dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Arabam hazır olsaydı bende gelirdim inş.. bir daha ki sefere.. güzel denemeler videolar bekliyorum. muhabbete bekleriz illa roll yapmak zorunda degılsınız
bi kişi daha yaz oguzU benim arkide gelicek
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
yaptıgım hesaplara gore aksılık olmazsa yarın arac servisten cıkacak carsambaya sarkarsa olmaz dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Arabam hazır olsaydı bende gelirdim inş.. bir daha ki sefere.. güzel denemeler videolar bekliyorum. hep bizmi yanına gelcez
Ben Ayaz'ı sevmeye gelirim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı bi kişi daha yaz oguzU benim arkide gelicek ekledım gelmezse senın kulakların çınlar Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı yaptıgım hesaplara gore aksılık olmazsa yarın arac servisten cıkacak carsambaya sarkarsa olmaz hep bizmi yanına gelcez beni bağlamaz bi yolunu bul çıkar XoR Nickli Üyeden Alıntı Ben Ayaz'ı sevmeye gelirim geçen sefer gelmedin bu sefer beklıyoruz abi bak
sen yarın geliomusun topkapıya @mst ?
gelicek abi bi telefon uzagımdaydı aradım onayladım gelicek gelmezse benim kulak cınlar bende onu cınlatırım
basıklık denemesi varsa hepinizin altından geçerim Ayaz gelicek mi bide ben onsuz deneyemem
ukku Nickli Üyeden Alıntı Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir.. Hangisini alsan aklın öbüründe kalır
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı sen yarın geliomusun topkapıya @mst ? belli degıl hortumları beklıyorum gelırse gelıcem
Gun belli oldumu
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı belli degıl hortumları beklıyorum gelırse gelıcem tamam haber verirsin yarın sabahtan ordayım ben joker Nickli Üyeden Alıntı Gun belli oldumu çarsamba
joker Nickli Üyeden Alıntı Gun belli oldumu çarşamba gunu ılk buluşma sonra ısteyenlerle denemeye cıkıcam geç saatte
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı ekledım gelmezse senın kulakların çınlar beni bağlamaz bi yolunu bul çıkar geçen sefer gelmedin bu sefer beklıyoruz abi bak Yok yok gelicem bu defa 406 ile geleceğimden sıkıntıda yok her yere gelirim
XoR Nickli Üyeden Alıntı Yok yok gelicem bu defa 406 ile geleceğimden sıkıntıda yok her yere gelirim joke yi göremicez yani abi
Ok bende gelmek isterim Hem tanismis oluruz hemde supercharger dan sonra kimseyle denemedim
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı joke yi göremicez yani abi O ancak çekici ile piste gelir ve döner artık o modda zira
joker Nickli Üyeden Alıntı Ok bende gelmek isterim Hem tanismis oluruz hemde supercharger dan sonra kimseyle denemedim ikimizinde aynı olcak bende daha hıç denemedım görmüş oluruz araçları XoR Nickli Üyeden Alıntı O ancak çekici ile piste gelir ve döner artık o modda zira olsun abi sen gel yeter ayazı sevıceksende esortman falan giy pişman olma sonra
Yer ve saat bilgisini Pm lersen ona gore ayarlim isleri
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı ikimizinde aynı olcak bende daha hıç denemedım görmüş oluruz araçları olsun abi sen gel yeter ayazı sevıceksende esortman falan giy pişman olma sonra Güreş kıyafeti ile gelicem zaten Yer ve saat pm bekliyorum bende
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları