Yukarıda da belirttiğim gibi benim amacim birileri üzerinden para kazanmak değil.Gördüm sipariş verdim bi kaç parça .Sonra sizinle de paylaşmak istedin.ilk önce direk alışveriş linki ekledim daha sonra üye olmayanlar vardır düşüncesiyle üyelik linki de ekliyim kolay olsun dedim.bi anlık arkadaşını davet et 10 tl kazan reklamını gördüm ve öyle vermem mantıklı geldi.Böyle büyüteceğinizi bilseydim birak kayıdı alışverişi bile paylaşmazdım sanki bana ne.adamın bana 150 lira dediği paspası 70 e aldım ben.birileri faydalansın istedim.Neyse ben yöneticilere mesaj attim sizlerde atin dilerseniz konu kapanıyo mu ne oluyosa olsun.
bu arada bunu da buyrun :
hatam varsa affola.Niyetimin dışında anlaşılmış.Tutumunuz da sertti.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Kiyamam canim benim ya cok duygulandim.
İnsanlik ölmemiş görüyormusun... Paspas alıyormuşta, 150 liralik paspas 60'a düşmüş, arkadaşlarda üye olsunda alsın demişte, sonra bakmışta üye kazandırana 10 tl veriyormuş, bari buradan olsun demişmişmiş...
Canımsın sen, senin gibi insanların olduğunu görmek geleceğe dair umut veriyor bana.
Öpüyorum gözüm.
00' Civic 1.6IES
Faruk seni tanıyorm kardeşim sende beni biliyorsundur mutlaka bence bir ''özür dilerim yaşınıza hürmetim var hatalıyım düzeltiyorum konuyu'' şeklinde mesajla bağlaman en güzeli olur burada yorum yazan insanların çoğu 25 yaş üstü bizim abi dediğimiz insanlar saygısızlık yapmış olmaktansa kalplerini kırmadan güzelce özür dileyip bağla uzamasın bence![]()
Yaw benim anlamadığım birisi kuyuya taş atınca niye 40kişi çıkarmaya çalışıyor?
Öyle üyeler varki moderatörlüğüde sollayıp adminliğe oynuyorlar anlamıyorum, madem beğenmedin, işine gelmedi, kapat sayfayı çık, uzatmanın ne anlamı var?
hadi dayanamıyorsun lifo fifo durumları ne diye sormucam demekki var bişeler, madem çıkarmaya çalışıyorsun, moderatöre mesaj at onlar karar versin doğrumu yanlışmı..
kahramanlık yapacaksanda, yaz düşünceni çık.. illa bi gerginlik, illa bi iğneleme durumu..
bu ve buna benzer gerginlikler yüzünden hergün birileri ceza alıp duruyor arkadaş, hiç hoş olmuyor..
Linkten üye oldum ben, şimdi 10 lira mı kazandınız ? 5'ini bölüşelim hava filtresini alayım![]()
Yok efendim siz alışveriş yaparsanız eğer benm daha sonra yapacagım alışverişte 10 lira indirim olucak.Yani 10 liraya kim batmış kim zengin olmuş.
Şahıs bana küfürlü hakaret etti,iftira attı üstüne üstlük konuyu nereden nereye taşıdı.Kendisinin forumda benden eski olmasindan ötürü benden cok arkadası var ve dolayısıyla gördüğünüz gibi de birden yüklendiler.Bunların üstüne kalktım özür diledim benimle alay etti.Benim yaptığımda yanlış birşey yok.Olsa da onu zerre kadar ilgilendirmez.Kralcılık mı oynuyo nedir.Zaten alış-veriş süresi de sona ermiş.
Ben konunun kapanmasını talep ediyorum.Bilmiyorum bişe değişir mi ama Arkadaştan da şikayetciyim.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)