User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Egsozu otoparkta söktürceksin diyorlar ?

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardeş ben de egsozdan baglandim egsozcuya tek gidemezsin ya polislen gideceksin dediler yada otoparkda ki elemanlan polisi bekledim gelmedi bende aldim elemani sıka sıka egsozcuya gittim bide eleman bana diyor kardeş cok guzel otüyor diyor sanki kafa yapiyor benlen
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişe dicem egzostu söküp resminimi çekicek al eline metal uçlu kıl tsteresi madem kes spor egzostuda çeksin araba ordan egzostsuz kalınca çıkıcak sese ne dicek bu sefer onu merak ettim bunların derdi uğraştırmak otoparktaki saniyen para ya bi polisle görüş orda yada bişe yap eziyet ediyolar boşuna sana sinir oldum ayıp

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun bunun cocukları kıl olmuş sana başka açıklaması yok. Dişimle mi sökeyim egzozu desene sök demesi kolay amk spor gazetesi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksocuya vericegn parayi buraya birak demek istemis

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wallaha abiler gürültülü egsozt diye 72 tl ceza yazıp aracı men etti baglanırken aracı baglama bana 2 gün izin ver söktürür getiririm dedim olmaz men arabayı trafiğe yollayamam dedi bagladı bugünde sözde izin kağıdı alıp aracı cıkaracaktımki 2 gün önce yazı geldi egsozu otoparkta söktürüp fotografı cekilecekmiş otoparktan ancak öyle cıkarmış ayrıca şimdi ögrendim 2 km lik yola 100 tl çekici parası yazmışlar cıldırmamak elde değil
    Aynı şerefsizliği banada yapmışlardı tabi ozaman bilmiyordum. Şikayet maillerine kadar yazdım. Trafik çekicisi olmadığı zaman o özel çekicilerle çektiriyorlar tabi ordanda bir rant söz konusu. Seninde ben özel çekici ile aracımı çektirmicem trafiğin kendi çekicisi gelene kadar bu araç burda beklicek deme hakkına sahipsin. Yoksa öyle geçiriyorlar benim kavacıkta gırtlak gırtlağa gelmişliğim var o yüzden..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ekzoscuyu cagır biraz ugraşsın desinki polise dükyanda sökülmesi lazım sökülmez böyle desin polise sende gel dük yana cay söyleriz sökeriz desin
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.dün akşam caddede ne varsa motor-araba herkesi çeviriyorlardı
    Bir arkadaşım söyledi haber gelmiş bütçede bu sene çok açık var yılbaşına kadar kesebildiğiniz kadar ceza kesin diye, bunu dediği günden beridir son yıllarda görmediğim kadar motosikletli trafik ekibi gördüm caddede ve dediğin gibi motor araba ayırmıyorlar geçen akşam tüm pizzacıları kebapçıları bağlıyorlardı ki normalde onları durdurmazlar bile..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece ist değil edirnede bile mahallelerde çevirme var anlaşılan sağlam bir kriz geliyor ki bu kdr tutuştular

bide erken seçim için referandum yaparlarsa yuh derim

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim başıma geldi,İlk çevirmede egzosttan aracı otoparka çekiyorlar.(Yanınıza bir polis geliyor önden giden ekip arabasını takip ediyorsun.) Cezayı yazıyor araba 1 gün otoparkta yatıyor.Ceza,otopark parası ödeyip 1 hafta izin veriyolar.Fakat egzosu söktürüp direk karakola gitmiyorsun.Ceza vs ödenip egzost söküldükten sonra araba yeniden muayeneye giriyor isterseniz 1 gün önce yaptırmış olun farketmiyor.Sonra karakola gidip gösteriyorsun orjinali takıldı diye.
    2. kez yakalanırsan yine aynı işlem devam,3. kez tekrar egzostdan bağlarlarsa trafikten men oluyor araba.
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bana trafikten söylenen son durum şudur egsoz otoparkta ister oksijen ister taş motoruyla ister testereyle kesilip sökülcek ve önden arkadan iki yandan 4 adet fotografı çekilip fotografçıda kagıda bastırılcak fotograflar kabuledilirse aracın otoparktan cıkarılıp egsozcuya gitmesi için izin verilicek egsozcuda orjinal egsoz takılıp tekrar emniyete gidilcek ve kontrol edilcek şayet düzelmişse men kaldırılıp düşümü yapılcak . Yani kısacası makatın yiyorsa bir daha egsoz takarsın diyor .

