Yeni sezon fındık getiregim bende gelenlere ikram
IMPOSSIBLE IS NOTHING
pm attım herkeze otopark 10 da kapanıyo aslında merter mc yapsak daha iyi olmazmı haftaiçi müsait oluyo apaçide olmaz istedıgımız saate kadar takılırız ?
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı pm attım herkeze otopark 10 da kapanıyo aslında merter mc yapsak daha iyi olmazmı haftaiçi müsait oluyo apaçide olmaz istedıgımız saate kadar takılırız ? Biz gelince olmuş olacak işte
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray abi kesin geleceksen şu senin emanetide getireyim oraya (watch)
aslan Nickli Üyeden Alıntı Koray abi kesin geleceksen şu senin emanetide getireyim oraya (watch) Kesin gelicem ama göreyim önce bi yahu sana sıkıntı olmasın getir götür yada o akşam göreyim Oxy'de alacak zaten
bana bişey gelmedi
XoR Nickli Üyeden Alıntı Biz gelince olmuş olacak işte bizden apaçi olmaz abi Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı bana bişey gelmedi seni cepten ararım
vayy bize ozel haa tamamdır cıkısım aksam 5 beşiktaştan sonrası eve donus maceram
XoR Nickli Üyeden Alıntı Kesin gelicem ama göreyim önce bi yahu sana sıkıntı olmasın getir götür yada o akşam göreyim Oxy'de alacak zaten abi getireyim ben bakarsın ona göre alırsın yada almazsın
aslan Nickli Üyeden Alıntı abi getireyim ben bakarsın ona göre alırsın yada almazsın Ok kardeşim siyah olanından
Mekan neresi ve hangi gün bi pm atın organizatörler
Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER MagicPerformance
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mekan neresi ve hangi gün bi pm atın organizatörler pm atıldı
Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı pm attım herkeze otopark 10 da kapanıyo aslında merter mc yapsak daha iyi olmazmı haftaiçi müsait oluyo apaçide olmaz istedıgımız saate kadar takılırız ? XoR Nickli Üyeden Alıntı Biz gelince olmuş olacak işte hahahahhah..koptum ya aynen kanka saat 10 da her zamnkı yer kapanıyor, o yuzden merter daha iyi olur bencede
nedir son durum mesut gıda ?
!! Yngwie J. Malmsteen !!
ENGean Nickli Üyeden Alıntı hahahahhah..koptum ya aynen kanka saat 10 da her zamnkı yer kapanıyor, o yuzden merter daha iyi olur bencede kanka ordan mc e gecerız benzın bedava
UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mekan neresi ve hangi gün bi pm atın organizatörler Gazlamaya değil de muhabbete gelebilirim. Pm atarsa birisi.
outlaw Nickli Üyeden Alıntı nedir son durum mesut gıda ? pm yapıştırdım moruk
Memurdan uzak biyer secinde hepimizde egzoz vardir avlanmayalim
joker Nickli Üyeden Alıntı Memurdan uzak biyer secinde hepimizde egzoz vardir avlanmayalim yok polis sıkıntısı olmaz orda rahatız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları