nası bari patron keklik durumu,iyi mi?
Çarşamba Çorlu'ya gidicem 10günlüğüne. Kayınço Avcıdır, Götürcek bakalım Benide bu sefer. tabaca ile poligonda falan hertürlü keskin nişancıyımda işte arazi ve av tüfeği yabancı bana. 1 kerede işte boş arazide durağan ve havaya fırlatılan bira tenekelerine atmışlığım var sadecegevşeklik yapmayıp, bu sefer gidersem onlarla ava paylaşırım birşeyler...
Fusion35 ------> OnurD.
Bana zorla resim koyduruyosunuz![]()
Bu kuzuyu gecen hafta vurdum. 8 kusur kilo geldi.
Bunlar da Kurban bayraminda 2 gun icinde yaptigim domuz avlarindan birkac kare;
![]()
maşallah güzel azılılar köpekleri olan arakdaşlar cinslerini resimlerini falan koysada belki bi işe yarar,alınık satılıklarıda yazalım güzel bi paylaşım olsun,
bana 30-06 bar2 lazım sıfır olur sıfır kadar temiz olur
elimdede benelli rafaello crio var çok temiz geçen sene aldım değiştirmeyi düşünüyorum
tövbe estafurullah da hayatımda nefret ettiğim böyle ölüsünü görünce tv de nette vs yüzümde güller açan 2 hayvan yaban domuzu ve sırtlan
abi o goproda da güzel görüntüler vardır?![]()
Mevcut bir superpozem var ama bir tanede otomatik almak niyetindeyim
Linkteki çatüs lerden kullanan oldu mu acaba
Çatüs Şarjörlü 28 Kalibre Beyaz Otomatik Av Tüfeği « Bozkurt Av Market - Av Tüfekleri - Av Fişekleri - Havalı Tüfekler - Kuru sıkı Tabancalar - Havalı Tabancalar - Kalitenin ve güvenin adresi
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Bununla ava gitseniz bile alay konusu olabilir,safir ve bu tarz replika tüfekler sadece görüntüden ibaret,alacaksanız bence armsan alın yada ata.düşük bütçeye alınabilecek yerli yapım ve aşırı kalitelier..ben benellinin yanında ataya poze yaptırdım şahsen benelliden daha çok hoşuma gidiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)