Akpinar a yakiniz,2 posta fena degildi ancak ekipte acemiler var,katilicaklarindan haberim bile yoktu. Avin icine ediyorlar,hayirlisi...
Akpinar a yakiniz,2 posta fena degildi ancak ekipte acemiler var,katilicaklarindan haberim bile yoktu. Avin icine ediyorlar,hayirlisi...
satılık ithal poze aranıyor var mı satan ?
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Bugun 4 tane domuz vuruldu,2 sini ilk postada ben vurdum. Ancak hatirlamak istemedigim,acemilerin sacma hareketleriyle skandala donusebilicek bir avdi!
Yeni bir yer kesfetmem guzeldi,yakinda adam gibi bir org yaparim oraya...
Dün aksamüstü 100 kg ustu genc bi azili vurdum. Yaklasik 7 tane kursun yedi anca devrildi. 4. Kursunu yediginde jipi avlagin yakinina park etmistim arabaya saldirdi tamponu catlatti. Neyse ki kazasiz belasiz indirdik devi. Bu avdan cikarttigim en onemli ders bir daha domuz avinda en pahali en kaliteli fisegi kullanmak oldu. Yerli domuz fisegine daha da güvenmem
Resim koymak istiyorum ama yonetimi kizdirmayalim diye simdilik koymuyorum![]()
Yahu bende aldim bundan 1 tane isuzunun yanina,henuz 50 km kullanabildim ama begendim gibi...
HAyirli olsun...
Saolun arazide biçok araba denedim toyota gibi arazi kabiliyeti yüksek ısuzu kadar güçlü hepsine artı olarak aynı zamanda yol arabası ben çok beğendim sizede hayirli olsun
ula ibo senin dalgana bugün ford ranger aldım herkezde bi pick up var bi av merakı var...
bu hafta havada soğudu iyi ördek yapar diye düşünüyorum mankecilere gün doğucak bu hafta![]()
imza...
Bu Amaroklar benim de dikkatim cekiyor. Cok para da degil. Baya da heybetli. Eger Touareg gibi problemli degilse alinabilir.
Bugün yine güzel bi çulluk avı yaptık. Toplamda 23 adet kuş kaldırdık velasılkelam köpekler daha yaklaşamadan en az 15-20 metre ilerden kalktılar. Sık ormanda olunca 6 taneyle yetindik. Bir de tavşan kaçtıki dua etsin ayağım takıldı dereye düştümBuda canlı düşenlerden bir garip arkadaş :
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)