hiç bir sonuç alinmiyor
ölümlü yaralanmali kaza değilse takipsizlik veriyorlar
plakadan adres isim bulcan gitcen kendin alcan başka çare yok
hiç bir sonuç alinmiyor
ölümlü yaralanmali kaza değilse takipsizlik veriyorlar
plakadan adres isim bulcan gitcen kendin alcan başka çare yok
kasko varsa ordan yaptırın sonrada mahkemenin cevabına göre kasko karşıdan kendi borcunu tahsil eder zaten
sonuç merakla bekleniyo hocam.. aynı şey başıma geldi hiç bişey yapamadan arabamı yaptırmak zorunda kaldım bidahakine aklımızda bulunur geçmiş olsun
SM PERFORMANCE
size çarpan kişiyi gözlem altında tutacaksınız olay yerinden ayrılmasına izin vermeyeceksiniz , vatandaş olarak bu yasal hakkımız , daha sonra ekipler gelince olayı anlatıp şikayetçi olacaksınız eğer ki kaçma gibi girişimlerde bulunurlarsa olay yerine gelen ekiple tutanak tutacaksınız kaza yeri terk ile ilgili ve karşı taraftan şikayetçi olacaksınız adli olay olması için , ekip olayı değerlendirmek zorundadır günün nöbetçi savcılığı ne talimat verirse gerekeni yapılır zaten
aslında sizin için hem iyi hem kötü bir durum..
Siz suçlu bile olsanız karşı taraf kaçtıgı için artık suçlu onlar, eger plakayı aldıysanız işiniz daha kolay
Umarım hemen sonuçlanır
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
benzer bir olay olmasada
kısaca adamın biri yol verme davasından dolayı önümü kesti bende aracı yatarak kullanıyorum ufak tefek biri sandı..indi arabadan geldi benim arabamın üzerine bende indim aşa..beni görünce kavgamı edicez şimdi bunun için dedi kırdım kafasını gözünü olay yerinden ayrıldım insanlar falanda geldiler ayırmaya..ertesi gün bir telefon xxxx plakalı arac sizinmi..evet..dün başınızdan böyle bir olay geçtimi...evet...lütfen eyüp emniyet amirliğine gelip ifade verirmisiniz...gittim olayı anlattım ifademi verdim adam doktordan rapor alıp beni mahkemeye vermiş.sonra mahkemeye çıktık 5 sene içinde aynı olayı tekrarlarsam 4500 TL para cezasına çaprtırıldım
yani suçsuzken suçlu olduk
plakadan çok rahat adamı bulabiliyorlar![]()
Arkadaşlar Takipsizlik kararı adresime geldi , 15 gün içinde itiraz hakkım varmış , fotoğraf çekmemekle ve gelen ekibe zabıt tutturmamakla hata ettim.
EĞer aracın kaskolu olsaydı kasko şirketi canı yandığı için o parayı alırdı karşı taraftan böyle bir adalet sistemi var memlkette
Aracım kaskolu zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)