lan charlie en azından manuelada olsa kız varmış anladın sen ahahahaha
Printable View
bu arada neden trafik ekipleri heryerde gezinyodu onu meraketim valla bir an dedim operasyonmu olcek sandim :D
guzel bı gundu bu ıse emek veren ınsanları hep bı arada gormek daha bı zevklıydı emegı gecen herkeze tskler devamı olur inş bole elit orgszyonların tskler teckturkey...
orda değildim malesef ama okuduğum yorumlar ve gördüğüm resimlere göre güzel bir gün olmuş hepimize hayırlı olsun....
piste girerken park ücreti ve seyirci ücreti alınmasına bi son verirse çok iyi olacak. zaten istanbuldan geliyoruz bi dünya masraf yapıyoruz. bide pistte haraç kesiyorlar.
aa bizden park ucreti almıdılar yada biz vermedik :D
çok güzeldi gerçekten ben çok zevk aldım MSupra Rulezz fena fenaaa :D
Güzel bir gündü....
Kura işi daha profesyonelce yapılırsa sorun kalmayacak...
Sınıf 6 yani bizim 2000 cc lerin grubu çok canlı ve zevkliydi...
toyotadan 50 kere alması lazmdı cok gir cık yaptı :hahaha:
Yarışın geç başlaması otopark yada diğer etkenler benım keyfimi kacırmadı hersey olması gerektiği gibi cok güzeldi tüm organizatörlere ve bugrama cok teşekkür ediyorum.Benim tek şikayetim genel anlamda COK HÖDÜK TABİRİ CAİZSE ÖKÜZ insan olmasıydı epey rahatsız olduk arkadaşlarıma izlerken.
otopark bölümü gördüğüm kadarıyla pek iç açıcı değildi,alkol alanlar vs
aynen cok kötüydü biz karsı trübndeydik güzeldi kulenin orda.güzel oldu.emegi gecen herkese tesekkürler.devamını bekliyoruz elinize emeginiize saglıkkkk
girişteki çamur kısmı biraz can sıkıcıydı ama gayet güzel bir organizasyondu..şahsım adına keyif aldım:)
Walla hareketler yorumlar konusmalar bakışlar öküzlerdi yanı bunu acıklamak gerekmiyor gayet acık ve net.Apaci doluydu.Alkol bira alırsında rakı meze sofra kurmazsın arabanın kaputuna :) daha ne sölim bu sadece içkiyle olan arkadaşın hatırlatması üstüne yazdığım şey.
Aynen abi aynen diğer bölümdede yazdım burdada yazıcam ..
Ağızları ağız değil sabahtan akşama kadar yok biraydı yok viskiydi muhabbeti döndü durdu..
Yanımda birtane çok bilmiş vardı aa bak bu sese blüv öf diyolar çöff ediyor ya falan dedi direk tip tip baktım suratına..
Yarışı izlerken yanımdaki adamlar adam bile denmez ana avrat girdiler yok işte pug böyle honda şöyle ben olsam geçerdim onu bana vercekler off felan filan bide biton küfür var ağızlarında yazık ya ... :ofk: