corsa d 1.3 cdti?![]()
corsa d 1.3 cdti?![]()
o rakamın 2-3 üstüne veya o rakamlara düzgün sunroff suz corsa d sport alırsın hem genç işi hemde seni hiç üzmez focuslar gibi veya fransız gibi almandan şaşma
Livestrong
bende öğrenciyim 1.6 benzinliye biniyorum... düzgün sakin bir sürüş ile ve ideal güzergahları tercih ederek, zırt bırt heryere arabayla gitmeyerek az yaktırmak gayet mümkün...
ayrıca sadece sabah 8 bucuk derslerim olduğu zaman uykumu biraz daha almak adına arabayla gidiyorum... yoksa takıyorum sırtıma çantamı, kulaklığımı biniyorum egoma öğrenci öğrenci, yaşlı teyzelerime yer bile veriyorum o derece... bu yaşta insan arabaya çok alışmamalı) napcan dizeli bi sorun çıkarttı motorun yandın gitti uğraş dur masrafı da çok olacak şimdi ...
![]()
focuslar güzel hocam 1.6 TDI çok guzel kaçıyor
Aile buyuklerinle konusup guzelce aciklarsan dizele vercegin 3-5Lira farki benzin olarak(%50)sjni harcayip %50de daha ucuza arabayi alip(hatta dha modelli olma ihtimali yuksek) kaara gecersin.. ayda 2.000Km yapmadiktan sonra(min) anlami yok dizel araba almanin..
Bi secenek daha ucuz benzinli alip(lpg) ile kullanmak.. Bu en ucuz secenek olur kesen icin..
Selamlar.
- K -
________
Dr.Ecu
senede 9-10 bin km yapıyorum 4 yıldır dizele biniyorum benzinli olsaydı vay halimize depoyu füllüyorum 1 ay kafam rahat..
dizel araç olarak corsa d sport iyidir 1.3 cdti üzmez yılların moturu
Ford Focus 1.6 TDCi Sport 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
benim sevdiğim bir model, hem genç işi hemde dizel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)