User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
231 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim eve geliş yolunda kontrol noktası var.bir gece durdurdular bizi.
    Polis=iyi akşamlar
    Babam= iyi akşamlar.
    P-Kontrol yapıyoruz ehliyet lütfen
    B- evde kalmış
    P-ruhsat ?
    B- o da evde kalmış
    P- Kimliğinizi alabilirmiyim ?
    B- o da cüzdanda evde.
    P- hadi ehliyet ruhsatı anladım.Kimliğini ne diye evde unutursun kimsin nesin necisin hırlımsın hırsızmısın der ?
    babamda 5 dk ver alayını getiriyorum
    polis izin verir bana 5 dk da herşeyi getirip kurtuluruz
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2*** model e21 ?
    80 model 3.20 e21 ama yakın zamanda m50b25 projesine girecegiz

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En taze günceli ben atıyım (Uzun oldu ama çok dertliyim bu konudan ağalar...)
    Araba kullanmayı öğrendiğim günden beri küçük şehirde yaşadığım için yapmadığım halde üstüme çamur atıp babama beni kötü gösterenler çok oldu ve bugün bir yenisi daha eklendi.
    (Yavaş gittiğim halde hızlı gidiyodu diyen mi ararsın, markete gittiğim halde o bölgede oturan bi kızı bana yamamamaya çalışan mı ararsın her türüyle karşılaştım diyebilirim. )
    Çarşıda akşama kadar sürücek bi kursum vardı arabayı park etmek için tüm sokakları dolaştım paralı otoparka koysam ebesinin nikahı gibi para ödicem öğrenci adamız.
    Neyse park yeri bulmak için dolaştım her yeri ikinci defa dolaşsam o arada boşalan bi yer yakalayabilirdim belki ama bu çocuk piyasa yapıyo demesinler yapmadığım şey için pederin kulağına gitmemek için bi kafenin yanına insanların geçmesine biraz engel olucak şekilde park ettim.
    5 dakika sonra babamla aramda geçen konuşma:
    Babam: Araban nerde lan?
    Ben: Park ettim baba yeşilyolda.
    Babam: Çabuk nereye park ettiysen git kaldır onu düzgün bi yere koy emniyetten beni aradılar it herif şikayet varmış hakkında.
    Ben: Tamam baba.
    Akşam aramızda geçen konuşma daha doğrusu babamın saydırışları:
    İt herif senden adam olmaz kursa diye çıkıyosun kafelerin önünde geziyo araban ne halt yiyodun sen beni niye emniyetle yüz göz ediyosun vs vs vs...
    Karşısına geçip önemli olan niyet baba diyemiyorum tabiiii...........
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizalpakinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yaz ev taşıyoruz o ara neyse işlerimiz bitti uydu için reciver almaya çıktık kuzenle.Ama üstümüz başımız fena durumda terlemişiz falan.Neyse Eryamandan çıktık Optimumdan reciver aldık geri dönüyoruz eve.Camlar açık hafif müzik dinliyoruz Eryamana gelip gidenler bilir göbekleri ünlüdür ışık yandı tatlı bi yan verdim arkamdan bi punto el freni çekerek döndü göbeği yanıma geldi kafamı çevirdim iki hatun obaa dedim tamam bunlar iş.Yarım saat 45 dkka kovaladık birbirimizi kuytu köşe duruyorlar ben duruyorum kaçıyorlar şöför olan hatun ayagını çıkarıyo camdan tatlı tatlı el freni çekiyo falan.Tanışamadık kaybolup gittiler Eryamanda siyah punto gördümmü hala bi bakarım içine Bidahada karşılaşamadık.
    sen onları nasıl kacırdın yaw

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısmet değilmiş
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle kısmet değilmiş Ama üstüm başım nasıl leş biraz samimi olsak kaçarlardı zaten
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

adyge_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi bir tane de benden gelsin;
    18 yaşıma basar basmaz hemen yazılmıştım kursa aldım tabi ehliyetimi sonra rahat rahat geziyorum filan baktım çevirme var öncelerin acısını çıkaracağım ya gideceğim o tarafta olmamasına rağmen girdim çevirmeye güya ehliyeti göstereceğim Neyse ehliyet ruhsat dedi çıkardım bende verdim pis pis sırıtarak birde hadi hayırlayalım dedim polise Araçta opel comboydu ust tarafında sis lambaları vardı araç servis aracı üzerinde yazılar var ama ruhsata işli değilmiş nebiliyim ben velhasım iyi bir ceza ile hayırlamıştık
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam arkadaşımla aramızda geçen komik diyalog rahat bi 5 dk güldüm.