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bana trafikten söylenen son durum şudur egsoz otoparkta ister oksijen ister taş motoruyla ister testereyle kesilip sökülcek ve önden arkadan iki yandan 4 adet fotografı çekilip fotografçıda kagıda bastırılcak fotograflar kabuledilirse aracın otoparktan cıkarılıp egsozcuya gitmesi için izin verilicek egsozcuda orjinal egsoz takılıp tekrar emniyete gidilcek ve kontrol edilcek şayet düzelmişse men kaldırılıp düşümü yapılcak . Yani kısacası makatın yiyorsa bir daha egsoz takarsın diyor .
    Araç yeniden muayeneye girecek denmedimi ? O zaman süper egzosu söktürmeyi düşünüyodum tam tersine düz boruda yaptırıcam inadına.Önceki arabamdan ses çıkmadığı halde yeniden muayeneye sokturdular 2 hafta önce yapılmıştı muaynesi.Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun en kısa zamanda düz boru yaptırıyorum inat değilmi
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim başımıza geldiğinde gittik egsozcuda değiştirdik egsozu birde o yeni taktırdığımız standart egsoza fatura aldık, fatura üzerinde araç plakasının yazılı olmasını istediler o faturayla gidince meni kaldırdılar, araca bakmadılar bile değişmiş mi diye
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertürlü trafikten menlerinizi kaldırırım sıkıntısı olan varsa arasın

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o nasl bi mantık la :S burda kescen egzosu diye ... büyük ipnelik yapıyorlar benden söylemesi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaya binmediğim gün 8 tane yunus 1trafik ekibi 1 adette çekici ile evime gelip arabayı bağlamaya çalıştılar bunlar artık kafayı yemiş

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk cezada araba baglanmaz diye birsey yok beni bal gibi bagladilar ama cekiciye bindirmedim cekici parasini verdim otoparka kendim goturdum parkettim kitledim anahtarini aldim ertesi gunde cikarttim.
    Men olsa olmasa egzoz cezasi yedikten sonra oem takip ceza yedigin bolgenin trafik subeye kontrole gitmen gerekiyor menin dusmesi icin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın arkadaşlar aracınızda men yoksa ve oan egzaosdan yada cam filminden men yerseniz sizi bağlama hakkı yetkisi yok sana izin verip yollar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk cezada araba baglanmaz diye birsey yok beni bal gibi bagladilar ama cekiciye bindirmedim cekici parasini verdim otoparka kendim goturdum parkettim kitledim anahtarini aldim ertesi gunde cikarttim.
    Men olsa olmasa egzoz cezasi yedikten sonra oem takip ceza yedigin bolgenin trafik subeye kontrole gitmen gerekiyor menin dusmesi icin..
    seni ilk cezada bağlayan polisler hakkında yasal işlem yapma hakkına sahipsin ve seni bağlayıp otoparka götüren polis sen nereye gidiyosan seni gittiğin yere kadar götürmek zorunda bilmediğiniz bi çok hakkınız var ama sizler polislere karşı kendinizi savunmuyosunuz ceza yazması normal meni yoksa direk bağlaması kesinlikle yasal değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın arkadaşlar aracınızda men yoksa ve oan egzaosdan yada cam filminden men yerseniz sizi bağlama hakkı yetkisi yok sana izin verip yollar
    Geçen sene Bağdat Caddesi'nde gecenin 1'inde beni de bağlamıştı egzosdan ve çekiciye yükledi arabayı, götürdü gitti. Ben de taksiyle dönmüştüm eve.

O ana kadar da ne cezam ne de menim vardı.

Bağlama yetkisinin olmadığının yasal bir dayanağı var mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)