User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: ön cam filmi ve kaza sonrası kasko hakkında

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illegal = yasal olmayan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fobim var dersin olur biter Şaka bi yana bahane ararlarsa o şekilde, sigortalı da rahatlıkla bahaneler bulabilir. Hakem heyeti çözer sonunda öyle bi olayı da.
    illaki zaten konuşduğumuz şey utopik bir şey kasko şirketleri hayatı kolaylaştırmak için varlar zorlaştırmak için değil.. Allah var benim ne nazımı çekmişlerdir normalde yapmayabilicekleri şeylerde bile şahsım adına bana çok yardımcı olmuş mağdur bırakmamışlardır..

ama böyle bir şey olsa heyete bile gidilse sigorta şirketi elinde sağlam argumanlarla gelirse trafikden olsun teknik üniversiteden olsun bu aracın ön camında film vardır ve yasal mevzuata göre illegal ve yasa dışıdır görüntüyü görmeyi engeller kazaya meyil verebilir v.b diye.. araç sahibinin sunabiliceği yasal elle tutulabilir sağlam karşı bir arguman yok..

zaten ona gelene kadar o kasko poliçesinde hangimiz okuyoruzki 3 sayfa karınca duası gibi adamlar onlarca madde koymuşlar imzalayıp geçiyoruz
    Allah bilir isteseler bizi ne saçma nedenlerden sigortadan bile çıkartabilirler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Emre Akçay
    Misafir
    Ben eski arabamla 3 kere önden kaza yapmıştım. Üçünde de önde cam filmi olmasına rağmen ödediler. Hatta tutanak bile tutturmamıştım. Beyan ile halletmiştik.

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Yani film yüzünden ödeme yapmaması gibi bir durum söz konusu olamaz heralde. Olsa bizim sigortacı söylerdi. + sigorta firmasına ortak olan bir arkadaşım var. Az önce ona sordum yok öyle bir şey diyor.

Bazı sigorta acenteleri seçenek sunuyormuş işte poliçede, aracı başkası kullanırsa ödemem vs. şeklin de. O gibi maddelere dikkat etmek lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)