Telefondan yazıyorum pc ye geçince yardımcı olacağım
Hallolacak bir şey basit
Mitsubishi Lancer Register Forum neye gore yoktur dedin bilmiyorum ama cobra alarm kumandalari icin genel problemdi pil degistirdikten sonra calismamalari.
Honda kumandaları kendılerını sıfırlayabılıyor kumandanın yenıden kodlaması cok basıt
ozelden telefon numaramı yolladım arac basına gıdınce benı ara yardımcı olayım
ayrıca kendı arabamda cylone ac kapa kumanda sıstemı var ıstedıgım zaman 40 adet kumanda kodlayıp o kumanda kodlarını sılebılıoyrum
samet arkadasım sen hangı alrm kumandasından bahsedıyorsun ?
alarmın üstünden gelen kumandalar soketten girilmediği sürece tekrar tanıtılıp kodlanmıyor.
harici dışarıdan getirilen alarm kumandaları birbirine eşleştirerek tekrar kodlanır.frekansıda tutarsa açar gider.
eşleştirme yapılmalı sonrada frekans ayarlanmalı.
direk sallamalı harici kumanda diyince direk aklıma xx marka xx marka etc. gibi çin alarmları geldi.
günde -5-6 tane elime geliyor toplayıp tamir edip yolluyoruz.
ha hondanın orjial kendi MERKEZİ KİLİT KUMANDASI ise mertcan eşleştirmeyi anlatacakmış,
çok elzem birşey değil.
doğrudur pil değiştirince siler kendini-tabiri caizse resetler.yeniden tanıtmak gerekiyor.
---
@saygın.sallamalı tip diyince sonradan takılan alarm anlaşıldı.
o mitsubishinin olayı ford tan ötürü.
emin ol Oto anahtar işiyle uğraştıgım içi AZ ÇOK bilgiye sahibim![]()
neyse sorun yok orjinal merkezi kilit kumandası çözümü var.nette yazılı olması lazım eşleştirmenin nasıl ypaıldıgı.
bi elektronikçiye açtırsanız bi baktırsaydınız. serviste kaç paraymış şu an?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Götürdüm elektronikçiye de. Lehim atarız düzelir dedi. Acil çıkmam gerekti, yaptıramadım. Sonra yine bu konu sayesinde siteden @okn84 ben yardımcı olayım dedi. O da lehim attı ama düzelmedi.
Yani pilinin bitip bir daha çalışmaması mantıklı gelmiyor. Servise gitsem elbette yenisi ile değiştirelim diyecekler. Bunun bir çözümü olmalı diye düşünüyorum.![]()
Buarada araç kaç model eğer kodlama yaptrabilirseniz çalışan bi honda kumandası gönderebilirim ücret talep etmiyorum yanlış anlaşılmasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)