit bir bütçe yada araç belirleme derim.Birkaç bin tl fazla olan başka bir araç çok çok daha düzgün olabiliyor.İşin diğer farklı yönüde aracın kimler tarafından yapıldığı.Araca para,harcanması sıfır malzemeler takılması ve modifiye edilmesi her zaman doğru şekilde olmuyor.Bunuda göz ardı etmemek lazım.
yusuf abi ne diyim arkadaşlar sölenecekleri sölemişler sende kararını vermişsin hayırlı olur inşallah istediğin gibi bi araba alırsın
bu aralar bende düşünüyorum camaro almayı 74-75-76 olabilir model düştükçe fiyatları artıyor biliyosun
ben senin kadar çıkamam ben daha toplamalık bişeyler düşünüyorum
zaten şu an 57 bel air tentelim var toplanıyor tahminim 4-5 ay içinde biter
o kadar senedir şu amerikanın içindeyiz bi camaro alamadım diyodum bende ama bu sıralar kafaya koydum alacam inşallah![]()
arabayı almaya nıyetlendık adam ertesı gunu 34 den 43 cıkardı malıdır bısey demıyorumda konuyumu gordu anlamadımkı![]()
Amerikan otomobilleri hobi amaçlı kullanılacaksa tadından yenmez.. mekaniğe karşı merakınız varsa eliniz anahtar tutuyorsa, arabanın altına yatıp birşeyler söküp takarken gülümsediğiniz nadir araçlardır bunlar.. Kullanılan her parçası ustaların tabiriyle ''Canlı'' parçalardır.. söküp takarken elinizde kalmaz, kolay kolay bozulmaz.. Ancak asla yerinde durmayan bir hastalıktır bu.. Alana kadar çalışmasa bile dursun, izlesem yeter diyenler, bir amerikan sahibi olduktan sonra civatalarına kadar orjinale çevirme hevesine kapılırlar.. Bu da haliyle sağlam bir ekonomi gerektirir.. Yakıt konusuna gelince, 350cuin bir V8 motor kullanıyorum, üzerinde 4 barrel karbüratör varken hakikaten yakıt değerleri 20 lt civarındaydı ancak 2 boğaz karbüratöre geçtikten sonra sarfiyatım hatırı sayılır ölçüde düştü.. Tabi ben bununla da yetinmedim2 boğaz rochester karbüratörlere 26m taunus memeleri cuk oturduğundan, hemen karbüratörüme uygulayıp sarfiyatımı daha da düşürdüm.. Usta konusunda da çağlayan da amerikanlarda yetişmiş bir aile dostumu tavsiye edebilirim (motor,mekanik hususunda) hem ehildir, hemde üzmeden çözüm üretir..
Let Chevrolet put you in beautiful shape for '65
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)