Crn : Memet bu debriyaja bisi olmus
    Ben : nasil bisi canim?
    Crn : bole basiosun yapisiyor sanki
    Ben : alla alla ayagina bisi yapismis olmasin?
    Crn : hayir ole deil bole basiosun yapisiooo
    Ben : Paspas kaymis olmasin?
    - Sessizlik -
    Crn : kapat trafikteyim!
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P: Kenara çek
    B: Abi arabam geriye geçmiyor müsade ileri çekeyim.
    P: Yok ozaman böyle kal gitme.
    B: Peki abi.

Akabinde camı kapatıp tepe gaz kaçmıştım trafik uygulamadan.

Arkamdan 337 lira yazmışlar 2 ay önce.

Tabi yan koltukta oturan babamın tepkilerini görmeniz lazımdı o sıra.

Oğlum manyak mısın, indir beni, ben polisten kaçan adamın arabasına binmem.
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızıltoprak Bp den benzin alıp geri döndüm güya fenere gidicem, 2 kız 2 erkeğiz arabada.

Trafik çevirme var belki bilirsiniz bu "Bu gece caddeye inmeyin" Konusunu açtığımız çevirmelerin ilk günü.

R56 mini var ozaman. Çok değil 2 3 ay önce.

Dur dedi, ben tabi dubaları devirdm belki kaçabilirim diye.

Neticede kaldırımdan polisler atladı kaputun üstüne filan, durdum

Sonrası aynen şöyle gelişti.

Polis: oğlum niye kaçıyorsun.

Ben: Yok abi ne kaçması.

Polis: Gaz ver bakim.

Ben: Peki abi.

Polis: Aracınızı bağlıyoruz, taksiyle devam edebilirsiniz.

Ben: o-O
    Daddy Cool..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toy zamanlarım izmite ilk gidişim biyer arıyorum bi benzincide durdum sordum tarif etti.

işte 300 metre git battı çıktı var onu geç snra bi battı çıktı daha var onuda geç ışıklardan sağa dön gibi tarif ediyo tam hatırlamıyorum o tarif ederken bende içimden bu battı çıktı ne ak diyorum kndi kendime anlamış gibi yapıp teşekkr edip çıkıorm

ilerde yine birine soruorm oda battı çıktıdan anlatınca yine bozmuorm kndimi anlamş gibi yapıorm bari diorm gidiyim belki görünce anlarım neymiş bu battı çıktı

Yol bazı yerlerde aşağa iniyo üstte köprü oluyo arabalar geçiyo sonra geri yükseliyor görünce anladım zaten heh ak batıon çıkıon işte bu

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lisedeyken tanıdık bi abi vardı araba muhabbeti ederdik hep neyse bana dedi ki eğer sol ayak fren kullanabiliyosan iyi şoförsün dedi benimde aklıma takıldı ardından babamla bi yere gidiyoruz hızım 100-110 yol düz
    Aklıma geldi dediği bende sol ayağımla bastım frene arabanın hızı birden 20-30 lara kadar düştü babam yanımda tabi öyle olunca arkadaki arabalar başladı korna çalmaya fren sesleri falan
    babam bana döndü iyi bi küfür etmişti sonra sağa çekip almıştı arabayı söve söve eve götürmüştü beni

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toy zamanlarım izmite ilk gidişim biyer arıyorum bi benzincide durdum sordum tarif etti.

