kapılara güvenlikkk olsunnn GİİİREEMEZZSİNNNN damsız girilmezz :D
Printable View
kapılara güvenlikkk olsunnn GİİİREEMEZZSİNNNN damsız girilmezz :D
Güvenlik onlemlerini sıkı aldık hem sivil polis hem uniformalı polis hemde cok sıkı bir ozel guvenlik firması gun boyu gozetledi o alanı ve seyircileri ancak kufur eden bu tip insanlara ne yazıkki yapacak bişey yok akılları okadar calısıyor işte 3-5 cumle bosverin amaaannn ...
Keyfine vardıysanız yarısın sorun yok ...
ben liste acıklarken nie gonlu yarıs olanlar gelsin arabalar için gelmesinler dedim :D
Biz yarışı izlemeye Ankaradan geldik. Çoğunlukla başlangıç hizasındaki basın tribününde durduk. Video ve Fotoğraf çektik.Orası bile sertifikalı apaçi doluydu, diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.
Öncelikle muhterem belediyenin her körfez pisti yarışında ayakbastı parası kesmesine bu sefer sinir oldum. Sağa dönmüyorum, direk sahile inecem dedim zabıtaya, gık diyemedi, direk indim sahile arabamı parkettim.
Bu yarışı düzenlemek hiç te kolay değil, fakat karşı tarafa geçilen köprü dibinde biriken su birçok kişiye zorluk çıkardı, temizlenmiş olsa çok güzel olurdu.
Onun dışında pistin güvenliği her zamanki gibi "Bir bakıp çıkıcam abi" ekibi tarafından bozuldu. İpini koparan bazı şahıslar basın tribünü önündeki tel örgüleri yıkıp start'a gittiler (öküz, bildiğin öküz bunlar)
Ayrıca tipik apaçi muhabbetleri döndü. Yok şu 1.7 dti corsa standartmış. (Bu muhabbete ayrı tav oldum. Turbosunun spool-up sesini ben 150 metreden duyuyorum, büyük ihtimalle dp, eksoz vs. vs. var ama standart 70 hplik alet, 106 gti ile yürüyor, sanıyorum iman power onboard :) , Ayrıca yok emsupra üzerine 2 tane 500lük nos varmış, yok benim şahine turbo takayım da geçerim bunları vs. vs. gibi bir sürü saksağan apaçi muhabbeti ile kafamız şişti. (kalkışlardaki vay a.... , senin vites değiştirmene ..... gibi küfürleri saymıyorum bile)
Apaçileri kenara bırakırsak, bence k20 makineli eg civic güne damgasını vurdu. Kendisini kutlamak lazım. (edit : Makine B20 imiş ;) )
Ayrıca sesinden tahmin ettiğim kadarı ile SFI makineye sahip Kırmızı Kadett Gsi da güzel yürüdü.
Bir de aylarca beklemesinin karşılığını alan Sulhi'yi buradan kutluyorum. Sabırla bıkmadan usanmadan bekledi, aracı yattı, falan filan ama gün sonunda gt30 ile hakkıyla yürüyen bir gc8 sahibi olduğunu gösterdi, kendisi ile gurur duyduk, kutlarım onu :)
Şuna da kanaat getirdim, bu eğitimsiz, cahil apaçi tayfasından kurtulmanın tek yolu tribünlere girişi pahalı yapacaksın (20 ytl mesela) yada direk online kayıt dışında kimseyi tribüne almayacaksın. (online işi biraz fantazi ama kültürlü olup da 20 ytl veremeyecek bir çok insan var)
Uzun lafın kısası bu güzel günü düzenleyen tüm ekibi kutlarım. Herkesin canla başla çalıştığı, uğraştığı belliydi. Önümüzdeki Speed Weekend'de görüşmek üzere.
Ya bişi sorcam si K20 mi B20 mi ? Bilen var mı? Gelmedim ama yorumlardan merak ettim.
b20 arabaa
haftasonu dahada guzel gıdıcek B20 :) sürpriz yapıcak K 20 de yakında gelıyor zevklı olucak
Abi team_306gti rumuzlu arkadaşımızın arabasıysa. K20 diye biliorum. Kırmızı fln bi araba. ? O kalkmadı mı?
kuraları profosyonelce yapmamız için katılımın onceden bitmiş elimizde listelerin birkacgun oncesinde olması gerekiyor ki ne yapabiliriz fikir yurutelim
10 dakıka once kayıt yaptırmıs sonrasında kurada goruyorum arabaları listeler deısmıs gitmiş ....
Profosyonel organizasyonlar için profosyonel katılımcılar sart bence ...
şunuda belirtmek istiyorum asıl tebrik edilmesi gereken bir kişi var GÖKMEN ABİYE GKM GARAGE bugun yapmış oldugu bi çok araba güsel anlar yaşattı....
Bu günde emeği geçen herkese teşekkür ederim... çamur dışında çok güzel bi organızasyondu :)
sole soliyim ozamn
bir aydır biyerimiz yırtarak yaptıgımız bu organizasyonun son tarihi salı gunuydu ama salı gunu 35 arac kayıt yaptırmıstı ........
emegimiz bosa gitmesin vede izleyicilerin keyfi kacmasın (2000 kişi oradaydı) diye arac aldık ... 35 aracla kapıyı kapatmayı dusunmedik deıl acıkcası ....
ama ben sitede defalarca yazarken ciddiye almayıp oraya gelen son dakika golu atan arkadaslarımız bu kura karısıklıgına sebep olmustur birifingdede soledim bu yarısın oglen baslamasının sebebide aynen bu solediğim sebeplerdir .
biz planlar sunarız ama planlarımızı kaale almayan non pro racer arkadaslarımız sagolsun....