#180 ve #181 sen bu kafayla gidersen bir yerde patlarsın demedi deme kardeşim
düzelttim teşekkürler...
Printable View
#180 ve #181 sen bu kafayla gidersen bir yerde patlarsın demedi deme kardeşim
düzelttim teşekkürler...
Abicim, Bu konu üzerine çok fazla yorum yapabilirim ama, inan illalah ettim artık trafik polislerinden, beni gündüz farından ve en arka camın filminden bağlamaya çalıştılar sis farı sanıp babamın arabasıyla.
Kendi arabalarımı da çevirdikleri gibi direk bağlıyorlar, insanlar anlatıyor yok film vardı görmezden geldi egzoz vardı görmezden geldi bende hiç böyle bi durum olmadı her seferinde bağladılar.
Bağlanması cezası ayrı rezillik çözdürmesi ayrı rezillik.
Bende artık bıktım ve geçen seneden beri arabam da filmd ahi varsa durmuyorum.
Ateş edene kadar da durmayacağım.
seri okuyunca numaralar karıştı düzelttim teşekkürler :D
bende anlatyım,sanırım 3-4 ay önce fılandı.yine bi honda aldım.
bizim bi keko arkds war her aldgmz arabayı kurcalar.
nys yolcu tarafındkı camı açmış,sonrada şöför tarafından diğer camları kilitleme düğmesine basmış.Ama haberi olmadan.nası yaptıysa.
bizde diğer arkdslarla ayak üstü sohbet ediyoruz.
saat gece 11 gibi oldu dedım eve gideyim, araba bindim ilerliyorum. camı kapatıcam cam kapanmıyo. diğer taraftan deniyorum yokk, kapanmıyo.
cam kaldı acık, arabayı otoparka çektim.
1 gün sonra arkdaslar dedı,kapıyı döşemesini sökelim falan filan, dedım boşverin ustaya gidiyorum ben.
neyse gittim ustaya dedım cam kapanmıyo,bindi arabaya şöför tarafından cam kilitleme düğmesine bastı ve cam cılıp kapanmaya başladı :D tabii bizim gözümüzden kaçmıs :D
tabii utandım orda, ustaya dedım abi k.bakma ilk arabam anlamıyom bu işlerden, bi bilse 20.hondaya bindiğimi :D
hiç bir sebep kaçmanı gerektirmez , sonra buraya konu açıp rahmetli iyi insandı , direksiyonu sağlamdı tarzı konuşmalar olmasın , arkandan ateş edilecek düzeydeysen meslektaşımın başınıda yakma , hayattan bir beklentin yoksa fazla zaman kaybetmenede gerek yok kendinde başarabilirsin güzel kardeşim
bundan iki sene önce ismini vermek istemediğim çok sevdiğim bi arabamla yanyolda duramayıp kızaklayarak öndeki minibüse girmiştim, ilk işim babamı aramak oldu, yardım eder umuduyla
-baba napıyon
-oturuyom sen
-hiiç ben de... baba ben kaza yaptım da
-iyi *** yedin
dııt dııt dıııııııt dııt dııt dııt dıııııt :D
----
karbon si varken beylikdüzünde akıyoruz arkadaşımla, beylikdüzünün belli yerlerinde o sıralar polisler pusuya yatıyor hapçı topçu yakalamak için , ben hks ile geçtim hırıl hırıl arkadan polis ışıkları yandı dıt dıt sesler üff üff falan megafona üflemeler :D ben duymazlıktan geldim, ikinciye selektör ve sesli megafon geldi sağa çektim sonra kimlik kontrolü vs. arabada egsoz var memur arabanın etrafında dönüyor falan gençler ne iş yapıyorsunuz dedi işte abi ben grafikerim ben samsungta çalışıyorum falan, bize tv lazım bulabilirmisin samsungçu , bbulurum abi falan derken o egsoz sıkıntılı onu çıkar pek görünme buralarda dedi ben de tamam ya zaten yeni aldım sevmiyorum dedim uzaklaştık, bi hafta sonra arabanın stoplarını kaplatmışım, cila atmışım, airmassı takmışım carbon spoileri takmışım, yine beylikdüzünde egsoz daha gür çalışırken yağmur da yağıyor, yine arkamda ışıklar yine megafon
-gençler kimlikleri görelim ehliyet ruhsat (adamın adını geçen hafta öğrenmemizin faydası)
-erdal abi yaw geçen hafta durdurmuştun ya bizi unuttunmu ?,
-hadi ya o arabamı bu ?
