User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
189 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Drag gunu sonu yorumu.

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer tarafada yazdım burayada yazayım..çok başarılı bi organizasyondu yarışların geç başlaması falan bunlar ufak tefek problemler ..geneli çok güzel geçti..biz izmirden kalkıp geldik ..herkes çekilirmi o yol falan dedi fakat biz gün sonunda ne kadar doğru bi karar verdiğimizi bir kez daha anladık..birde bu organizasyonları devam ettirmemiz için birazcık fedakarlık etcez...mesela otopark parası veya piste giriş ücreti gibi şeyleri bence sorun etmemek lazım..modifiye işiyle uğraşıyoruz hepimiz zaten maddi yönün güçlü olması lazım ki bi işle uğraşasın..fakat otoparkın durumu feci haldeydi..ben yollardaki araçların yarışmasından daha çok zevk aldım..sonuçta araçlarımızı güçlendiriyoruz ve gazlıcak böyle ortamlar olması çok güzel ..diğer türlü böyle imkanlar bulamadığımız zaman istenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor ölümle sonuçlanan kazalar gibi..aslında böyle organizasyonlar içimizdeki trafik canavarını biraz olsun yenmemize sebep oluyor...tekrardan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...
    Sfi...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NIF11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENİM KALBİMİ ÇOK KIRDIN -BENİ ÇOK ÜZDÜN ÖZGÜNCÜM ..
    sana deildi alınma sen
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sole soliyim ozamn
    bir aydır biyerimiz yırtarak yaptıgımız bu organizasyonun son tarihi salı gunuydu ama salı gunu 35 arac kayıt yaptırmıstı ........
    emegimiz bosa gitmesin vede izleyicilerin keyfi kacmasın (2000 kişi oradaydı) diye arac aldık ... 35 aracla kapıyı kapatmayı dusunmedik deıl acıkcası ....
    ama ben sitede defalarca yazarken ciddiye almayıp oraya gelen son dakika golu atan arkadaslarımız bu kura karısıklıgına sebep olmustur birifingdede soledim bu yarısın oglen baslamasının sebebide aynen bu solediğim sebeplerdir .
    biz planlar sunarız ama planlarımızı kaale almayan non pro racer arkadaslarımız sagolsun....
    ceza yaptırımı yapsaydınız o zaman. biliyorsun. bir musibet bin nasihattan iyidir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

AYBARS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürkan,Buğra ve organizasyonda tanımadığım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Çok eğlenceli bir gündü.Bundan sonraki organizasyonlarda da ışık yerine bayrak tercih edelim.
    Aybars

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AYBARS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürkan,Buğra ve organizasyonda tanımadığım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Çok eğlenceli bir gündü.Bundan sonraki organizasyonlarda da ışık yerine bayrak tercih edelim.
    Aybars
    YA AYBARS O DİİLDE BİŞİ DİKKATİMİ ÇEKTİ ABİ ESKİLERLE OLMUYO BU İŞ ARTIK YENİLER FARKLI BİŞİ BİDE MASERATİ DEN ÇOK ŞEY BEKLİYODUM AMA HİKAYE ÇIKTI YA ANLAMIYORUM BÖYLESİNE PROF Bİ GARAGE NİN ARABALARINDA HEP TALİHSİZLİK OLUYO NEDEN ABİ..SAKIN SÖLEDİKLERİMİ YANLIŞ ANLAMA HAKİKATTEN MERAK EDİYORUM.

ReFiK
    Misafir
    Çok güzel bir gündür, yine Msupra günün rengine renk kattı

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle dragta emeği gecenlere cok tesekkurler...

aksaklıklarla dolu bi gun gecti.slick lastiğimin yarısa 5k kala tamamen indi ve apartopar eski bitik lastikleri taktık ve sonuc *****...

neden 2 sınıfta yarıstığımın cevabı verilmiş sanırım..

bide anlayamadığım yok 1.4 ler dizeller kalkarken ızdırap gibi geliyor vs.emin olun ust sınıflar araclarına nekadar emek harcıyorsa bizde okadar emek harcıyoruz ve ızdırap gibi geliyor lafını haketmediğimizi dusunuyorum.izlemek ızdırap gibi geliyorsa izlemezsiniz olur biter...

