Bora çulluktan kaçma gel seni orman merasına sokayım terle azcık oturarak av yapmaktan sıkılmadın mı![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bek avinin tadi baska oluyor Hilmi. Hele ordek calisiyorsa o av benim favorim. Sen de bilirsin o avin tadini
Culluga da Gideriz insallah kardesim. Yeter ki makaramiz eglencemiz bol olsun.
Resomleri acik koymayin dediniz,herkesacik koymus...
Yoreye gore azi cikmayabilir. Farkli abilir. Ayrica disilerinde hafif azisi olabilir. Domuz boyle orta boy olup,24 santimde olabilur. Venim dun vurdugum azililardan biri oyle. Genelde egede,azi buyuk,vucut kucuk olabiliyor
Ayrica 100mt ye sacma atmak icin namlununda musait uzunlukta olmasi gerek.
75-80 mt ye karton koyun,her fisekte farkli atis dagilimi goruceksiniz.
Cuma eberdeyim,beklerim![]()
Aynen Murat. Tecrube isi bu isler. Bu yorede azili cok ama cok kurnaz hayvan. Oyle kolay kolay ne ortaya cikiyor ne de pozisyon veriyor. Bu delikanliyi vurdum yarali kaldi park halindeki benim jipin on tamponuna saldirdi tamponu catlatti. Iki kere gerilip gerilip cakti kafayi tampona. Cok ugrastirdi. Ama degdi. Burda Gurcu dostlarimiz var. onlara telefon aciyoruz hoop 10 dk ya Atv lerle gelip domuzu arkasina yukleyip dogru restoranaBeadava et adamlar icin.
100 metre fisegi benim kullandigim ve cok begendigim Armusalarla kiyasladik gecen poligonda. Range finderla hesaplayip 75 ile 85 metre araliginda 100 metrelik fisekler fena ediyor hedefi. Grupman baya toplu kaliyor. Armusada anca 8-10 tane sigiyor o da 1 sokta. O da yerli tufegin standart sokunda her seferinde isindikca sacmaliyor. Ozel sok alicam onumuzdeki ay Amerikaya Cabelasa gittigimde. Adamlar Benellide bile fabrika degil ozel uretim soklar kullaniyorlar. Randiman fena.
Açık resim koymanın ne gibi sakıncası var abi hepimiz yasal avcıyız sonuçta evrakı eksik olan düşünsün![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Oyle yazildi pazar gunu. Belki kan gormek yada olu hayvan resmi icin dendi? Benim icin sorun yok
Azililatin cogu,dibine gitmeden kalkmaz. Yanindan gecersin,ruhun duymaz...
Fazla bulunan bir çulluk türü değil. Rusya-Ukrayna üzerinden geliyor. Normalde çulluklar sürü gezmez fakat bu çulluk türü 5'li 10'lu gruplar halinde gezer. İç kesimlere ( Güneye ) inmez. Yani bu çulluğun olacağı yerde deniz olması şarttır. Denizden en fazla 1-2 km güneye iner. Dünyanın en kurnaz hayvanları arasında sayılır. Her avcı bilmez çünkü bulunduğu bölge kısıtlı bu hayvanın.
Ne diyeyim insan evladıyım..
Kardeşim bunun adı poyraz çulluğu değil Su Çulluğu yabancı adıda becasin mi ne bişiydi yanlış olmasın
Orman çulluğu gibi kanat sesi yoktur keyifli olmaz pek avlaması
Ama güzel bir kuş vurmuşsun maşallah Su çulluğunun Sultanesi diyelim
bende bugun ahmetle 3 4 saat dolandım 1 kuş kaldırdım onunda sadece sesini duydum haftasonları usta pointerım Rocky le avlanıyorum hiç boşum yok çpok şükür hafta içi enik zeynayı tek çıkartıyorum olcağı bukadar bu sezon inşallah kuş vurdutacak bana gelecek var hızlı öğreniyor
Call for prayer
Instagram hesabımız
bizim de Afyon Sultandağı daha dogrusu Eber gölü ne sadece 10 metre bir evimiz var.yarıyıl tatilini iple çekiyorum,genelde ördek avına cıkıyoruz.gece 2 civarı kayıkcılarımız geliyor.tek basınıza gitmeye kalkarsanız kesin kaybolursunuz.hava genelde - 19 derece.3 civarı daha önceden belirlediğimiz aynalara varıyoruz ve kayıkcılar sazları kesip efsin hazırlıyorlar.müreleri attıktan sonra saat 4.30 gibi göl calısmaya baslıyor.hemen hemen her çeşit ördek var.şanslıysanız ve hava sisli veya karlı ise gayet büyük sürüler indirebilirsiniz.ocak 25 den itibaren orda olacagım,meraklı arkadasları beklerim![]()
benimde ufaktanda olsa av merakım var
bu azılı dediğiniz domuz oluyor değil mi ?
eğer etini yemiyorsanız neden vuruyorsunuz ? sadece keyif amaçlı mı ?
bilmediğimden soruyorum ?
2002 den berı Eberde Klubem var. Karısık ve buyuk gol oldu son 3 yıldır ama hıc kaybolmadım.
Ebere gırıs yerı cok var. Bolvadı-Yakasınek-Pınarkaya vs...
Sabaha karsı 4-5 gıbı nasıl av yapıyorsun merak ettım?Ancak ay ısıgında olur,oda tam ayda olur.Ancak sıyahlık gorursun sabah 6 ya kadar.
-19 derecelerde ordek cok cok calısır kı zaten -19 kısın cok az gunlerde olur. Sende o sogukda 2 saatten fazla kalamazsın.
Eberde hemen heen her gun avlanmısımdır Ekımden marta kadar.98 yılından berı gıderım,2002 den berı yerlısıyım artık
Bu kus Su cullugu famılyasından. Becasin bu kadar buyuk olmaz.
Domuzu,ozellıkle azılı ıse Trofesı ıcın avlıyorum.
Dıger zamanlar ıse,ya koylu ıstedıgı ıcın yada kendım ıcın.
Yok kardeşim ben becasin demedim zaten buralarda öyle diyor bazıları
Biz su çulluğu diyoruz daha evvel bizde avladık hatta ilk dedim albino çulluk sonra araştırınca öğrenmiştim
Düzce gölyakada dolu var bunlardan ama orda avlanmak yasak
Herkesin farklı tabiri var çulluğa yelve diyen var
Tahtalıya ala kanat diyen var yöre yöre değişir
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)