Emrah son yarışımızı ele alıyoruz diye biliyodum. İlk çıkışlarımzda yanımızdaki arabalar bana rüzgar yaptılar 1 araba önüme çıktın öyle kaldı. Son yarışımızda 210 km hızlarda öne çıktın ve öyle kaldık dimi kardeşim. Konuştuğumuz gibi olsun 3-4 boy diye karıştırma herkes gördü polemiğe gerek yok. Sen ÇAMURLUK BOYU GEÇTİN kardeşim teşk ederim
emrah da zaten bu denemeye stock gelmiştisonuç normal kim antalyanın en hızlı vteci o setupı ben yaptım merak ediyorum en hızlısıyla bu hafta bi denesin madem bu stock en hızlısı da emrahı bi 5 6 boy geçsin
![]()
ECUTECH İstanbul
videolari ataym gor ruzgar varmi yok mu oNEMli dgl bn seni camurluk boyu gectm onda hem fikiriz. Sen sadece sndeki videolari at. Onu istiyorum ben bnde bendkileri atcm sadece gor ruzgar varmi yok mu diye
hızlı vtecler varken emrah yavaştı yarışcak adam bulamıyodu şimdi yükledi geldi hızlı vtec yokazmin zaferi
Son yarışın videosunu koy emrah niye sorun yapıyoruzki benm gecildm diye egolarım yok.bn binmek için vti aldm yarışmak için degil. Bi araba için kmseyle tartışmam. Sen ben i çamurluk boyu geçtin aracına maaşallah. Ben işimde gücümdeyim bu muhabbetler bana göre degil. Lütfen tartışma olmadan konuşalım kardeşim deneme içinde tsk ederim
tamam bn diyorum camurluk boyu gectm farkLI bsey yok. Sadece tum videolari koyaym ki hani diosun ya ruzgar yaptilar onu gor kardsm.
doktor raporu istmyrz zaten kardsm hepsi var iste hepsini koyucm snde koy bn sni cmurluk boyu gectm daha bsi var mi ? Nasl knstysak oyle soyluyorum. FarkLi bsey soylemiyorum.
Birbirinize olur olmaz gereksiz şeyler yazmayın beyler burda heryerde yüzyüze bakacaksınız herkes nasıl olduysa o şekilde kabul etmiş doslugunuzu kaybetmeyin hergün yarışılır önemli olan dost kalmak bunun için ugraşın bence
bu antalyalılar çok atarlıgörende bi kendi arabaları gidiyo sancak
![]()
hiç bahsettiğin gibi bir dünya yaşamıyorum. Emek veren para harcayan bilen adamın arabası genelde yürüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)