Ben cok keyif aldım cok guzel bi gundu umarım kısa bi sure sonra tekrarı olur.
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide anlayamadığım yok 1.4 ler dizeller kalkarken ızdırap gibi geliyor vs.emin olun ust sınıflar araclarına nekadar emek harcıyorsa bizde okadar emek harcıyoruz ve ızdırap gibi geliyor lafını haketmediğimizi dusunuyorum.izlemek ızdırap gibi geliyorsa izlemezsiniz olur biter...

evt bence bu tarz açıklama yapanlar ayıp etmiş. Pistler sizin güçlü arabalarınızın show yapıp etiket olacağı yerler değil. Öle ise mahalliye gidin. Zaten SpeedWeekend'lerin amacı amatörleri aracı ne olursa olsun eğlenmek isteyenlerin toplanma yeri.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle dragta emeği gecenlere cok tesekkurler...

aksaklıklarla dolu bi gun gecti.slick lastiğimin yarısa 5k kala tamamen indi ve apartopar eski bitik lastikleri taktık ve sonuc *****...

neden 2 sınıfta yarıstığımın cevabı verilmiş sanırım..

kesinlikle katılıyorum. asıl yarış orda aslında.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emek mi peki respect
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emek mi peki respect

evet emek

nedir bunda sizi rahatsız eden anlayamadım
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emek mi peki respect
    ahmet uygur sen hiç emek harcamadığından mı böle ilginç geliyo yoksa başka problemlermi var ???????

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ahmete katılıyorum.Sıkıldım izlerken 1.4 - 1.6 ları izlerken.İlla emek vardır ama madem yorum yapıyoruz bende sıkıldım.Birdahaki organizasyonlar o sınıfları en sona koyarlarsa izlemek istemeynler cıkabilirler sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Baran^;248898]
    bidahaki organizasyona bulusma saatinden 2 saat sonra gelicem 1nci sınıf ciddi izleyen icin bir eziyet kalkıyorlar bitmek bilmiyor izlerken yoruluıyorum

Bende buna katılıyorum yoruldum izlerken en azından 1.4 1.6 kategorisini en sona koyarlarsa izlemek istemeyenler cıkabilir.
    barancım bidahaki organizasyona bence arkadaşlar son katılım gününü geçirmeyip dragların başlama saatinini 12 değilde 10 gibi olması... gözden kaçırıp 1.4 1.6 kategorisine yazılıyosunuz ama ortada daha büyük problemler var...

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar kimse kimseyi zorla izletmiyor gec gelin ozaman... ilk kezmi bir organizasyona gidiyorsunuz anlamıyorum 1.4 un oldugunu bilmiyormuydunuz

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saol Ümit
    Tahminimizden güçlü araçlar vardı..
    Bu b20 vtec olayı ; Organizatör arkadaşların nasıl zorluklar çektiğini,her kafadan çıkan sese kulak vermek zorunda kalıp kafalarının nasıl karıştığını yakından gördüm. Şimdi bizim Sınıf 6 nın anonsu yapılıyor,araçlar padoktan çıkmak üzereler,kuralar çekilmiş.kimin kimle kalkacağı belli olmuş.Bir bakıyoruz bir araba daha girmiş sıraya..Arabada ne araba şase maşallah koltuklar sökük yerine sünger kaplı garip bişeyler,kapı ve bagajın içleri boşaltılmış araç zaten hafif kuşa çevirilmiş..İtiraz edildi,iki tane jant lastik konuşsun denildi.Araç sahibi arkadaşlar üstleri yağ pas içinde canları sağolsun ayağa bile kalkmadılar....Neticede o araba zaten yürüyodu herkeside geçti..ama bu son dakka araç alımı işleri olmadı be..

Ayrıca , yasin306 Typerlı arkadaşı ve miniksler Bg typerlı arkadaşı kutluyorum.ikisinin delikanlıca çıkıp biz kafadan eşleşmek istiyoruz demeleri onurlu geldi bana..
    kadir abi bağırdık sana o kadar yukardan duyuramadık sesimizi
    özberk ben fln... kadirle selam söylemişin gerçi.. aleykümselam diycektik
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunda yanlıs anlayıp kızıp bozulacak birsey yok,

ust gruptaki arabaları herkez izlemek istiyor, cunku yolda yuruyen arabaların %99 undan daha guclu daha hızlılar.

1,4 vs dizel grubundaki arabaları herkez izlemek istemiyor, siz nasıl izlemek istiyorsanız izlemek istemeyenlere de hak vermek lazım.

bencede cozum bundan sonraki organizasyonlarda, ust sınıflardan alt sınıflara dogru program akıs saglamak boylece isteyen izler, isteyen izlemez. hemde uzun yoldan gelen izleyiciler icin yarısın sonuna kadar beklemek zorunlulugu kalkar.

ReFiK
    Misafir
    Çok güzel bir gündü.Yinede bazı aksaklıklar vardı tabi yarışın başlamasının beklenmesi ve o girişteki çamurlu yok gibi ama inş. bir dahaki sefere herşey mükemmel olur...

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir gündü tekrar böle bir organizasyonda buluşmak dileğiyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)