işte 300 metre git battı çıktı var onu geç snra bi battı çıktı daha var onuda geç ışıklardan sağa dön gibi tarif ediyo tam hatırlamıyorum o tarif ederken bende içimden bu battı çıktı ne ak diyorum kndi kendime anlamış gibi yapıp teşekkr edip çıkıorm

ilerde yine birine soruorm oda battı çıktıdan anlatınca yine bozmuorm kndimi anlamş gibi yapıorm bari diorm gidiyim belki görünce anlarım neymiş bu battı çıktı

Yol bazı yerlerde aşağa iniyo üstte köprü oluyo arabalar geçiyo sonra geri yükseliyor görünce anladım zaten heh ak batıon çıkıon işte bu
    benimde kuzenim bursada aynısını dedi batcık dan sonra doncen diye geç ayıkmıstım biraz . bursada boyle diyoruz demişti
    1881 - 193

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalıştığım eski iş yerime (Hotel) çeşitli sektörde çalışan kişiler geliyor çok sevdiğim bir abim var sektörü biraz ilginç,

Bir gece geldi neyse sohbet muhabbet bir 4-5 kadehten biraz daha fazla içti bar'da odaya geçti neyse 1-2 saat sonra aşağıya gelip terminale beni götürebilir misin istanbul'a bir emanet göndermem gerek alkol aldım kaptırmayalım ehliyeti dedi. Tamam abi problem yok diyip atladık arabaya, neyse terminalde bir doğudan gelen araba bulup verdik kavga dövüş zarfı.

Geri dönerken yolda polis çevirdi araç van kasa scudo
    Saat gece 2 civarı
    Polis:Ne var arkada?
    Ben:*?x:?
    Müşterim: (işi ibneliğe vuruyo) Döl var
    Poliskafasını camdan iyice sağa ona doğru uzatarak )Dalga mı geçiyon lan sen benle ?
    Müşteri:Yok valla billa sperma var.
    Polis:Error
    Müşterim arabadan iner arka tarafta azot tanklarından birinin içini açar çıkan dumanlar eşliğinde bak hemşerim aha bunların içi hep damızlık büyükbaş sparması bizim işimiz bu ,
    İçeriden bir katalog verir polisin eline bak cinse göre var ne istiyosan der .
    Polis: Gülerek -Ya basın gidin hemşerim gece gece manyak mısınız delimisiniz

Kahkalar eşliğinde oradan ayrılırız o an müşteriimn cevabı ve polisin o kafayı içeri sokup gözlerini pörtletmesi aklımdan hiç çıkmaz tatlı bir anı olarak kalır

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçen başıma geldi arabayı yeni aldığım için plakalarım sökük geri takmam içinde silikonlamam gerekiyo ama onuda yapmak istemiyorum plakasız geziyorum 50 kmye yakın şehir içinde gezdim işim vardı neyse gün sonu evime gidiyorum ara yollardan
    önüme bir araba geçti 2o km hızla gidiyo selektör yapıyorum yok yürümüyo solamaya çıkıyorum solatmıyo gözümü karartım ya vurucam ya geçicem dedim tam solamaya çıktım polis çocuğunu dershaneye bırakıyomuş yol kenarında ekip arabasıyla direk şeridime kaçtım ama tabi polis peşime takıldı sağ sinyal verdim yavaşça döndüm oda döndü sola sinyal verdim durup yolu konturol ettim oda bekledi düzlüğe çıktım anos yapmıyolar ama devamlı tampon yapıyolar solamaya çalışıyolar falan tam evin otoparkına geldim sağ dönüp direk park edicem bir anos ve durdum ön tampon park alanında gerisi yolda komşular bakıyolar nerde senin plakan dedi burda diyip arka koltuktan plakayı gösterdim niye takmıyosun diye fırça kaydı tarzmı yapıyosun dedi anlatım şöföre döndü çocuk haklı dedi ehliyet varmı sende var bir dakkika diyip eğildim kafamı kaldırdığımda polis arabası gidiyodu köşeyi döndü birine daha anos yaptı hemen park edip indim geçen aynı ekiple aynı şekil yine karşılaştım sırıtıp selam verdim onlarda gülüyodu

