aynen cok gereksiz. Varsa yaristrck arabsi getirsin antalyaliyi gorur
Printable View
biz para harcıyoruz kabak cekirdegi degil kaç tane vti geçen ies gördünüz ? getirin draglara hızlı arabaları içinden geçelim varmı ötesi ?
ies her daim Hazır varsa hızlı arabanız getirin koşturalım ;) reborn
dün gece ki yarış dosthane başladı dosthane bitmelidir gg vtec camurluk boyu geride kalmıştır bvh camurluk boyu öndedir bunu iki tarafta kabul ediyo rüzgar meselesini aracın içindeki kişi bilir bununda en iyi kanıtı video olucaktır diye düşünüyorum.
aynen dostum rüzgar meselesinin en iyi kanıtı video olucak ama biz aramızda cözdük videolar sadece buradaki arkadaşlarımız yarış izlesin diye.
aynı sınıf ve aynı motor hacmindeki farklı marka araçlar ile test etseniz daha zevkli olur bence.
Her ıkı Tarafada Kazasız Belasız Denemeler
Emrah'ı Tebrık ederız diğer arkadası da Tebrık etmek lazım
d15b Sohc vtec kapak
Zex Sübap yayları
Aem Kasnak
Bisimoto Level 3 Egzantrik
Ana ve Kol yatak
Pm2 Piston
Final Drive 4.928
Vti Elektrik Tesisatı
Vti Distributor
p72 + Neptune + Harness
BKR8EIX buji
Aem Cai
4-2-1 Headers
60mm Düz boru
HKS Son Susturucu
4 Yaprak Bronz Balata
Bu kadar mazemeden sonra senin aracın vti'lar ile değil type-rr s2k'lar ile yarışması lazım
hani sen diyodun ya vti'lar ile işim olmaz type-rr yarıcam diye
kiiii , sen halen filtre düz boru egzozlu vti'lar ile kafa burun gidiyosun ,
işi proffosyonelliğe vuracaksan boşuna laf tüketmenin bir anlamı yok ...
ama emek harcamışsın aracına maşallah ...
dünkü gg vti sohc vtec yarışınada her iki aracada maşallah kafa burun gitti yarış...
sağlıklı denemeler için doktor konturolune gerek yok ... kameralar takılır başa baş çıkılır arkadan kimsenin gelmesine gerek yok teknoloji ilerledi hani...
Ayrıca emrah arabanı satma satılığa çıkarmışsın sadece biraz zaman kısa süre içinde bir makina çıkaracağım karşına...
ah bu yancılar ya :) biz sorunu çözüyoruz yancılar sorun çıkarıyor :) anlayamadım gitti neyse videolar kafa da belli burunda. bilmediğini ne kadarda belli ediyorsun Yasin tosun. bu kadar malzeme diyosun kaç tane araba yaptında bu kadar malzemenin ne olduğunu biliyosun ? vti distributor 3 boy vti elektrik tesisatı 2 boy piston 5 boy 4 2 1 headers 8 boy son susturucum rahat 3 boy verir. egzantrik kasnak en az 10 boy :) ulen neymiş benim arabam be getirin s2k typer beni kesmez bu kadar boy aldıktan sonra bu arabaların turbolu olanları ile yarışmam gerek benim :) gülüyorum sadece :)
jdmantalya sen bvh ın speclerinde cok araba hazırladın herkesten daha iyi biliyorsun galiba nasıl gideceğini. boş boş konuşmayın ya.
typer la mı yürümesi lazım :D :D
Adam petrolden deepo kavşağını görüyor kafa burun gitmişler aman tanrım teknoloji harbi ilerlemiş haniiyyyy :eek:
Hayret bütün kelimeleri büyük harfle başlamamış bu sefer
wayyyyyyyyyy beeeee o işlemleri yapınca tayyar diyor adam bu beygirler kolaymı alınıyor yahu 120 beygir arabayı 200 beygir helal olsun beaaa biz boşa ugraşıyoz