Guzel avlar,guzel kareler...
Bu hafta yıne eberdeyım,bakalım kısmet neymıs...
Maşallah kanka
bizim yeşillerde hep kanat kırıgı sayesinde düştü vucuda giren saçmalar etki etmiyor çok ilginç valla
bir tanesi içi temizlenmiş kafa alınmış 1200 küsür gram geldi resmini koydugum 800 küsür gram geldi
ama acaip yaglanmışlar hiç koku yoktu tertemizde içleri taşlıklar bile temizdi onları bile yedim![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Haftasonu programina hazirliklar tam gaz devam. İyi kar yapti butun ordegi ic sulara gollere ve goletlere cekti bu hava. 1 koli fisek daha aldim![]()
Pazar günü fırtına yaptı. Deniz kenarına indim ördek peşine. Ördek vuramadım ama güzel bir kervan çulluğu vurmak nasip oldu.
![]()
Ne diyeyim insan evladıyım..
Murat abi yine boş durmuyor ve yine fotolara devam ediyoruz.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Culluk malesef cekildi,3 gundur fena lodos.toplam 9 tane vurduk 2 kisi,cok yorucu ve arazi cok zorluydu. Eriyen kar,yumusak/camurlu karadeniz topragi! Dun kanli ve gozyasiliydi mucadele. Ellerimiz, bacaklarimiz,yuzumuz kesildi.
Bugun domuzdaydik. Azililar cok erken ciktilar,uzak attim. Tufek orman ici oldugu icin,240mt ustu vuramiyorum net. Durbunde 180 mt ye sifir zaten. Keske Sauer 300 olsaydi
Yine 1 tane indirdim,toplam 3 tane vuruldu.
Birde tavuk katili hakladik. Buradaki 61 yasindaki koylu bir amca 1 tepsi borek gonderecegini soyledi![]()
Cok akilli ve zeki bir erkekti...
Haftaya yine Bodrum/milasdayim,bakalim kismette ne varmis...
arkadaşlar av için lisanssız bir telsiz alıcam domuz avlarken zor oluyor sonunda birbirimizi vurucaz. dağlık ve sık ağaçlı alanlarda kullandığınız telsizlerden öneride bulunursanız çok iyi olacak.
![]()
Güncel....
Murat abinin montu nasıl bir renk olmuş öyle![]()
Devam ediyoruz
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)