Geçende sanayide addres sorma maceram oldu
    Ben:abi merhaba burda egzoz muhayne yeri varmış
    Adam: kardeşim çok şanslısın bak bende bu arabanın cant kapağı var daha internete koymadım satim sana
    Ben:yok cant alıcam muhayne yeri nerde
    Adam:sen bilirsin ama çok temiz kaçırırsan üzülürsün
    Haydedim yolda durdurcağım adamın ben diyerekten tüm sanayiyi adres sormadan gezdim enson öyle bir girmişim ki çıkış yolunu gösteremediler
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde kuzenim bursada aynısını dedi batcık dan sonra doncen diye geç ayıkmıstım biraz . bursada boyle diyoruz demişti
    Onun anlaşılması daha zormuş demekki ileri gidildikçe kısaltmaya uğramış

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz yaz yine bir akşam havalimanından arabayı doldurmuşum turistle yanımda rehber abla ile otelleri dolaşıcaz milleti bırakıcaz vs.Araca Citroen Jumper ama uzatmaları oynuyor debriyaj vs.Bilen bilir o sultan ahmette böyle cok dandik bir alt geçit var tavanı bayağı alcak.Neyse oradan geçmem gerekiyor.Sola döndüm kafayı uzattım baktım araba sığmıcak.Karşı sokağa gireyim dedim geri taktım araba çıkmıyor.Çapraz kaldık askıda geri geri gidemiyorum.İşin aksi tarafı ya o alt geçitten geçip tavanı vurcam ya da karşı sokaktan devam edicem ama karşı sokak ta tam kesişmiyor çıktığım sokaktan bir metre falan alt hizada.Arabanın kafa aşağıda *** yukarda yanımda abla bildiğin hüngür hüngür ağlıyor,arkada 15 kadar turist ayin yapıyo arabada patinaj debriyaj kokusu hak getire.Oradaki otelciklerden pencerelerden millet bakıyor burda ne oluyor diye.Neyse yaklaşık bir 90 saniye mücadeleden sonra hiç unutamam arabanın içindekiler dahil penceredeki tüm yabancı turistlerin alkışları eşliğinde karşı sokağa girebildim.Ama o kadar baskı olduğu için herhalde 90 saniye falan olmuştu bana 90 sene.

not : ulan o kadar ekşın yapıp arabayı ordan çıkar g*t kadar dar sokağa fizik ötesi şekilde girmeye çalış yine bahşiş yok.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ile içmeye karar verdik, cadde de dörtlüleri yakıp tekele girdik alacağımızı aldık arabaya bindik marş basmıyor. Caddede bir arabalık park yeri vardı güç bela iterek oraya soktuk. Son bi kere deneyeyim dedim marş aldı.

Hemen arkadaşı eve bıraktım stop etmeden arabayı bizim evin önüne park edip tekrar arkadaşın yanına gittim. Ertesi gün aküyü söktüm şarja bıraktım adam bu bitmiş, bi iki sefer marş alır gel yeni akü takalım dedi.

Aküyü taktım yeni akü almaya giderken gaz bitti, o ara benzine geçme sıkıntısı vardı yeni almıştım arabayı. Gaz yok benzin yok. Zaten can çekişen akü de iflas etti

Önce servisi aradım geldi yeni aküyü taktı sonra arkadaşı aradım arabayı benzinliğe çekti. 2 gün öncede cüzdanım çalınmıştı kimlik ehliyet akü derken o hafta 500 liram gitti cok berbat bi haftaydı
    Astra G Coupe Z20LET

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrkçiye gittik aarkadaşımla, ehliyetim yok ozamanlar.

Çektim pederin arabayı kapıya, içerde bişiler alıyoruz lan dışardan sesler geliyo hop mop.

Arkana bi bakarsın bizim araba yok, el frenini çekmeyi unutmuşum araba işlek caddeye dığru kaymaya başlarken iki tane genç arkadaş sağolsun tutmuşlar.

Çıktım baktım aşağıda cevelleşiyorlar arabanın arkasnda.

Eğer caddeye inseydi pert olurdu araba, babamda benim spor gazetesi.
    Daddy Cool..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)