bana da geldi...nufus cuzdanımı kaybettmıstım..cezası vardı yatırmamıstım..saolsun devletimiz unutmamıs cağırdı...gittim veraset ıvır kıvır mudurlugune...2 saat 358 kişi ile birlikte 80 metrekare odada nefes aldık...borcumuzu ödedik çıktık...
bana da geldi...nufus cuzdanımı kaybettmıstım..cezası vardı yatırmamıstım..saolsun devletimiz unutmamıs cağırdı...gittim veraset ıvır kıvır mudurlugune...2 saat 358 kişi ile birlikte 80 metrekare odada nefes aldık...borcumuzu ödedik çıktık...
Evvelsi gün Babama gelmiş... 98 senesinden Rahmetli babaannemin
evini satarken emlakçı beyannameyi düşük göstermiş. 14 sene sonra
715 TL olarak geri döndü. Taksitle 1200 demişler. Paşa paşa ödedi adam.
Üstelik emekli maaşına haciz koymuş şerefsiz vergi dairesi.
Bundan önceki aracımda ceza yemiştim.Temiz kağıdı aldım çıkmadı diye seviniyordum.Yakındır bana gelmesi.
arkadaşlar banada gelir deyip beklemeyin varsa süpheniz gidin vergi dairesine sorgulatın tc kimlik nonuzdan borcunuz varmı yokmu beklerseniz bu gün 100 tl olan borcunuz 2 sene sonra 300 tl olur ordaki adamla konuşduğumda günlük faiz çalıştırdıklarını söylemişdi.. ödemessem ne olur dedim her gün 3 kuruş 5 kuruş biner demişdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
5 seneyi geçince düşüyomuş diyordu bizim komşular aslı varmıdırki
banada gelmiş gidemedim v.dairesine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)