-evet abi o araba,
-neyse hava soğuk gençler binin gidin evinize
-saol abi iyiakşamlar :D
----
küçüktüm ehliyeti almaya 1 sene kalmıştı annemin mazda 323 ü ile akşam markete çıkıyorum cümlesiyle uzaklaşmıştım :D o zamanlar tokyo drift meşhur, el freniyle kıç atanların konularını okuyup gaza gelmişim :D çıktım jbli açtım duptıs duptıs
tam okulun sokağına denk getirdim inanılmaz mimari hesaplamalarımla sözde sokağa yanyan giriş yapacakken kendimi fırıldak gibi dönerken buldum bi sağa bi sola arabanın içindekiler savrulurken araba kaldırıma vurmaya 1 karış kala durdu....
el freniyle drift yapanlar neden düğmeye basılı tutmamız gerektiğini söylemezler ki?
Bende bu konuda sanssız oldugumu dusunuyorum arkadaslarım ve cevremdekilerde aynı kanıda cevirmeye giripte yemediğim 1 yada 2 dir ilk ehliyeti aldıgım gun bile ceza yazmaya kalktılar cam filmsiz cupranın camını cizdiler jantlarını degıstır neden beyaz dediler dediler kemerden tutup in lan assagıya diyen trafik polisinede denk geldim kapıyı zorla acmaya calısan vali korumasınada denk geldim :D
konu güncel kalmalı komik şeyler çıkıyo :)
:surucu:Günay restoranda moral gecesi vardı tabi benim araba 'o biçim' şekilli fln.. Ben gayet snob, maskülen bir havadayım poz vermiyorum sağa sola.. :goz:
Program bitti herkes dışarı çıktı restoranın önünde ki sahanlığa.. Ben bindim arabaya 4 numaralı bakışlar fln.. Kontağı çevirdim kimseler yok :D çivfırrrr çiüv fırıı çüvü :D hobaa.. Araba çalışmıyor .. :surucu:
O arada bayağı diyaloglar fln oldu en son abiye kıyafetle arabamı iten insanlar gördüm dikizden :) Allah razı olsun :angel:
bigün arabayla kırmızı ışıkta bekliyorum ehliyetim yok bide merkezdeyim yaş 17 sağ camdan bi tık tık ses bir baktım polis elim ayağıma dolaştı aha dedim ayvayı yedik:eek: indirdim camı nere gidiyorsun genç dedi şuraya abi hemen dedim yakın dedim savunma modundayım iyi ozaman benide at oraya kadar dedi bindi arabaya benim el ayak karıştı birbirine tam yeşil yandı tak stop ettirdim arabayı:D olur böyle şeyler dedi anlayışlı adammış tekrar stop ettirmeden kaldırdım ileriye bırakıp doğru eve geri döndüm :D
Benim şansıma olacak herhalde 5 buçuk senedir sadece 2 kere çevirmeye girdim 2 side alkol kontrolü olduğundan sadece ehliyet istediler (arabamıza daha evvelden 9 sene muayenesiz bindik) ve ben illede ruhsatı almayacak mısınız? egzoza bakmayacak mısınız gibi sorular soruyorum :D :D
Ailede en çok çevirmeye giren annemdir arabayla her çevirmeye girdiğinde arar olum durdurdular diye :D :D :D Memurlarda hep teşekkür edip yollarlar :D Geçenlerde aynı yerde aynı gün içinde 2. ye durdurmak istemişler sabah durdurdunuz zaten memur bey benim güne gitmem lazım geç kaldım demiş basmış gitmiş :D :D :D
anlatılmaz yaşanır bi hikaye ama şimdiye kadar kime anlattıysam yerlere yattı gülmekten :D
Servisteyim bakım bitti araç kabuldeki abiyle muhabbet ediyoruz.Bitane yeni kasa kango geldi arabanın tavanı çökmüş.İçinden bi dayı indi ama rizeli belli bende rizeliyim uyandım hemen :D
Neyse, dayının kango yol kenarında park halindeymiş kapağı yana açılan kamyonetlerden biri kilitlemeyi unutmuş tam geçerken açılmış kangonun arkadan patlamış.Tutanağı tutmuşlar ama açıklama kısmını boş bırakmışlar.
Ve bizim abi sordu.
Abi: açıklamayı boş bırakmışsınız ne yaziyim
Dayı(siniri yüzünden belli): Yaz dedi duran arabanın **.nı s.kti yaz dedi
Tabi biz önce şok :D Dayının yanında gülemiyoruz gülsek çekip vurucak belki bizi :D Dayı bi gitti yattık yerlere gülmekten ahahah o gün bugündür ne zaman hasarlı kango görsem o dayı gelir aklıma :D :D :D :D