-
Daha arabayı yeni almışım beyaz renk ies camber falan yanıyo araba. kendimce havam 1500 tabi turluyorum çarşıda. Eskişehir'liler bilir üniversite caddesinde esparkın otopark çıkışının ordan hep U çekerlerdi. Yol kenarına park etmiş arabalar olunca tek seferde kimse dönemez orayı ki caddede genelde muazzam trafik olur. kalabalığı söylemiyorum. Neyse bende sakin bir şekilde dönmeye çalıştım. dönmedi kerata tam geriye takacakken 45 numara harley olunca ayağımda debriyajı kaçırdım :D tak stop etti araba. Anahtarı bi çevirdim o da ne arabada tık ses yok... yola 90 derece kaldım orda tek şeridi kapatmış halde. sağ taradımdan kornalar eşliğinde küfürler edilmeye başlandı. bir anlık paniği atlatır atlatmaz aklıma geldi. alarm sistemi arada saçmalıyordu benim. bende çıkardım anahtarı kontaktan kapıyı açtım kapıyı indim arabadan. arkadaşlarda ittircez sanmış. benimle beraber dışarı çıkar çıkmaz yaslandılar arabaya. ben kapıları kilitledim herkes şok o an. (kendimce alarmı kandırıyorum.) neyse geri açtım kilidi tekrar bindim bastım çalıştı. çocuklar binemeden yürüdüm çıktım ordan ilerde sağa durdum. Ben zaten rezil oldum ama bizimkilerin yüz ifadesi 10 üzerinden 100 alırdı :D
-
Bıkkınlık denecek dereceye gelen bir sorun aracımın ön camına illest stickerı cıkardım ve yapıştırdım dün eksozcuya gittim .eksozcunun eniştesi varmış Diyalog şöyle gelişti :D
adam çırağa: oku lan bakıyım şu camda ne yazıyor
çırak: ill. , illets, lets, İLLET. ustanın yanına geliyor illet yazıyo usta
adam: illet ne yav illet mi bu araba o kadarmı yıldın bu arabadan
ben: yok abi illest yazıyor orada diyorum
adam: illest ne ya ?
ben rahatsız fena vs :D
Adam: haa...
bu yazıyı yapıştırdıgımdan beri saolsun herkez illet diye okuyo gına geldi artık :D
söz konusu yazı
http://i.hizliresim.com/eyPkOL.jpg
-
Pederin yaninda calisan bi abimle sirkete geciyorum Bayrampasa'ya bundan 3 ay once falan, cevik kuvvet yokusunun onundeki isiklara gelirken yanimdaki eleman telefonu dusurdu egildi yere. Isik kirmiziya donunce lan banko yerlestiricez ondekine dedim ayaklari torpidoya dayadim ve beklenen son arkadan vurduk. Bizim sofor kafayi gozu patlatti egildiginde neyse, arkadan da taksi geldi yapistirdi farketmemis o da :D Isin bomba kismi bizim araba arkadan darbeyi yiyince ondeki dayiya bidaha vurdu. Dayi delirmis sekilde arabadan inip yanimdaki elemani gosterip '' Bu o.. cocugu bana 2 kere vurdu !! '' diye delirmis sekilde bagiriyodu en sonunda :D