yalnız bunlar yeni yeni dikkatimi çekiyorda baya baya dolularıda epey bir doluymuş.. bir iki eksiği var deri falan onlarda alan yapdımı epey epey bir araç dolu olur.heleki bu fiyat aralıklarında ciddi anlamda çok iyi..
yalnız bunlar yeni yeni dikkatimi çekiyorda baya baya dolularıda epey bir doluymuş.. bir iki eksiği var deri falan onlarda alan yapdımı epey epey bir araç dolu olur.heleki bu fiyat aralıklarında ciddi anlamda çok iyi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kardeşim ilanın tarihi nezaman bilmiyorum ama ilanın açıldığı tarihte 90k kmde olabilir yada düz hesap 90k demişlerdir galerici oldukları için.sen araştırmışsın servis kayıtlarından,90k küsür kmde bakıma girmiş.km orjinalse sorun yapma bence.sen bilirsin yinede gelince ara görüşelim![]()
emrem sağolasın kardeşim geldiğimde tekrar arayacağım seniartk çıkıp gideceğim yani ne çıkar ne olur bundan sonrasını hep beraber göreceğiz
dizel+emotion+cam tavan.yüksek fiyat çekilmediği, kilometre 150binlerde olmadığı ve pert olmadığı sürece satışı çok hızlı olur.parasına göre ortalama ve mantıklı bir araç.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Yaklaşık 1.5 yıldır grande punto 1.3 m.jet 6 ileri 90hp araç kullanıyorum senin alamayı düşündüğün araçla hemen hemen aynı özellikte dikkat etmen gereken birkaç noktayı belirteyim
1-cam tavanlarda halat problemi olabiliyor araçlar ithal olduğu için servislerde tamirat yapmadığı için cam tavanı değişime gidiyor tavsiyem cam tavanı iyice incelettir
2-baskı balataları 5 ileri 75hp lerle aynı değil ve daha pahalı serviste değiştirirsen yalaşık 900 tl tutuyor sanayide 550-650 arası ayrıca volanında değişmesi gerekirse 800-900 tl de o tutar haberin olsun bunada iyice baktır
3-klima kompressörü pahalıdır klimayıda kontrol ettir
4-city direksiyon problemi yaşama ihtimali herzaman mevcut ve fiyatı 2000-2500 tl civarı araç servis bakımlıysa arıza çıkarsa bile ücretsiz değiştiriyorlar haberin olsun.
bunların dışında 2006 model emotionlarda güvenlik paketi(esp,asr,hba,hill holder yani yokuş desteği) opsiyoneldi ve bu araçlarda en çok aranan donanımdır eğer varsa fiyatı 1000tl fark ettirir haberin olsun eğer ankarada servise göstereceksen 2 servisten birine git başka yerlere hiç gitme derim. Kartaşa gidersen Semahattin beyi,Kavaklıdereye gidersen Müslüm beyi bul selamımı söyle(Antalyadan Kadir) yardımcı olurlar...
Bu arada sahibinden deki ilanlardaki Başak otomotivdeki araçsa eğer: araç emotion değil dynamic modeli haberin olsun,araçta güvenlik paket ve spor paket yok,skydome ve konfor paket(kol dayama,bagajda 12v priz. park sensörü) var haberin olsun...
dragger yavuz abinin teşviğiyle ilk punto mu aldım 97 model boş hondadan inip 2008 model bir arabaya aynı paralara binmek bence sadece akıl işi kimse yanlış anlamasın 98 model 1.4 arabaya 19bin isteyenler var halaki ilk arabama 5 ay bindim sattım 2006 model emotion aldım ısrarla tavsiye ederim
![]()
bi sorum olacak dizel puntolar neden ortalama 90000 kmde satılığa çıkar ? genelde hepsi 90,000
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
opel corsa d , alfaromeo mito,chewrolet,lancia .grande punto genleri ıle gezıyor aramızdadizelde hyundai opel den sonra ,grande punto tek kapı aracım ile akaryakıt zamları ve yedek parca konusunda sıkıntısız abi kardes yola devam edıyoruz.
hayırlısı ıle gonlune göre temız bır arac bulursun .
not:90 hp 6 ılerı emotıonların bazı mekanık parcaları cep yakıyor.
kadir arkadasımızın sesine kulak vermeni tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)