şimdi şöylede bir durum var telefex kaliteli olduğu kadar montaj yapan yerede bağlı ana firma ankarada istanbulda bayileri var fakat en iyi montajı ankarada yapılıyor aracı buraya getirmeniz faydanıza olacak
distribütör firma tunalı motorlu araçlar nihat sarıtoprağa ulaşırsan yardımcı olur her konuda
high power tuning [ subaru -honda]
Kerem abi dediğin enjektörleri kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın,teleflex güzel ama aşırı pahalı..
mtm mantıklı geliyor,bende ona geçicem inşallah.
Serdar TURGUT
Beyler ben de bugün konu açacaktım . Artık ciddi ciddi lpg düşünmeye başladım,
ikitelli sanayide tavsiye edeceğiniz ustalar var mı acaba ?
Brc taktirdim ben ikitelli ozmarmara lpg de, bir kere takildi ne ayara ne bisiye gittim ariza lambasi dahi yanmadi. Ozmarmarada piyasada bu isi en iyi yapan yerlerden birisi. Teleflex yada prins taktiramiyorsam brc den sasmam
Kafanda şekillenmiş zaten abi. Gelelim toparlamaya;
Kit MTM BRC'nin keihin enjektörlüsüdür. Distribütörü, desteği, servis ağı BRC ayarında değildir. Ama yalnızca kitin kalitesini değerlendirecek olursak kaliteli bir kittir, çünkü BRC zaten.
BRC'nin MTM'den farkı enjektörleri. INO-3 enjektörler, özellikle 2011'in ikinci yarısında itibaren geliştirilen daha kısa ve sessiz çalışan BRC enjektörleri Keihin'den aşağı kalmaz. Diğer sıradan kitlerin selenoid vana tipi enjektörleriyle karıştırmamak lazım BRC'nin enjektörlerini. Keihin'e ilave olarak kötü yakıttan da etkilenmez. Keihin'den tek eksik kalır yanı düşük ms tepkisidir ki senin arabanda öyle düşük bir rölanti milisaniyesi göremezsin. Sonuç olarak BRC INO-3 enjektörlerden de Keihin kadar verim alırsın. BRC'nin en büyük artısı arkasındaki güçlü distribütörü, garantisi ve yaygın servis ağı.
Teleflex malumunuz manifoldu "oyarak" enjektörünün montajını yapar. Ve büyük enjektörlerinden dolayı manifoldda fazla ilerleyip benzin enjektörüne yakın bir yere konumlanamaz. Enjektöre açı zaten verilemez. Bence iş enjektörü manifolda taşımaktan öte, manifolda nereden girdiğinizde, yani manifoldun nereden delindiğinde bitiyor. Bu yüzden hortum boyları kısa tutulup manifold da benzin enjektörünün hemen dibinden, düzgün açılı bir şekilde delinirse teleflex'in gömme enjektörlerinden daha iyi verim alınır.
Gelelim diğer meseleye;
Arabanda B20 makine var. Bu makineyi aşırı fakir bırakmadığın sürece zaten neredeyse hiçbir kitte sorun yaşamazsın. Dayanıklı, sağlam bir makinedir.
Hemen hemen tüm LPG ECU'ları zaten piggyback çalışır. Yani hemen hepsinde haritadan ayar yapabilirsin. Asıl önemli olan düzgün otomatik kalibrasyon yapabilmesidir. Otomatik kalibrasyonu düzgün bir kitte zaten detay ayara bile çoğu zaman girmen gerekmez. Bu yönden BRC'nin eski ECU'sunu kullanan, yani fast ecu'ye benzer bir ecu olan MTM ecusunda ayar biraz uğraş ister. BRC'nin my11 tipi yeni ecularında otomatik kalibrasyon ve harita, grafik üzerinden görünüm olduğundan çok daha rahat ve doğru ayar yapılır.
Bence LPG doğru karar. Şimdiden güle güle bin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)