ARKADAŞLAR ELİMDE 7 ADET İNGİLİZ SETER YAVRUSU MEVCUT ANNESİDE BENDE IRKININ BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ EN İYİ DERECEDE TAŞIMAKTADIRLAR SECERELİ İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR
BU ANNEMİZ
ImageShack(TM) slideshow
ARKADAŞLAR ELİMDE 7 ADET İNGİLİZ SETER YAVRUSU MEVCUT ANNESİDE BENDE IRKININ BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ EN İYİ DERECEDE TAŞIMAKTADIRLAR SECERELİ İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR
BU ANNEMİZ
ImageShack(TM) slideshow
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Kucukler tamam ama 2 yas ve buyukler ise yaramaz.
Bu hafta av yok,biraz board-dag yapicagim ama haftaya yine dogadayim insallah
Bu hafta guzel resimler yuklenir umarim...
pazar günü hava olursa sağlam domuz resimleri gelir,iki hafta önce köpeklerimizi domuz kesti bu hafta tam gaz devam
bugün kalkan yakalamaya gittik filyos tarafına bartın yakınları oluyor..denizde gece dalga yoktu bi anda başladı olta atamadık..hava çok güzeldi ama tahmin edemedigimiz kadar ördek geçti biraz attık ama fazla yüksek geçtielimiz boş döndük gene..
Su anda Amerikada Chicagodayim. Bi telefon gorusmesi yapmak icin evimin bahcesine ciktim. Saat de tam bek saatiydi. Hic aklimda degildi gorunce cok heyecanlandim. Evimin yakinlarinda orman ve goletler var. Bakin ne kaydettim
http://i1307.photobucket.com/albums/...psfae9b03b.mp4
Arkadaslar bu arada 2 yildir Amerikadan getirdigim telsizleri kullaniyorum ve inanilmaz memnunum. Ozellikle surek ve domuz avlarinda kotu arazide kullaniyorum. Suanda elimde Amerikadan fazla getirdigim 1 cift Midland var. 34 mil kapasiteli yani yaklasik 55 km kare menzilli daha ambalajinda hic acilmamis kulakligiyla beraber kutusunda duruyor. Yani yagmurda karda rahatlikla kullanabilirsiniz. Eger ilgilenen olursa satmayi dusunuyorum cunku bende yeteri kadar telsiz mevcut. Hayatiniz kolaylasir menzili cok kuvvetli. Ben de bunlardan kullaniyorum ve inanilmaz memnunum.
İsterseniz internete ilan acip taksit de yaptirabilirim. Maksat isiniz gorulsun. Birazdan resimlerini de ekleyecegim sifir daha kutusunda.
Telsizler su gecirmezdir. Yagmurda karda rahatlikla kullanabilirsiniz. 4 adet normal veya sarj edilebilir kalem pille calisiyorlar. Bunlar da resimleri;
![]()
1-2 yılda bir köye gitiğimizde, bıldırcın avına giderdik dedemle. ama aradan 9-10 yıl geçti büyüdük. arkadaslarımızla öyle eglence olsun diye yukarı tırmanmaya basladık daga dogru. sonra hep filmlerde görürüz ve orda kalır ancak dediğimiz seylerden biri gerçek bir kurt !tabi heyecanla nasıl sıktıysam bize dogru geliyor diye
tüfefin içindeki sacmalar ya vurdum hiç etkilemedi ya da olduysa bile kactı gitti ilerde birsey oldu
o günden beri bir türlü zaman ayırıp ortam bulamıyorum sehir hayatından ava. ama cok saglıkli ve keyifli bir heyecan bence
![]()
Pm attim kardesim.
Bu arada laf aramizda benim telsizleri rollinglerde de aktif olarak kullaniyoruzher seferinde telefonla aramaya calismak, cami acip laf anlatmaya calismak yerine aciyosunuz telsizi biriniz sekerpinarda olsun digeriniz istanbulda rahatca konusun
Arkadaki cizirti ve gurultuyu de keser size sadece karsinizdakinin sesini aktarir. 22 kanallidir. Kulakliklari takarak hands-free olarak da kullanabilirsiniz.
Bu arada GoPro Hero 3' ümü de bugun butun aksesuarlariyla aldimArtik avda rollingde denizde dalista havada karada her an her yerde biri sizi cekiyor olabilir dikkatli olun
![]()
Canada kazımı onlar çok yakından geçiyorlar hemde yerleşim yerinde adamlarda ne imkan var be
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)