Evet. Arabamda daha önce men de yoktu, plakaya yediğim ceza da.
Doğrudur, siz biliyorsunuz ki; bizi de bilgilendiriyorsunuz. Ama yanlış anlamayın sakın beni, sadece bu bilgi sonuçta yasal ise bir dayanağı, mevzuatı vs. vardır. Onu soruyorum işte ben.
Yoksa kesinlikle farklı bir anlam çıkmasın yazdığımdan.
otopark paras alıcaklar onun için muameleme yapıyolar
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
kendimize güvenmekten ziyade işimizin gereği polislerle içiçeyiz subede neyin doğru neyin yanlış olduğunu onlardan birebir öreniyoruz örendiklerimizide burdaki arkadaşlarımızla paylaşıyoruz
sırf 35 plakayım dıye bakırkoyede herkesın arabası dururken benım arabamı cektı hala ıcımı acıtyr o arabanın a.g o polıs ve bırton para odedım![]()
www.honda-tech.com
Valla normalde muayneden ilk yakalanmada izin kağıdı verip üzerine izin kağıdının biteceği ve aracın otomatik olarak trafikten men olacağı tarihin yazılı olduğu kağıdı vermesi lazım. Çoğu böyle yapıyor zaten ama direk bağlıyacaz diyeden oluyo. Söyleyince o benim insiyatifimde ister bağlarım ister izin kağıdı veririm diyor.
Cam filminden veya egzozdan yakalanınca dayanakları 32. madde. Onda direk bağlarız diyorlar. Ve bu gerçekten memurun insiyatifinde yanlış bilmiyorsam.
Ama İbrahim haklı. Siz alkollü olup ehliyeti ve arabayıda kaptırsanız, kazada yapsanız, arabanızıda bağlasalar sizi uygun koşullarda en yakın yere bırakmaları görevleri. Ben bunu çok dile getirttim ve evimi olduğundan daha uzak yer söyledim. Otobüs durağına kadar bırakırız gibi geçiştirmelerini kabul etmedim ve sanırım 3 kere bağlanmaktan kurtulmuştum. Birisi Çamlıca gişelerdi. Evimin Avrupa yakası olduğunu duyunca Ümraniye otobüs durağına bırakmayı teklif ettiler.Tabiki kabul etmedim. Ayrıca ben haklıydım. Sadece kemer cezası ile bıraktılar.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ya bu anlattıkların ciddimi eğer öğleyse ben bu sefer katil olurum sanırım
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
ibrahim nickli abimiz meslek nedir acaba merak ettimbirde bu menleriniz kaldırılır vs sadece istanbul içinmi geçerli? verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürer.
Bende sadece ceza ve men yazıp izin varmesini istedim fakat Men olan aracı nasıl tekrar trafiğe yollayabilirim dedi tartıştık ve sonunda çekiciye yükleyip götürdüler 100 tl cekici parası ödedim aydınlanması gereken bir husuda bu aracımda agrıza yok alkollüde değilim polis eşliğinde otoparka götüremezmiyiz illa çekici ile gitmesi şartmı ?
egzozdan ceza yedim 30/1b den polis cezayı öde egzozu sök tamam dedi. ne bir izin kagıdı ne baska bir kagır verdi sadece ceza kagıdını verdi. cezayı ödedim egzozu söktüm orjinal egzozu taktım. sonra bi arastırım dedim noterin önünden gecerken sorgulattım arac trafikten men cıktı. sonra karokola gittim. meni kaldırmak icin bana aracını baglamam lazım dedi polis şok oldum. dedim araba babamda kactım ordan baska bir trafik tescile gittim senı muayneye yollicam dedi yine şok oldum. şuan hala menım trafikten naspıcagımı şaşırdım. benım bildigim egzozu sokup trafik tescile gidip menı kaldırtmak. ama polislerde ne yapması gerektigini bilmiyorlar. resmen kafayı yemek üzereyim. napıcagımı şaşırdım![]()
Alcatraz GTI-6
Ayrıca pazartesi günü aracımı çıkardımm aslında egsozunuz flanşlı ise yeni sistem eskisinde çokk daha kolay 5 gün önce gelen yazı neyse teşekkürler 72 tl ceza yazdılar indirimli 54 tl ödedim (32 ci madde ) 100 çekici 20 otopark 5 tl fotograf bastırma hepsi okadar eskiden sadece 140 küsür lira ceza yazıyordu . Nasıl çıkardığıma gelirsek emanet 3 tonluk bir hidrolik kriko götürdüm ve onula aracın arkasını kaldırıp warexsi flanşından söktüm sökünce fotografını çektim sonra orjinal egsozu yalandan tutturdum çünkü orjinalin flanşı kesilmiş kaynak lazım neyse birde öyle resmini çektim sonra tekrar warexsi taktım fotoları fotografcıda kağıda bastırdım trafik şunebeye gidip fotografları verdim fotolara bakıp meni kaldırıp otoparkdan cıkarmak için izin kağıdı verdiler arabayı getir bakıcaz deseler patladık allahtan istemedilervelhasıl bagırta bagırta tekrar çıkardım otoparktan. Müşterisi vardı çıkardığım günde sattım arabayı . Çekiciye dikkat edin beni bitiren o oldu .
bu tamamen o otoparkçının o.ç luğu. benimde başıma gelmişti bundan 5-6 sene kadar önce. Aracın egsozunun otoparkta değişmesi gerektiğini direttiler. en son kendi egsozcuları geldi aracı aldı götürdü taktı saçma sapan birşey getirdi. organize çalışıyor bu kansızlar. ecdadlarına sövdüğümüzle kalıyoruz.
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)