rookie'ler boyle demek..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
cok basarili bir organizasyondu bence, keske ulusallarda bu kadar akici ve tempolu olsa.
emegi gecen herkezi tek tek tebrik ederim, elinize saglik.
ufak tefek aksilikler tabiki olacak normal karsiliyorum. camur isi rezaletti ama onu yapmasi gereken belediyeye o isi yaptirmayi bir yana birak, muhattap bile bulmanin ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum. 3 kamyon cakil tasi getirip dokemezler.
arabalarin cogu cok basariliydi, artik iyice hizlaniyor arabalar.
tekrar tebrikler, tesekkurler.
avk servisin arba içerde dururken msupra geldi orda patapat yaptıgı esneda avk servisin küçük bebeği arabanın yanında duruyor ortalık duman ses alabildine biz zor duruyoruz orda çocuk arabanın yanında yk böle bişe ya bebek daha 1 yaşında bile değil ama bebeğin umurunda değildi uyumaya devam ediyodu![]()
emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim... çok eğlenceliydi beyaz 106 lı arkadaşıda tekrardan tebrik ederim... gerçekten iyi yürüyo maşallah. tahmin ettiğimden daha güzel bir gündü gerçekten buğra, gürkan, oytun vs. ismini sayamadığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum böyle profesyonel bir organizasyon düzenleyip mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmemizi sağladıkları için...
bidahaki organizasyona bulusma saatinden 2 saat sonra gelicem 1nci sınıf ciddi izleyen icin bir eziyet kalkıyorlar bitmek bilmiyor izlerken yoruluıyorumyok bnm arabamda yavas ne geregi var böle arabaları oraya sokmaya bi arkadasda stop ettirdi arabasını kalkısta tebrik ederim güzel organizsyondu düzenleyene katılımcılara calısan herkese
![]()
msupra cidden korkunc bi arac![]()
walla resmi sonuçlar alsak bide videoların altına fotoların altına yorum yapılmayan baslıklar olursa çok güzel olucak![]()
Polu lu arkadas oraya eğlenmeye ve imkan bulmusken bolbol yarısmak istedi, diger sınıftakiler istemedi, dizel sınıfı hepsi kabul ettiki bence o hızlı gti kovalayan dizeller ile cok iyi yurudu.
cok sayıda sivil polis vardı ama kufure odaklanamadılar, en az 10 kişi vardı kavgal lafı eden surekli onlara bagzı arablara yakın gözlem yaptılar. (kulede emniyet muduru ile beraberdim
camur icin orda suclular var ama biz degiliz.
2. org için 1. sayfada yazdım gokan
izleyicilere sabırlarından dolayı ozellikle tesekkur ediorum
Saol Ümit![]()
Tahminimizden güçlü araçlar vardı..
Bu b20 vtec olayı ; Organizatör arkadaşların nasıl zorluklar çektiğini,her kafadan çıkan sese kulak vermek zorunda kalıp kafalarının nasıl karıştığını yakından gördüm. Şimdi bizim Sınıf 6 nın anonsu yapılıyor,araçlar padoktan çıkmak üzereler,kuralar çekilmiş.kimin kimle kalkacağı belli olmuş.Bir bakıyoruz bir araba daha girmiş sıraya..Arabada ne araba şase maşallah koltuklar sökük yerine sünger kaplı garip bişeyler,kapı ve bagajın içleri boşaltılmış araç zaten hafif kuşa çevirilmiş..İtiraz edildi,iki tane jant lastik konuşsun denildi.Araç sahibi arkadaşlar üstleri yağ pas içinde canları sağolsun ayağa bile kalkmadılar....Neticede o araba zaten yürüyodu herkeside geçti..ama bu son dakka araç alımı işleri olmadı be..
Ayrıca , yasin306 Typerlı arkadaşı ve miniksler Bg typerlı arkadaşı kutluyorum.ikisinin delikanlıca çıkıp biz kafadan eşleşmek istiyoruz demeleri onurlu geldi bana..
gürkancım herksey çok güzeldi ellerinize SAGLIK elinden geleni yaptın kusurumuz olduysa afffola fakat 1 tek iş biraz aksadı arkadan arabaların start a gelmesibiraz daha kordineli olabilirdi bence akradakilerin dünyadan bi haberi yok kimin kimle
kalkıcağını öre göeeordam uhabbet ediyor felan ama çok güzelbi gündü teşekkür ederis kimin kimsenin kalbini kırdıysam kendi adıma birçok defa özür dilerim hepimiz arkadaşız dostuz kimse düşman olmasın yani hepimiz orda eyleniyoruz zevk bu tekrar saolun
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)